30 yaş ve üstü sınava girecek gençler

• Konu Sahibi Konu Sahibi radar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben de 96 mezunuyum ve bu sene sınava giricem.hazırlık kitaplarımı aldım bazılarını temin ettim.kafaya koydum anlayacağınız...sizleride böyle istekli görünce çok sevindim açıkçası...meslek lisesi mezunu olduğum için hiç doğru düzgün bir bölüm okuma şansım olmadı...a.ö de hep maliye işletme gibi bölümler olduğu için ben tercih etmemiştim.ama artık çok farklı ve bana göre bölümler var.umarım hepimiz isteğimiz yerlere gelebiliriz kızlar.hepinize başarılar:))

2 üniversiteden mezun oldum.....kesmedi gecen sene tekrar sınava girdim beklemediğim kadar iyi bir puan geldi......resimlere olan tutkumu akademik alandada geliştirmek istemiştim....yetenek sınavındada oldukça iyiydim ama çocuklarıma zaman ayıramam korkusuyla devam edemedim ...yani başlamadan bitirdim...şimdide keşke diyorum devam etseymişim...okul dekanı resimlerimi görünce özellikle kendisi sınava girmemi istemişti.....neyse kısmet değilmiş..

ama lütfen ideallerinizin arkasında durun zaman geçince uhdeler büyüyor.........hiçbir şey için geç değil yeter ki isteyelim opuyorumnanaktan

haydi kızlar haydı kızlar haydi tam zamanı tam zamanı şimdi busene bende sınava gireceğim 2 tane biri 5 diğeride 2 yaşında çocuğum var çalışmaya başladım bile biraz zor oluyor ama bence kendimi denemek için değer diyorum okuyan insanlara çok özeniyorum kendi kendime benim onlardan neyim eksik diyorum onun içinde kendimi aşmak için sınava girip kazanmak istiyorum inşallah hayal kırıklığıyla son bulmaz bu mücedelem :)

kızlar nerdesiniz bugün başvurunun son günüydü ne yaptınız ben ödemeyi yaptım 1 saat kaldı şimdi okula formu vermeye gidiyorum herşeyi son dakikaya bırakırım hep :) bu huyumu hiç sevmiyorum siz neler yaptınız ?

yokmu kimse yaaa hani sınav aşkı ile yanan bayanlar nerdesiniz

yengemden bir örnek vermek isterim size.kendisi ilk okuldan sonra devam etmemiş.evli ve 2 çocuğu var.kızı ile birlikte orta okula başladı.kuzenim normal orta okulda iken,yengem de açık öğretimden okudu.kuzenim şimdi lise2 de.yengem de açık öğretim lise 2 de.beraberce okuyor kızıylaa.s. oğlu da üniversite 2 de.gerektiğinde yardımcı oluyor ona. süper bir şey bence bu.kendi adıma hep takdir etmişimdir kendisini.size de destek olur inşallah bu sahne.kolay gelsin bayanlar.okumak güzel a.s.

şu katsayı kalksaydı bende girecektim.sözelbölüler isteitordum

bende kayıt oldum zaten orta ve liseyide dışardan verdim yaş 34 2çocoğum var oğlumda liseye gidiyo neden olmasın dedim hemde onlara motive olsun istedim ama kayıt olurken tirtir titredim heyecan yaptım o bile güzeldi ders çalışmaya vaktim olmadı nasıl olur bilmem hadi hayırlısı vereliniortak

ben ben ben yanıyorum yaa 22 yaşındayım grafikerim ama şuan evdeyim hamileyim bu yaza doğum yapıcam ve hemen onan sonra sınava hazırlanmak istiyorum isrediğim bölümler var ama burada kimsem yok çocuğumu emanet ediceğim o yüzden açık öğretim okucam mecburen ve hemen kpssye girmek istiyorum hem ozamana Allahın izniyleçocuğumda büyürse biraz rahatlılla dershaneye gidebilirim çok çok hayallerim var inşallah hepimizinki gerçekleşir

arkadasım bır sey daha sorucam mesela ben esıtagırlık cıkıslıyım ama matematıkten yapamıyorum sosyal ve turkce yapsam ve matemeatıktende bırkac soru sallasam belkı tutar dıye sonra o salladıklarım yanlıs cıkarsa mesela turkcedekı dogrularımı etkılermı yanı 3 yanlıs 1 dogruyu goturur hesabıkısaca matematıkte yaptıgım yanlıslar turkcedekı dogruyu goturumu

Ben de giriyorum. Üniversite mezunuyum ama gönlümde yatan bölümü okumak için giriyorum sınava. Yaş 24 bu arada. Herkese başarılar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…