• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş ve üstü sınava girecek gençler

• Konu Sahibi Konu Sahibi radar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

radar

Ziyaretçi
evli olupta sınav aşkıyla yananınız varmı?

canım 25 yasındayım uludag unv bıtırdım ama tekrar sınava gırıcem kendımı demek adınaaa

bende 33 yaşındayım ben değil ama benim yerime eşim yanıyo sınav aşkıyla o çok istediği için gireceğim bakalım bu sene biraz geç oldu ama neyse

bende 28 yaşındayım gircem ama matematik yok çok üzülüyorum napıcam acaba

daha henüz fazla bir katılım olmamış ama öncelikle konudaki arkadaşları tebrik ediyorum..okumanın yaşı yoktur..herkese başarılar ve hayırlı sonuçlar, tercihlerde yardım ederim sorarsanız ve uygun olursam...çünkü o dönemlerde benim işler de çok yoğun oluyor...

Demek ki en zor benim durumum
Liseyi bitireli 13 sene oldu (yaş 30)
o zamandan beri elime kalem kitap almış değilim
şimdi kardeşim Açıköğretimde 2, sınıf
ve 4 aylık bebeği var okumaya devam ediyor
ısrarla sen de sınava gir benim gibi oku diyor
bu arada o yapılan tüm sınavlara girmiştir kamu sınavına kadar geçti
Bense dediğim gibi 13 senedir hiçbişey yapmadım okumak adına
şimdi kendime hiç güvenim yok bu saatten sonra da aklıma bişey girmez
ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu benim içime fena oturdu

Demek ki en zor benim durumum
Liseyi bitireli 13 sene oldu (yaş 30)
o zamandan beri elime kalem kitap almış değilim
şimdi kardeşim Açıköğretimde 2, sınıf
ve 4 aylık bebeği var okumaya devam ediyor
ısrarla sen de sınava gir benim gibi oku diyor
bu arada o yapılan tüm sınavlara girmiştir kamu sınavına kadar geçti
Bense dediğim gibi 13 senedir hiçbişey yapmadım okumak adına
şimdi kendime hiç güvenim yok bu saatten sonra da aklıma bişey girmez
ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu benim içime fena oturdu

canım senin 13 sene olmuş benim 16 sene oldu

Canım inşallah başarılı oluruz
bu zamanda lise mezunuyum deyince insanlar bi garip bakıyor
aşağılar gibi.. bu fırsatı onlara vermemek lazım
kendimiz için..

evet canım sırf onun için bende diploma alıp duvara ascam inşallah özellikle de eşimin ailesine karşı sanki karacahilmişim gibi davranıyolar

kızlar ben 27 yaşındayım masterda yaptım ama seneye üniversite sınavına girip hukuk okumak istiyorum herkese bol şans

ben 22 yaşındayım bende giricem sınava herkeze başarılar.. azimle sabırla disiplinli çalıştıktan sonra olmayacak şey değil aslında herşey kendimizde bitiyor . inancımızı kaybetmeyelim kızlarrr..

bende bende ölüyorum bunun için.28 yaşında 3 çocuğum var.imam hatip lisesi mezunu olduğum için seneye katsayı olayı kalkarsa girecem.sınıf yada türkçe öğretmenlğini istiyorum

ay inanmıyorum süpersiniz yaaa....bende tekim sanıyordum okuma aşkıyla yanan yani....benimde yaş ağustosta 29 olucak ve birde bebeğim var...aslında bir dersaneye gitmek istiyorum planlı çalışmak adına ama işte çekiniyorum benden küçük çocuklarla.....varsa istanbulda oturan birlikte gitsek bir dersaneye cesaret olur belki hatta ne iyi olur valla.................

merhaba arkadaşlar biraz geç olmuş galiba ama konuyu görünce mesaj yazmadan geçemedim bende sınav aşkıyla yananlardanım.30 yaşındayım ama ders çalışmak inanılmaz mutlu ediyor beni bence insan mutlu olduğu şeyi yapmalı.dokuz yaşında bir oğlum var beraber ders çalışıyoruz bu sene değil ama seneye girip istediğim yeri okuyacağım inş.varsa benim gibi bu konuya ilgi duyan mesajlarınızı bekliyorum.

30 yaşındayım meslek lisesi pc bölümü mezunuyum bu sene giricem bilgisayar öğretmenliği isityorum sadece ygs yeterliymiş ama matematik hiç yok :) güvender matematik aldım konu anlatımlı hayırlısı olsun kızlar

bende gircem bu sene yaş 24.. arkadaşlar nasıl bi çalışma planı yaptınız dersaneye falan gitmeyi düşünmüyorum nasıl çalışıyorsunuz?

kaynak önerilerinizi yazarsanız çoook sevinicem..herkese başarılar...

bende 96 kızmeslek giyim mezunuyum.ben okul birincisiydim. ama okuyamadım.ailem ayrılınca çalışmak zorunda kaldım.yaş 31 bu sene yatay geçiş varmı bilmiyorum.bide şu formları nerden alıcam.öss bürosuna gitsem oradan alabilirmiyimki.çok istiyorum okumak ama yıllar geçti artık başaramam diye korkuyorum. benimde 5.5 yaşında 1 oğlum var.

Back