30 yaş ve üstü hamile kalamayanlar burada paylaşalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilsec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mailini aldım canım hemen ulaşıyorum :) hatta faceden msj attım diğer klasörüne bakarsan sevinirim :)

cnm galiba başka bir adrese gitti çünkü benm face adresim yok.. mail olarak atabilir miisn? istersen başka bir adresim olan klpso33@hotmail.com adresime de gönderebilirsin...[/QUOTE]

Canım yolladım mail şimdi sana bu son yolladığın adrese ilgin için teşekkür ediyorum canımmmm:9:

Canım yolladım mail şimdi sana bu son yolladığın adrese ilgin için teşekkür ediyorum canımmmm:9:[/QUOTE]

Umarım canım yardımcı olabilirim.. Pazar günü müsait olursan seninle görüştüreceğim..

Canım tabiki görüşmek isterim.Hatta burayada yazalımda herkes faydalansın.

ovitrelleden sonra 10. günümdeyim ve beta hcg 1.05 çıktı. bir kaç gün sonra tekrarlayacağım ama çok düşük bu değer yükseleceğini sanmıyorum. Rahim filmi çektireceğim bu ay.

Canım bu aşılama nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin.Bana hiç yapılmadı.

canım aslında işlem kolay ama prosedürü uzun biraz bi kere aşılama öncesi mecburen rahim filmi çekiyorlar ki tüplerin açık mı kapalı mı ona bakılması için açıksa dr yumurtaların tam olgunlaşsın diye iğne veriyor hormon iğnesi daha sonra kontrole gidiyorsun bakıp yumurtaların boyutunu ölçüyor uygunsa çatlatma iğnesi yapıyor 36 saat sonra da eşinden alınan sperm örneğini tüplerinin yanına enjekte ediyor bu kadar...

canım aslında işlem kolay ama prosedürü uzun biraz bi kere aşılama öncesi mecburen rahim filmi çekiyorlar ki tüplerin açık mı kapalı mı ona bakılması için açıksa dr yumurtaların tam olgunlaşsın diye iğne veriyor hormon iğnesi daha sonra kontrole gidiyorsun bakıp yumurtaların boyutunu ölçüyor uygunsa çatlatma iğnesi yapıyor 36 saat sonra da eşinden alınan sperm örneğini tüplerinin yanına enjekte ediyor bu kadar...

Canım peki bu işlem için tüp bebek merkezimi gerekli? bulunduğum ilde 1 tane özel hastane var oda tüp bebek yapmıyor.En yakın samsun yada ankaraya gideceğim.Sık gidip gelmek gerekiyormu ?

aaa canım bu süper bir haber çok ama çok teşekkür ederim.Allahtan karşılaştık ve bu bilgiyi verdin bana.Bende kara kara düşünüyordum nasıl gideceğim başka ile sürekli diye :( Canımm inşallah güzel haberler alırız bu ay ben gelişmeleri yazacağım.

Back
X