- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.701
9 ay oldu cnm gerçi tayin sonradan çıktı damerhaba canım ,olur inşallah nekadardır evlisin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 ay oldu cnm gerçi tayin sonradan çıktı damerhaba canım ,olur inşallah nekadardır evlisin ?
Şurada yerimi alayım seneye 30 oluyorum :)
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Bekarken katılıp sonra evlenmişsiniz ne güzel, uğurlu mu geldi bu konu acaba :)hoşgeldin. @MiuLego nasılsın? kendinden bahseder misin? @Filozof_Prenses bunu yazarken aklımdan geçtin
biz çok kalabalık bir gruptuk ama aramızda evlenen arkadaşlarımız oldu. pek uğrayamıyoruz. darısı sizin başınıza
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Bekarken katılıp sonra evlenmişsiniz ne güzel, uğurlu mu geldi bu konu acaba :)
29 yaşındayım ben de seneye 30 lar başlıyor bakalım. Bekarım ama evlenmeyi de düşünmüyorum hiç öyle planım yok henüz ama evli-çocuklu-mutlu olanlara da imrenerek bakıyorum maşallah diyeyim
Çok içten sohbetler geçiyor hoşuma gitti konu çok.
Nazanen , nickini değiştirmişsin, yazmasan tanımazdım. 1 yaşında oğlum var, şimdilik bebek planımız yok. Allah isteyenlere versin yakın zamanda inşallah.
Bebeğine çook sevindim, allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. yuvanız huzur dolsun.
Turkuazı soracak olursan, o da evlendi yeni yıla yaklaşırken. Ceren evli. şimdilik onlardan ve bekar arkadaşlarımızdan güzel haberler bekliyoruz.
Sana ve süt kokulu kızına sevgiler
[/QUOT
amin ,amin
teşekkür ler teyzesi güzel dileklerin için ,seninde yuvan huzurla mutlulukla dolsun inşallah,bebişin nasıl ?
büyümüş maşallah 1 yası na girmiş calisiyormusun hala?
aaaa turkuaz a şaşırdım ve sevindim ayni zamanda
Selam:) Teşekkürler petu, yoğun şekilde çalışıyorum, her şey aynı, bildiğin gibi. Değişiklik yok. Hayırlısı olsun.asli nasılsın, herşey yolunda mı?. çalışıyor musun. pek fazla online olmuyorum, sana da selam vereyim gelmişken
Teşekkürler canım
o senin ne kadar temiz olduğunun göstergesi canım,olsun doğru adamı bulana kadar bekleyin senin yasin benden küçüktü bikac yaş :) evet gonlumdekide kızdı rabbim verdi beklediğime değdi
Rabbim sana ve burda isteyen herkese nasip etsin tatlim
hoş bulduk canım,ben cokk yoğunum kız uyumuyo gazlı sürekli yaninda istiyo teli elime zor alıyorum vala
İnanamiyorum zaten ,ilk kucağa verdiklerinde narkozluyken annee bu simdi benim mi demisim :)
ufukta varmı biseyler?
hoşgeldin canım bence zaten evlilik planlanan bir şey değil kısmet işi sadece evliliği götürecek birikime vasıflara sahip olmalı diye düşünüyorum.. birazda karşındaki kişi ve süreç seni hazırlıyor.Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Bekarken katılıp sonra evlenmişsiniz ne güzel, uğurlu mu geldi bu konu acaba :)
29 yaşındayım ben de seneye 30 lar başlıyor bakalım. Bekarım ama evlenmeyi de düşünmüyorum hiç öyle planım yok henüz ama evli-çocuklu-mutlu olanlara da imrenerek bakıyorum maşallah diyeyim
Çok içten sohbetler geçiyor hoşuma gitti konu çok.
sizin gene iyi ben 38'ime geldim tık yokHaziranda ben de otuz oldum ve galiba hiç evlenemicem korkusu başladı, her ilişkimde mi sorun cikar yaaa artik çevremde seçenek kalmadı
Neden bu kadar karamsarsiniz? Yasiniz kac kiYillar oldu burayla tanisali ama ben hala ayniyim bebek hayali bile kurmadigim aklima geldi niye kuracaktim ki bir sevdigim bile olmadi benim artik mutlu olacagima inancim da yok herkesin bir sansi vardir ama benim yok bunu biliyorum .