- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.461
iş güç devam sık giremez olmusuzArkadaşlar napiyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iş güç devam sık giremez olmusuzArkadaşlar napiyosunuz?
iş güç devam sık giremez olmusuz
Arkadaşlar napiyosunuz?
gelinlik kınalık vs hazır cnm ama onun dışında eşya vs bakamadım daha tayin dilekçesini verdim bekliyorum bakalım kısmet... ondan sonra eşya bakacağım ama düğüne çok az kaldıEvet canım. Sen düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?
Ben de iyiyim canım aynı dediğin gibi iş güç koşuşturma uğraşıyoruzİş güç uğraşıyoruz, şükür diyelim. Sen nasılsın.
Kolay gelsin, eşyayı beğendin mi tamamdır zaten, çok zaman alacağını sanmıyorum, yetişir her şey merak etme.gelinlik kınalık vs hazır cnm ama onun dışında eşya vs bakamadım daha tayin dilekçesini verdim bekliyorum bakalım kısmet... ondan sonra eşya bakacağım ama düğüne çok az kaldı
inşallah canım arada kaygılanıyorum işteKolay gelsin, eşyayı beğendin mi tamamdır zaten, çok zaman alacağını sanmıyorum, yetişir her şey merak etme.
Olsun tatlı telaşlar bunlar, yetişir merak etme.inşallah canım arada kaygılanıyorum işte
2 gun once cok kotuydum. Ite kalka giden bir iliskim vardi ama bitti. Ben hic akillanmiyorum, insanlara oldugundan daha fazla deger veriyorum. O ise whatsapp dan iliski bitirecek kadar deger veriyormus bana. Bittigine uzulmedim gordugum muameleye üzüldüm. 32 yasindayim bundan sonra gercekten insanlara hic inancim kalmadi. Aska da inancim kalmadi. Bu iliskide de eksik olan askti. Kalbim buz gibi. Kalbimi isitacak, beni layigiyla sevebilecek bir kisi var midir acaba bir yerlerde. Takmam bu konulari ama bazen iste insan karamsar oluyor
vardır cnm illaki benim bir arkadaşım 37 yasında sevdi kalktı isviçreye gitti peşinden.2 gun once cok kotuydum. Ite kalka giden bir iliskim vardi ama bitti. Ben hic akillanmiyorum, insanlara oldugundan daha fazla deger veriyorum. O ise whatsapp dan iliski bitirecek kadar deger veriyormus bana. Bittigine uzulmedim gordugum muameleye üzüldüm. 32 yasindayim bundan sonra gercekten insanlara hic inancim kalmadi. Aska da inancim kalmadi. Bu iliskide de eksik olan askti. Kalbim buz gibi. Kalbimi isitacak, beni layigiyla sevebilecek bir kisi var midir acaba bir yerlerde. Takmam bu konulari ama bazen iste insan karamsar oluyor
selam canımFilooo minoooo
Selam mino, nasıl da biliyor kendini nasıl oldu bileğin.selam canım
çok severim :))
daha iyice :)Selam mino, nasıl da biliyor kendini nasıl oldu bileğin.