3 yıllık evliyim 31 yaşındayım ama bir türlü hamile kalamıyorum.Hiç bir sağlık problemimiz görünmüyor.Şuan adetimin 2. günündeyim yarın doktor muayenemi olacağım gerekli testler tekrar yapılacak ve adetimin 5. günü klomen+çatlatma iğnesi tedavisi göreceğim.sanırım artık bu son çatlatma tedavisi olacak diğerleri tutmadı.Artık bu ayda olmazsa bir üst tedaviye geçecekmiş doktorum.Sizlerde nasıl yol aldığınızı paylaşırsanız birlikte ilerlemiş oluruz.
merhaba bende 32 yaşındayım mayıs ayında 1 kürtajım var, korunma sürem bitti çalışıyoruz bakalım, 32 yaş hamile kalmak için geç bir yaş mı, endişelenmiyor değilim bazen:18:
merhabalar cnm bugün çok mutlu bir haber aldık komşumun uzun zamandır çocuğu olmuyordu. ona arı sütü ve bazı besin takviyeleriyle program yapmışlar düzenli olrak kullandığını ve eşine kullandırttığını söyledi. sonuçta bugün mutlu haberi aldık Allah herkese nasip etsin çok mutluydu seninde olur inş..
Ya bir tek benmiyim 30 yaş üstü olupta hamile kalmak için deli gibi uğraşan
Benimde 3hafta once kurtajim oldu adetimi.bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.İlk gebelikmiydi neden kürtaj oldun ?
Ilkti kalbi durmus kontrolde ogrendim 9 haftalikken durmus 3 hafta sonra ogrendim kurtaja aldilar saol canim üzülme olur insallah
Canımmm büyük geçmiş olsun.Allah bizede sağlıklı bebişler nasip etsin.Bu ay ne gibi çalışmalar yapacaksın.Ben klomen+çatlatma iğnesi ve de ek olarak soğan kürü uygulayacağım.
Walla bise yapmicam adetimi bekliyorum sogan kurunu cok duydum ablamda dedi ben psikolojik olarak bisey yapma.durumunda dilim allah isteyen herkese nasip eder sende bi sorun yoksa vaktini bekliyodur velet:)
s.a canım topin hayırlı olsun inş bizimde bebişlerimiz olur RABBİM sesimizi duyar bn kendimi tanıtıyım en büyügünüz benim yaşım 39 a girdi ve 7 aydır çoçuk istiyoz ben burda eve yakındiye hst ye gitim hiç bi işe yaramadı bi arkadasım bna zübeyde hanım hstnesini tavsiye etti oraya başladım inş byrmdan sonra oraya gidecegim 2 aydır sogan kürü kulandım benim kistim varmış bu kür benim kistlerimi yoık etti şükür şükür amaa bu defada 2 aydır adetim kesiliyoo 3-4 de adet olcaktım hala gelmedi
Canım çok sevindim darısı bize.arı sütü ve besin takviyesi demişsin ya onları biraz açsan ne iyi olur :)
İi akşamlar
Ben 36 nın içindeyim
Zaman zaman denediğimiz oldu ama hep olmayınca 2. Denemeyi yapmadan vazgeçtik.
Bu ay ilk kez tam ov.gununde denedik.bat 26 ekim.
Ümitliyim bu ay bakalım!!!!
Canımm çok sevinirim mümkünse eğer çok isterim görüşmeyi .Birkaç gündür netimde sorun vardı giremedimde aklım burda kaldı acaba çalışmalar nasıl gidiyor diye :) Adetim bitti dün,gün klomenimi içiyorum düzenli ve yarından itibaren soğan kürüne başlıyorum .Ayyy inşallah hepimizin bebeği olur RABBİM duy sesimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?