- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
- #45.821
iyilik kuzum sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ehehe ne gibi.
Slm aslı nasılsın.
27 yaşındayım ankarada memurum 4 yıldır. Öyle:) çok şanssız im her konuda balık olsam vapur çarpar o derece
Var canım evet. Senin?Erkek arkadaşın vardı senin sanki?
Var canım evet. Senin?
Bir derdim var i dışardan takip ediyordum sürekli de üye olunca bu topigi yeni gördüm
25im evet. Zor biraz ya düşünsek bile, şartlar pek müsait değil. bakalim hayırlısı.Yaşın da 30un altındaydı sanki:) düşünüyor musunuz resmi bir şeyler.
Yok benim.
25im evet. Zor biraz ya düşünsek bile, şartlar pek müsait değil. bakalim hayırlısı.
Yoo, ben yalnızlıktan depresyona girdiğim bi dönem gelmiştim. baktım evliler falan da vardı takilayim dedim ben de.Yaş da küçükmüş daha zaten, acelesi yok bence de:) bu topiği filozofprenses mi söylemişti sana.
Yoo, ben yalnızlıktan depresyona girdiğim bi dönem gelmiştim. baktım evliler falan da vardı takilayim dedim ben de.
Daha erken bence de, o büyük işte. Neyse zaten teklif falan da yok ortada bana ne o düşünsün.
Hayırlısı olsun.Yani, sana göre hava hoş:) evet çoğu sonradan evlendi bu topikte. Darısı bizlere olsun zamanı gelince:)
Ama çevre baskısı yok mu ahh:-((Orayı çok takip etmemek lazım, morali bozuluyor insanın. Ayrıca yaşınız 27, gayet güzel bir yaş. Evlilik için erken bile.
ahah en yakın kız arkadaşıma sevgilisi evlenme teklif edicek. çocuk da yakın arkadaşım yardım istedi. tüm arkadaşlarımız ortak kmseden fikir alamıyorum süprizi kaçmasın diye :)Seni gördüm daha iyi oldum kendinden geçtin arkadaşına evlenme teklif önerisi mi arıyorsun:) o günleri hayal edemediğim için hiç düşünmedim evlilik teklifim nasıl olur diye
Günaydın herkese :)
Hoş geldin. Kaç yaşındasın?İyi akşamlar kızlar aranıza yeni katıldım ben de evde kalma yolunda ilerliyorum :-/
Boş ver! Biz senden birkaç yaş büyüğüz inan biz de yaşıyoruz.Ama çevre baskısı yok mu ahh:-((
iyi olmana sevindim.Günaydın canım, sağ elimin parmağı kırıldı, şimdi daha rahat kullanabiliyorum fıstığım teşekkür ederim.
Sen nasılsın?