- 9 Eylül 2014
- 384
- 305
- 303
- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.401
Merhabalar kizlar sonunda benim hissettiklerimi anlayan ve hatta duygularıma tercüman olan insanların arasinda olmak ne hoş hepinize kucak dolusu selamlar
Aramıza hoş geldin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar kizlar sonunda benim hissettiklerimi anlayan ve hatta duygularıma tercüman olan insanların arasinda olmak ne hoş hepinize kucak dolusu selamlar
Hoşbuldum canımmmm çok teşekkür ediyorum :)
İyi olmaya çalışıyorum sözlendim ayrıldık yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum ve geleceğe dair umutlarım birbir yok oluyor işte bi şekilde hayata tutunmaya çalışiyorum burayı keşfettim burayi okumak bana inanılmaz destek oldu :) biraz uzattim galiba :)) sen nasilsin canim?:)
Sağ ol canım.geçmiş olsun prenses, migren sanırım yine. bu arada özeldeki konuya bakabilirsiniz kızlar
Hoş geldin. Hakkında hayırlısı olsun. Kaç yaşındasın peki? Çalışıyor musun?Merhabalar kizlar sonunda benim hissettiklerimi anlayan ve hatta duygularıma tercüman olan insanların arasinda olmak ne hoş hepinize kucak dolusu selamlar
Hayırlısı olsun. Sözlünden yana bir üzüntün yok sanırım. Yani ayrıldın diye...29 yaşindayım canim çalısiyorum ev iş gidip geliyorum bakalim çevre baskısı ve keşkelerle yaşamak zor oluyor ama bakalim hayirlisi diyorum canım
İyi olmaya çalışıyorum sözlendim ayrıldık yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum ve geleceğe dair umutlarım birbir yok oluyor işte bi şekilde hayata tutunmaya çalışiyorum burayı keşfettim burayi okumak bana inanılmaz destek oldu :) biraz uzattim galiba :)) sen nasilsin canim?:)
Merhabalar canım hoşbuldum :) Amin canım bunda da vardır bir hayır diyorum artik Rabbim sizlerin de o güzel yüreğinden geçen herşeyi gerçek kılsın inşallah canim :)
Olmaz olur mu?Aynen öyle canım ama belli bi yaştan sonra insanda bi burukluk oluyor bundan sonra olur mu nasıl olur vs, vs...insan bi umutsuzluğa kapiliyor istemsiz gözleri doluveriyor ama iyiki varsiniź canim çok ama çok teşekkür ediyorum :))
Her gün yeni bir maceraGünaydın canım benim yegende 7 oldu artık oturuyor ama yürümek istiyor apalamak gibi bir derdi yok :) ne olacak bakalım
Teşekkürler canım.Bıraktığın gibiyiz canım, hayırlısı olsun.
Oğluna da maşallah
Bu topiği ben açmıştım canım nişanlımdan ayrıldığımda. Şimdi evliyim ve bir oğlum var çok şükür. İnancını hiç kaybetme. Hayatın her anından keyif al. Herşey zamanı gelince oluyor. Anın tadını çıkar.İyi olmaya çalışıyorum sözlendim ayrıldık yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum ve geleceğe dair umutlarım birbir yok oluyor işte bi şekilde hayata tutunmaya çalışiyorum burayı keşfettim burayi okumak bana inanılmaz destek oldu :) biraz uzattim galiba :)) sen nasilsin canim?:)
aminO kadar güzel anlatmişsın ki canım aynennn öyle oluyor Aminnnn hemen gelsin o günler istiyorum inşallah en yakın zamanda mutlu haberlerimizi hep beraber kutlariz kızlar:))