- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.801
Affedersin, tamam oAslında biri var gibi de yok gibi de :) yani resmi birlektilik yok, adı konulmuş değil. En çok filozofum çocuk isteği vuruyor, yumurtalar kalitesizleşiyor yavaş yavaş bu yaşlarda ve ufuk o kadar sisli ki birşey göremiyorum
Bir yandan şükrediyorum elbet bana verilenler için hayırlısı böyleymiş ama tedirgin değilim desem yalan söylemiş olurum.
Bu cumartesi sınava giricem evet o benimDua ederseniz çoooook sevinicem kızlar, inşaallah geçerim.
Ayağıma bir şey olmadı hatlar karıştı sanırım
Haaa, o birisiyle de hayırlısı olsun :)Aslında biri var gibi de yok gibi de :) yani resmi birlektilik yok, adı konulmuş değil. En çok filozofum çocuk isteği vuruyor, yumurtalar kalitesizleşiyor yavaş yavaş bu yaşlarda ve ufuk o kadar sisli ki birşey göremiyorum
Bir yandan şükrediyorum elbet bana verilenler için hayırlısı böyleymiş ama tedirgin değilim desem yalan söylemiş olurum.
Bu cumartesi sınava giricem evet o benimDua ederseniz çoooook sevinicem kızlar, inşaallah geçerim.
Ayağıma bir şey olmadı hatlar karıştı sanırım
Aminnn canım, hepimiz için hayırlara ve hayırlılara nail olalım inşaallah.Haaa, o birisiyle de hayırlısı olsun :)
Hayırlıysa beri gelsin.
Peri , yıllarca ben de çocuk hasreti çektim. Geç kaldık diye ağlandım.
Olmayınca olmuyor, kısmet değil ise insan evli olsa da olmaz. Her şeyin hayırlısı...
Sınavında başarılar dilerim. Sonucu bize yaz. :)
Affedersin, tamam oSevcan_34 idi. Ayak parmağı kırılan.
Sevcan , ayağın nasıl oldu.
amin , amin.Aminnn canım, hepimiz için hayırlara ve hayırlılara nail olalım inşaallah.
olsun en azından pazartesi günü yaz bize, nasıl geçtiğini...Aynen canım nasip değil ki olmuyor. Hayırlı olan nasip olur zaten.
Çook teşekkür ederim iyi dileklerin için datlum. Sınavın nasıl geçtiğini yazıcam, sonuç Ocak-Şubat gibi inşaallah
Selam aynı, bir değişiklik yok, senden ne haber.
Aslı gerekli cevabı vermiş. :) Sen nasılsın NEVER?
İyi akşamlar. Nasıl gidiyor? Çalışıyor muydun Asli?İyi akşamlar gönül dostları
İyi akşamlar. Nasıl gidiyor? Çalışıyor muydun Asli?
Hoşgeldiniz ama evde kalma tabirini kullanmıyoruz bizİyi akşamlar kızlar aranıza yeni katıldım ben de evde kalma yolunda ilerliyorum :-/
Aynı ben de, işe gidip geliyorum. Yorucu epey.İyi akşamlar, evet çalışıyorum, yorgunum. Koşturmaca ile rutin şekilde gidiyor işte. Senin hayat nasıl gidiyor.
Hosbuldum. Tamam teşekkür ederim:)Hoşgeldiniz ama evde kalma tabirini kullanmıyoruz biz
Yaşınız kaç, kendinizden bahseder misiniz biraz.T
Hosbuldum. Tamam teşekkür ederim:)
Aynı ben de, işe gidip geliyorum. Yorucu epey.
Ehehe ne gibi.Onun dışında bir aksiyon yok mu:)
Slm aslı nasılsın.
27 yaşındayım ankarada memurum 4 yıldır. Öyle:) çok şanssız im her konuda balık olsam vapur çarpar o dereceYaşınız kaç, kendinizden bahseder misiniz biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?