- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.581
o neydi gız :))Hayır Mekatronik ☺
Bende seni merak ettim şimdi bak ☺o neydi gız :))
baktım googledan , başarılar dilerim.
özel bir şirkette muhasebe finans bölümünde çalışıyorum. senden on yaş kadar büyüğüm. bekarım. : )))Bende seni merak ettim şimdi bak ☺
Ay sana evlen evlen diyolarmıözel bir şirkette muhasebe finans bölümünde çalışıyorum. senden on yaş kadar büyüğüm. bekarım. : )))
Demez olurlar mı?Ay
Ay sana evlen evlen diyolarmı
Gıcık şeyler
Tipitipler yaDemez olurlar mı?
Ailem demiyor Allah'a şükür ama alakalı alakasız insanlar bazı bazı diyorlar...
Sanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyimTipitipler ya
Gelecekte olmak istediğin yer? Derken anlamadımSanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyim
Hep öyle PERİM,Sanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyim
Aslan'dan iki burç sonra benim burcum.Burcun Aslan olabilir mi @Filozof_Prenses :)
Anladım güzel terazi hanım :) Teraziler güzeldir. Benim yükselenim teraziHep öyle PERİM,
Evlilik bir amaç olmadı bizler için; belki de o yüzden şu anda bu konu başlığı altındayız.
Yani 30+ bekarız.
Aslan'dan iki burç sonra benim burcum.
Anladım güzel terazi hanım :) Teraziler güzeldir. Benim yükselenim terazi
Yok boğa burcuyum ama kendime göre bir istatistiğim var, tahminlerde bulunmaya çalışırum :)
sen aslan burcu musun?
Sanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyim
Ya bende yeni katıldım topige niye beni kimse karsilamadi
Biraz geç oldu ama nese hosbuldum☺hiç de öyle şeyler yapmayız halbuki..
ben girmemişim kaç gündür. mazur görün :)
hoşgeldiniz topiğimize
Şaka sakaBiraz geç oldu ama nese hosbuldum☺
Senide merak ettim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?