- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.361
merhaba kızlar nasılsınız, bebiş ve ben iyiyiz. bu sabah tansiyonum düştü sanırm midem çok bulandı, başım döndü. istirahat ettim.
@aslii seni göremedik uzun zamandır, nerelerdesin?
mavilimYesilim spora devam bırakmak yok, zaten istesen de bir zaman sonra bırakamıyormuşsun. benim hiç başıma gelmedi
@turkuazbulut arkadaşımda geçen beni sormuştu, iyiyim canım çok şükür. sen ve baban nasılsınız? havalar da sıcak hala rahatsız mı? allah şifa ve sabır versin inş.
diğer kızlar sizlere de çok
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Selam ... Çok şükür... Sen nasılsın..
Merhaba Petunyacım. bebek nasıl ...Sen nasılsın.. GÜzel anne
bebişten sonra senide aramızda görücez inşallah. Kilo vermek için videolarımdan faydalanacaksın sende
Bilgisayarımda PDF var. Bir arkadaş gönderdi sanırım. Hoş bilgisayardan kitap okumayı sevmem. Dokunarak okumam lazım ama neyse bunu bu şekilde okuyacağım herhalde...Selam kızlar. Kitap okumayı düşünenlere kürk mantolu madonna yı öneriyorum. Beni çok etkiledi.
Inan aynı NEVER :) Sen nasılsın?Selam kızlarnasılsınız?
Hoş geldin.selam kızlar uuzn zaman girmeyince unuttum burayı. nasılsınız nasıl gidiyor hayat
Buradayım Aslı.Turkuazzzzz
Filooooooooo
Sevcan, hoş geldin. Sen nasılsın?Merhaba kızlar, nasılsınız?
nasılısnız kızlar? ben iim genel olarak annem temmuz başında kalp ameliyatı oldu aniden hastane şu bu gelen giden modundaydım tatil böle yoğun geçmekte
daha ii canım. bypass oldu 3 damar değiştigeçmiş olsun minerva, şimdi nasıl annen. stand filan mı takıldı? nasıl bir ameliyat
daha ii canım. bypass oldu 3 damar değişti
Günaydın canım benim yegende 7 oldu artık oturuyor ama yürümek istiyor apalamak gibi bir derdi yok :) ne olacak bakalımCanlarım nasılsınız? Sizi çok özledim. Var mı hayatınızda değişiklikler? Benim oğlum 6 ayını bitirdi. Dönüp duruyor çevreye merakı arttı. Ama uykusuz gecelerimiz de çoğaldı.
Metabolizma nasıl hızlanıyor canım bir yöntemi var mı?Ben de iyiyim Aslıcım. ne olsun. Sıcak bizim burası. Neyse iş yerim serin benim. Zumba ya devam
Benim metabolizmam biraz yavaş. Onu hızlandırmak için çalışıyorum şimdi. Vücudum ritme alıştı yorgunluk olmuyor. Şu an formumu koruyorum
canım pdf varsa bana da yollar mısın kürk mantolu madonna yıBilgisayarımda PDF var. Bir arkadaş gönderdi sanırım. Hoş bilgisayardan kitap okumayı sevmem. Dokunarak okumam lazım ama neyse bunu bu şekilde okuyacağım herhalde...
Inan aynı NEVER :) Sen nasılsın?
Hoş geldin.
Buradayım Aslı.
Sevcan, hoş geldin. Sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım durumu nasıl iyidir inşallah...nasılısnız kızlar? ben iim genel olarak annem temmuz başında kalp ameliyatı oldu aniden hastane şu bu gelen giden modundaydım tatil böle yoğun geçmekte
günaydıngünaydın kızlar selam herkese
çok şükür daha iyi canım. kalkıyo oturuyor . bir kaç eğilmesi fln yasak zamanla inşallah toparlayackGeçmiş olsun canım durumu nasıl iyidir inşallah...
Metabolizma nasıl hızlanıyor canım bir yöntemi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?