- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Doğal ürünlerse emzirme dönemi kullanılabilir herhalde. Ben de bir bakiim sayfayaO sayfadaki Figen hanımın önerdiği ürün de bitkisel, hatta kadın bir kimyacı tarafından üretilmiş bir ürün. Benim göz altlarım torbalı ve de mor biraz. Bir de çok mimikli konuşan biriyim. Öneriyorum o sayfayı inceleyin siz de. Masajları da yapıyorum şu sıralar biraz ihmal ettim ama itiraf ediyorum.
Ben pure markasının serumlarını kullanıyorum sıvı kıvamlı yüzünüze yettiği kadarıyla alıp sürüyorsunuz elinizleTesekkurler
Serum hic kullanmadim evet,duz suruyor musun yoksa bu lr zeitgart dedigim alet gibi urunlerle nufuz etmesini mi sagliyorsun.bu alet ise yariyor mu onu merak ediyorum yani
Kullanilacak bir suru serum var hangisini ne zaman yapiyorsun peki?
Yani ciddi kirisikliklarim var artik bir seyler yapmak istiyorum
sayfayı azıcık inceledim daha tam değil...ama ne elmacık kemiği var kadında :) maşallah.Bu arada da gerekirse botoksa karşı değilim, asla. Doğru ellerde yapılınca gayet başarılı oluyor bence.
Ben de inceledim de bir yorumda yaşının 40 olduğunu yazmış ben şokbu arada yüzünde ne işlemleri var biliyor musun?
sadece yogayla böyle değildir herhalde :)
Sadece yoga ile böyleymiş, ben kadını çok samimi buluyorum. Botoks ya da dolgu olsa o kadar yoğun yüz masajı yapamaz. 8 yıldan beri yapıyormuş yüz masajını.sayfayı azıcık inceledim daha tam değil...ama ne elmacık kemiği var kadında :) maşallah.
bu arada yüzünde ne işlemleri var biliyor musun?
sadece yogayla böyle değildir herhalde :)
Evet 40 yaşında, maşallah.sayfayı azıcık inceledim daha tam değil...ama ne elmacık kemiği var kadında :) maşallah.
Ben de inceledim de bir yorumda yaşının 40 olduğunu yazmış ben şok
Valla hayret ben de şokSadece yoga ile böyleymiş, ben kadını çok samimi buluyorum. Botoks ya da dolgu olsa o kadar yoğun yüz masajı yapamaz. 8 yıldan beri yapıyormuş yüz masajını.
Bir de geçenlerde sayfasında annesini gösterdi, onun da elmacık kemikleri çıkık. Oğlunun, kardeşinin yüzleri de elmacık kemikli. Maşallah çok güzel bir kadın. Sayfası da çok yararlı eğitimci bir kadın. Ben bir kaç aydır sıkı takipçisiyim sayfasının. Size de yararlı olmasını diliyorumValla hayret ben de şok
O yanaklar ne oyle yav...
Benim de elmacik diye bir seyim yoktur h9c
Tabi bu da zayif olabilmek,spor yapabilmek gibi duzenli olmasi gereken bir sey.
Musait oljnca cok ayrintili inceleyecegim sayfayi
Cok buyuk sevaba girmis olabilirsin.Bir de geçenlerde sayfasında annesini gösterdi, onun da elmacık kemikleri çıkık. Oğlunun, kardeşinin yüzleri de elmacık kemikli. Maşallah çok güzel bir kadın. Sayfası da çok yararlı eğitimci bir kadın. Ben bir kaç aydır sıkı takipçisiyim sayfasının. Size de yararlı olmasını diliyorum
Canım benim, çok mutlu oldum sayfanın işine yaramasına. Ben de sürekli takipteyim, bir de kadın link filan kaydırmıyor sadece kendi kullandığı ve faydasını gördüğü ürünleri söylüyor. Orada üçlü set halinde olan bir krem seti var, ben ondan kullanıyorum çok memnunum. Kolay gelsin canım, ben de dün akşam serum ile masaj yaptım cildime.Cok buyuk sevaba girmis olabilirsin.
Saatlerdir o sayfayi ve onerdiklerini falan inceliyorum.
Karar veremedigim urunler yerine bunlardan deneyecegim, yeni merak yuz hareketlerinden de yaptim hemen
Uzun bir mesaj yazayim deseydim aynilarini yazardimMadem konuyu guncelledin ben de geleyim:)
Yazanların yüzde doksanı gibi diyeyim; yaşımı hiç belli etmem
Normalde aklima geldikce yoğurt limon maskesi, Gratis maskesi yapmak dışında cildimle bir munasebetim olmazdı. Zaten fondöten,bb, pudra falan da bilmem...
Bu sene Yaşım otuz olunca kendimce kararlar aldım.
Gece kremi + gündüz kremi+ göz kremi surecegim + serum kullanacagim+ ayda bir güzellik salonunda derinlemesine bakım yaptiracagim diye.
Karari aldığım doğum günüm yazın başıydı, cidden iki ay neredeyse aksatmadan yaptım.
Cilt bakımında da firsatbufirsat, Grupanya'dan kampanyadan alıyorum. Gayet güzel ve pahalı güzellik salonlarından kupon fiyatıyla 69-79-89 TL'ye.
Bir saat, minciklaya minciklaya uğraşıyorlar, makinayla ışın veriyorlar falan. Parasinin hakkını veriyor,ben Cook memnunum.
Özellikle bu cilt bakımı ve kolojen ve hyaloronik asit serumundan sonra resmen yüzüm isildadi, zaten sorunsuz bir cildim olmasına rağmen görüp 'cildin guzellesmis,aşık misin' falan diyenler olduki benim ürünüm öyle kaliteli bir ürün değildi, o yüzden isim vermek istemiyorum. Ama bana iyi geldi:)
Kış geldiğinden beri saldım, ne kremlerim ve serumlarim bitti yenisini almadım, güzellik salonuna da aylar oldu gitmedim:)
Tam tekrar başlamayı düşünüyordum ki konuyu gördüm.
Tüm sayfaları okuyup gece gündüz kremi ve serum olarak ne alacağıma bir karar vereyim...
Aslında dediğim gibi cildim hiç beni üzmez, güneş yanigiyla katılaşıp soyulsa bile kendini toplar :) ama yine de hücre yenilenmesinin bir yerde durduğu da bilinen bir gerçek.
Annemin de cildi kirisiksiz, sıkı bir ciltti. Yaşını asla belli etmezdi,ama beş sene önce, 55 yaşından sonra bir anda bozuldu. Beş sene önce 40 gösterirken şimdi tam 60 gösteriyorbenim cildim de iyi ama bana ne zaman ihanet edeceğini bilemiyorum. O yüzden ona hak ettiği değeri vermeye karar verdim:))
30 yaş kurallima sadık kalacağım, bir de 31 yaş hediyesi olarak Paris ışıltısı / mezoterapi yapmaya niyet ettim. Cildim içine şırınga ediyorlar vitaminleri kolojenleri,cilt kendi kendini toparlıyor.
Evimin yakınında bir yere fiyat sordum,şöyle dediler;
"Paris ışıltısı narno iğneler ile maske bölgesi veya tüm yüze uygulanan ve 56 peptit ve vitaminden oluşan etkili bir mezoterapidir tüm yüz yada sadece gözaltına uygulanabilir. gözaltı seans ücreti 800 tl , tüm yüz seans ücreti ise 1.900 tl dir
Etkisi bir yılı aşmaktadır"
Yani, kaliteli kremlere bir ton para vermektense yılda bir (gerçi bazı yerler iki seans demiş ama) içten böyle bir destek yapmak sanki daha iyi gibi geldi bana. Kaldı ki kampanya -indirim günü - kupon falan takip edip güzel bir salondan daha ekonomik halde yaptırabilirim bence
Ama etrafımda hiç yaptıran arkadaş yok, daha önce denemiş olanlar görüşünü yazarsa çok sevinirim
Bir de yüz yogası denmiş. İlginçtir daha bu ay bir arkadasim mesaj attı, yüz yogası applicationu yapmış ( ios için, android için) , Türkçe dil desteği için yardım istemişti. Sonrasında da bana Premium üyelik vereceğini söyledi,ama önemsemedim. Böyle güzel bir şeyse yapayım bari ben de
Bence direkt krem onerisi alma, herkesin yuzu farkli...o yuzden bir kremi biri begenirken digeri cok gereksiz diyor.Arkadaşalar yorumları okumadım belki fikir verilmiştir bilemiyorumm
bende 31 yaşındayım geçen gün bi düğün için kuaförde makyaj yaptırdım ve resmen fondaten kustu silip nemlendiricilerle masaj yapıp tekrar makyaj yaptı
ve cildimin aşırı kuru olduğunu söyledi su falan çok tüketen biriyim
ama sivilce yapmayacak bol nemlendirme özellikli bir yüz kremi öneriniz varmı
Çok teşekkür ederimBence direkt krem onerisi alma, herkesin yuzu farkli...o yuzden bir kremi biri begenirken digeri cok gereksiz diyor.
Ama onerim su bazli kremler kullan ve hyaluronik asit icersin. Hatta hya iceren serum da kullan.
La roche, vichy, the ordinary markalarini arastiriyorum ben su an bu anlamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?