ben konu sahibinin bedensel engelli olduğunu bilmiyordum,konuda da bahsetmemiş,sadece başlıkta engellilik görünce,ne demek istediğini anlamamıştım,o amaçla sormuştum :) yani engelle ne kast etmek istediğini anlamamıştım :)Engellilerle kimse arkadas sevgili olmak istemiyor. Arkadas olanlarla da her zaman ve her sartta takilamiyorsun. Ben de bedensel engelliyim. Basima internette son gelen olay da o yuzden oldu zaten icime eve kapandigim icin.
Arkadasi anliyorum, süs püs benim neyime kafasinda oluyoruz hayal kurarken bile ne haddime dedigim oluyor.
O bende de var... Ümitsizlik yorgunluk bıkkınlık hepsi üst üste yaşadığın zaman oluyortükenmişlik sendromu yaşıyorum herşeyi bırakıp evden çıkmak istemiyorum
sorun değil cnn içimi dökmek icin konu açtım size anlaşılmaya ihtiyacımin oldugu dönemdeyim :)ben konu sahibinin bedensel engelli olduğunu bilmiyordum,konuda da bahsetmemiş,sadece başlıkta engellilik görünce,ne demek istediğini anlamamıştım,o amaçla sormuştum :) yani engelle ne kast etmek istediğini anlamamıştım :)
eğer sizi istemeden incittiysem de özür dilerim... :)
Derneklere üye olun. Kendiniz gibi engel sahibi insanlarla arkadaş olun, sosyalleşin. Ortak dünyaya, dertlere sahip olan insanlar birbirlerine daha kolay empati kurabilir.
Stephen hawking felçli olmasının arkasına sığında idi, Einstein’dan sonra gelen en büyük fizikçi olamazdı.
Görme engelli bir çocuk vardı, Bilal. Acun’un yeteneksizsiniz programına katılmıştı. Etrafına neşe saçan bir çocuktu. Keza Metin Şentürk ben hiç bir zaman şikayet ettiğini görmedim. Aksine en pahalı arabalarla hız denemesi yapıyordu. Hiçbir şeyden eksik kalmıyordu. Şahsen bence görme engelli olmak en zor engellerden biri. Güneşi göremiyorsun, gökyüzünü göremiyorsun, sevdiğinin yüzünü göremiyorsun.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
herşeyden önce bu karamsarlıktan kurtulun. Herkesin hayatı az ya da çok zor. İnsanların son istediği negatif insanlar. Allah bize bir can lütfetmiş. Hayat herşeye rağmen çok güzel.çok
oyle hic birseye hevesim kalmadı hayallerim elimde patladı ne istediysem yarıda kaldı kimse anlamadı yanliz kaldimBir şey olmuş olmali ki hevesiniz kalmamış
iş hayatın büyük bir bölümünü kapsıyor.
Eğer memnun değilseniz değiştirin.
Ailenizi neden evlilik istemedi bilmiyorum da boşverin siz kendi kararlarınızı kendiniz verin.
malesef bir tane sık görüştügum oda bnden kucuk baya pek anlasildigimi düşünmüyorum yanliz kalmamak icin arkadaşlığımız devam ediyor yani pek çevrem yok olanla da yol bitti bir yerdeçoğu insan kötü durumda aslında burda gülüp eğlendiğimize bakma.15 aydır eve hapsoldum ben de.hiç yaşamadım sanki o 15 ayı.kendinizi izole etmeyin zorlayın.gerçek hayatta iyi arkadaşlarınız yoksa buradan edinin ama kendinizi dinlemeyin.dinledikçe daha fazla psikolojiniz bozulur.ne zaman isterseniz konuşuruz arkadaş oluruz memnuniyetle.bir çok üyede aynını yapar.
Cok yanlis düsünuyorsun. Psikolojik deswegen ihtiyacın var tükenmis gorunuyorsun. Hayatta hiç kimseye bel baglama ailene eşine çocuklarına hepimiz tekiz aslında şu an bana sensiz yapamam diyen eşim ben yarin olsem yasimi tutar bir kaç seneye evlenir bir baskasiyla yaşım genc diyerek yani hayatta herkes kendi başına sevilmek güzel hissetmek. Ama hersey bir olayla bitmez bir kaç olayada hayatim kaydı diyemeyiz.oyle hic birseye hevesim kalmadı hayallerim elimde patladı ne istediysem yarıda kaldı kimse anlamadı yanliz kaldim
kesinlikle oyle özelden yazarmisin bana sakıncası yoksa tanışalım cnmEngellilerle kimse arkadas sevgili olmak istemiyor. Arkadas olanlarla da her zaman ve her sartta takilamiyorsun. Ben de bedensel engelliyim. Basima internette son gelen olay da o yuzden oldu zaten icime eve kapandigim icin.
Arkadasi anliyorum, süs püs benim neyime kafasinda oluyoruz hayal kurarken bile ne haddime dedigim oluyor.
en büyük engel insanın düşüncelerinde olurengelliyim diye
Her engelini çaresi var da kalpten engelli olanlarin yok malesefen büyük engel insanın düşüncelerinde olur
Aileniz çok yanlış düşünmüş
malesefHer engelini çaresi var da kalpten engelli olanlarin yok malesef
nereden bildiniz koptum şuantapudur %99 :)
bir tapucuyu sadece başka bir tapucu anlar:))şaka bir yana cidden seni benden başkası anlamaz. Herkes normal iş stresi zanneder. Ben burda yaşadığım zorlukları anlatınca şaşırıyorlar aa devlet kurumu böyle mi oluyor, devlet çok rahat diye. Senin engelinden değil bu sendrom, depresyon hali. Biz dairecek hep böyleyiz:) ki ben yıllarca özelde de çalıştım...Yeni gelen bir arkadaş var, aa ben asla makyajsız, fönsüz , topuklusuz vs çalışmam diyordu, Güldük sadece ..1 hafta sonra akşam 8 de gözaltları çökmüş, tepede topuz, ayakta düz ayakkabı kan ter içinde koşmaktan bitap düşmüş dolanıyordu etrafta. Zaten kimseyle görüşmeye ne enerjin ne isteğin kalıyor . Ben görevde yükseldim de biraz daha rahatım şimdi ama bu seferde sorumluluğum arttı. Takma çok kafananereden bildiniz koptum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?