- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.441
Tatlı telaşlar bunlar, Allah layıkıyla bakabilecek olup tüm isteyenlere evlat nasip etsin inş.Iyıyız canım şükür. Oğlum büyüdü. Her yeri karıştırma peşinde. :) günlerimiz onun peşinde geçiyor işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı telaşlar bunlar, Allah layıkıyla bakabilecek olup tüm isteyenlere evlat nasip etsin inş.Iyıyız canım şükür. Oğlum büyüdü. Her yeri karıştırma peşinde. :) günlerimiz onun peşinde geçiyor işte.
İnşallah canım. Senin günler nasıl geçiyor?Tatlı telaşlar bunlar, Allah layıkıyla bakabilecek olup tüm isteyenlere evlat nasip etsin inş.
İnşallah canım. Senin günler nasıl geçiyor?
Ben 31 yaşındayım. Kısmet olmayınca olmuyor bu işler.Merhaba arkadaşlar uzun süre oldu yazmayalı sanırım benim hayatimda hic kimse olmayacak 30 yadindayim 31 e kosar adim ilerliyorum bugün bi karamsarlik çöktü ki içime kızlar ya
Haklısın canım ne biliyim birden böyle bi kötü hissettim buraya yazmak istedim sağol Aslıcim cevabın içinBen 31 yaşındayım. Kısmet olmayınca olmuyor bu işler.
Haklısın canım ne biliyim birden böyle bi kötü hissettim buraya yazmak istedim sağol Aslıcim cevabın için
İyiyim mino sen nasılsın, gezmelere devam ediyor musun:)selam kızlar nasılısnız?
ewett:==))İyiyim mino sen nasılsın, gezmelere devam ediyor musun:)
Aferin sanaaaa:) havalar da ısındı tabi, aşkolsun seni tutabilene:)ewett:==))
GünaydınHayırlı kandiller kızlar.
GünaydınGünaydın
Arkadaşlar napiyosunuz?İyi akşamlar