- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.661
Selam minoooo. Yazmıyorum pek ben de, iş güç uğraşıyorum. Sen ne yapıyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı kuzum ya iş güç hiç bişi yok hala :)Selam minoooo. Yazmıyorum pek ben de, iş güç uğraşıyorum. Sen ne yapıyorsun.
aynı kuzum ya iş güç hiç bişi yok hala :)
Korkma canım daha vakit var. herşey güzel olucak de ve olumlu düşün. her anından mutlu ol. en doğru zamanda oluyor herşey.Haziranda ben de otuz oldum ve galiba hiç evlenemicem korkusu başladı, her ilişkimde mi sorun cikar yaaa artik çevremde seçenek kalmadı
Merhaba canım. Nasılsın.? hayat nasıl gidiyor?Benim de aynı şekilde. İşimiz gücümüz var en azından, ona şükretmek lazım.
Merhaba canım. Nasılsın.? hayat nasıl gidiyor?
İyilik kuzum her şey fazlasıyla aynı sen napiyosunMinoooooo özledimmmm , ne yapıyorsun.
Bende de aynı her şey. Olumlu bir gelişme yok malesef.İyilik kuzum her şey fazlasıyla aynı sen napiyosun
21 aylık oldu canım. Herşeyi anlıyor artık. :) yaş ilerlesin canım sen mutlu isen sorun yok bence.Merhaba tuğçecan, bıraktığın gibiyim, bir gelişme yok, yaş ilerledi sadece:)) sen nasılsın, nasıl gidiyor, büyümüştür bebiş.
21 aylık oldu canım. Herşeyi anlıyor artık. :) yaş ilerlesin canım sen mutlu isen sorun yok bence.
İnşallah canım gönlüne göre olur.Maşallah:)
Allah bugünümü aratmasın ama kendi hayatımı, düzenimi bir eş ile kurmayı istiyorum tabi ki.
Merhabaa hoşgeldin canım.Herkese merhaba
21 aylık oldu canım. Herşeyi anlıyor artık. :) yaş ilerlesin canım sen mutlu isen sorun yok bence.
Âmin teşekkür ederim. :)Merhaba , 30 yaş üstü bekar bayanlar görünce ilgili çekti , bi bakim dedim :)
1.sayfada nişan atmışsınız . oooo bi baktım 4669 sayfa son sayfaya baktım anne olmuşsunuz
Rabbim analı babalı büyütsün acısını göstermesin :)))
Selam minoooo nasılsınselamlar