- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.021
İyi geceler kızlar hepinizi özledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslı nasılsın canım ?İyi geceler kızlar hepinizi özledim
hoşgeldin aslıcım neler yapıyorsun?İyi geceler kızlar hepinizi özledim
Amin Mavilim canım, nasılsın?Kandiliniz kutlu olsun canlar... Allah dualarınızı kabul etsin.
canım iim ben istanbul ve koşurmaca. ikili ilişki namına bişi yok . çok uzaklaştım :)dün sizler için dua ettim kızlar. nasılsınız? özledim herkesi. biz oğlanla ailemin yazlığına geldik. havalar serin ama burda da. temiz hava alıyor oğlum.
haha yüz yüze sadece redd mars var. sizlerle sanaldn. aslında sizle de istiyorum görüşmeyi denemelerim oldu ama kısmet diilmiş. sınav görevlerim oluyo hafta sonu birkaç haftadır bakalım tekrar denerim :) aslında senin işten erken çıktığın bi gün sen ben redd görüşebilrizminerva, sen topiğin yarısını tanıdın İzmir ' e de gidecen yakında canım
yalnız kalmamaya çalışıyorum. yoğunluktan uzaklaştım sevgilsiiz olmaya. uğraşlar edniyorumkızlar hepinize merhaba ben de sizdenim ama nedense son zamanlarda çok çok zor zamanlar geçiriyorum , çünkü artık bu yalnızlığımı kaldıramıyorum gücüm tükendi sanki, siz nasıl başediyorsunuz yalnızlıkla?
aslııı ne alemdesin bacımHerkese iyi akşamlar. Ben iyiyim şükür. İş güç derken kendimi de topiği de ihmal ettim. Hepinize selamlar kızlar.
aynen kuzu hayat koşturmacası devam ediyor. :)Herkese iyi akşamlar. Ben iyiyim şükür. İş güç derken kendimi de topiği de ihmal ettim. Hepinize selamlar kızlar.