30 yaş sonrasi engelli bayan sendromu normalmiyim😁

valla idari izinliydik biliyorsun ona rağmen hafta sonları gittim ise is birikmesin diye simdi de 1 temmuzda ise başlayacağız kahrimdan ölüyorum düşündükçe

Seni anlıyorum hatta bir cok yerde karşılaştık diye de düşünüyorum önceden de yazismistik sanırım
Yanlış hatirlamiyorsam tapuda da nufusta memurdun
Valla ben de idari izinli olarak evdeyim ama aktif olarak bilgisayar basindan çalışıyorum artık kemik agrilarim artti bu süreçte
Ayni senin gibi biraz rahat bıraksalar da kafa dinlesem diyorum çünkü zihnen de yorgunuz
Hele ki bu idari izin bazi amirler tarafindan nasilsa evde ne kitlesek kâr olarak düşünüldü ve saglik sorunu olan insanlara daha da yüklenildi.
Yıllık izin alma şansın var mi?

Ben de 30 31 boyle oldu . Simdi 38. Ooooo hayata yeni başlamış gibiyim :)

Aslında son zamanlar çoğu insan böyle oldu, maddi manevi çok zor süreçlerden geçtik
Size tavsiyem size iyi gelen şeylerle devam edin, ibadet demişsiniz mesela bununla, ama arkadaşlarınızdan da çok kopmayın, insana insan lazım bazen

malesef 1 temmuzda ise başlıyoruz yeni başladım zaten diye izin vermez

malesef 1 temmuzda ise başlıyoruz yeni başladım zaten diye izin vermez
Ben de 2 senedir yıllık izin kullanmıyorum izinlerim yandı hep
Evde de ful çalıştım evdeydin zaten hep yıllık izinlisin diye dalga geçiliyordu halbuki aktif sekilde evden de calistim artik.yoruldum vermeme ihtimali var bizimkinin de ama ben artik psikolojik olarak da çöktüm, sağlığım da kötüye gitti 1 hafta dinlensem geçecek inan ki

amin inşallah tek dileğim o , sen de çok takma kafana , yalnız idari izninle ilgili açıklama gelmedi daha
Evet ben de 1 temmuzda kesin basliyoruz diye bir haber duymadim/okumadim. Benim de müdürüm 1inde nasilsa başlıyorsun modunda ama baslamama ihtimali de var. Ben de haftada 1 gidiyorum yarın gidebilirim mesela ya da Çarşamba
O da gideyim goz önünde olayim da yaptığım gorunsun dusuncesinden, yoksa evde pestilim çıkıyor is yükünden is yerinde daha rahatim yaptigim goze gözüküyor en azindan

yaptığını görüyorlar zaten sadece işlerine gelmiyor, hatta ben memurken en hızlı en dikkatliyim diye çekememezlikten ,iftira bile atmışlardı da , müdür benimle ,sen çok iyi çalışıyorsun onlar yapamıyor geç çıkıyor !? diye saçma bir tartışmaya girmişti. Sen hastaymışsın değilmişsin umurlarında olmaz, daha da yüklenirler. Müdürle arasını iyi tutanlara az iş gelir, aman o yapamıyor edemiyor derler. Sen iş ahlakından düzgün iş yapınca nasıl olsa yapıyor derler, iş yapmayana nasıl iş yaptırsak diye düşünmezler.

Evet yapmayana dokunmuyorlar yapana ekstra yukleniliyor. Benim.mudurle aram herkesten iyidir ama biraz benim idare etmemden biraz da müdür de benimle ters düşmek istemiyor. Yine de is yüküm cok fazla ve her gecen gun artiyor, ne is yaptığımı da bilmiyorum bilsem ona gore calisirim. Bilmiyorum ben de cok bunaldim, idari izinde hic bos durmadim evden kendi sahsi bilgisayarımdan çalıştım, hattimdaki dakikalari is icin kullandim ailemle/arkadaslarimla.konusurken ince hesaplar yaptım internete onca yuklu fatura ödedim bazen diyorum keşke evde internetim.olmasaydi! Hadi izinler bitsin ben ise gideyim.ama 1 hafta da olsa yıllık izin kullanayim 3 senedir buradayim 2 senelik izinlerim duruyor 1 senelik de yandi! Yani dinlenmek de bizim calisanlar olarak hakkımız

benim kastettiğim iyilik biraz farklı, yoksa benim de aramın kötü olduğu amir olmadı o da çok çalışkan olduğumdan. Önceden idrak edemediğim sonradan çözdüğüm bazı insanların siyasi, ailevi vs güçlerinden dolayı bunların extra bir yakınlığı oluyor , çekiniyorlar bu gibi insanlardan , sen haklı olsan da onu koruyorlar vs. İzin demişsiniz mesela sen hakkın olanı istersin altı üstü yıllık izin kullanmak istiyorum dersin düşünürler suratları düşer çok yoğun vs derler, o adamlar 1 ay rapor alsa sesleri çıkmaz. Size kendinizi iş için bu kadar fedakarlık yapmayın diyeceğim ama benim de farkım yok

Fedakarlik yapmiyorum zorla yapiyorum ben bir cok yasal süreçleri de araştırdım dilekce verdim idari iznimi kullanmak istiyorum diye, o dilekçe sayesinde çağıramadi işe :) ama evdeyken cok.yuklendi yani ben çözüm bulamadım çünkü karşımda halden anlayan bir.muhatap.yok

Size bilgisayar vermek zorundaydılar ,

amin inşallah tek dileğim o , sen de çok takma kafana , yalnız idari izninle ilgili açıklama gelmedi daha
yani gerçekten umarim izinler devam eder haftasonu çalışmaya devam ederim hic hazır hissetmiyorum kendimi ölesim var

yani gerçekten umarim izinler devam eder haftasonu çalışmaya devam ederim hic hazır hissetmiyorum kendimi ölesim var
tüm memurlara kaldırılacaksa siz de gideceksiniz normal değil mi?emekli olana dek idari izin mi bekliyordunuz?

Aslında normal değil ama herkes ara ara bu tarz bunalımlar yaşıyo. Hali hazırda bi sıkıntı yaşamış olabilirsiniz veya birikmiş bi şeyler bi anda hücum eder neden olduğunu anlamazsınız..
Bu süreçte biraz bırakın kendinizi bence insanın yas tutmayada ihtiyacı var durmayada dinlenmeyede... Ama toparlanacağınıza inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…