vakum gibi çekiyor dudakları.uzun süre kalıcılık sağladığını sanmıyorum.birde zaten kızın dudakları kalın.sonraki görüntü hoş değildi:)
eski bir kitapta olan buna benzeyen bir yöntem var;dudaklarını hafif aralayıp avucunun içine,baş parmağının altındaki dolgun kısma dayayıp kuvvetli şekilde 20-25 kere çek.dudakların dışa doğru olacak şekilde dayayacaksın.günde 2-3 kere tekrarla zamanlada etkisi oluyor:) ben çok yapmıyorum dudaklarımdan memnunum.ama faydası oluyor gerçekten.
birde ruj sürmeden önce nemlendirici kremle dudaklarını diş fırçası ile fırçala.oda hatlarını belirginleştiriyor.ben eski diş fırçamı kullanıyorum.
en iyi sonucu önce egzersiz,sonra fırçalama ve en son dudak kalemi,ruj ile alırsın.sevgiler...
vakum gibi çekiyor dudakları.uzun süre kalıcılık sağladığını sanmıyorum.birde zaten kızın dudakları kalın.sonraki görüntü hoş değildi:)
eski bir kitapta olan buna benzeyen bir yöntem var;dudaklarını hafif aralayıp avucunun içine,baş parmağının altındaki dolgun kısma dayayıp kuvvetli şekilde 20-25 kere çek.dudakların dışa doğru olacak şekilde dayayacaksın.günde 2-3 kere tekrarla zamanlada etkisi oluyor:) ben çok yapmıyorum dudaklarımdan memnunum.ama faydası oluyor gerçekten.
Birde ruj sürmeden önce nemlendirici kremle dudaklarını diş fırçası ile fırçala.oda hatlarını belirginleştiriyor.ben eski diş fırçamı kullanıyorum.
En iyi sonucu önce egzersiz,sonra fırçalama ve en son dudak kalemi,ruj ile alırsın.sevgiler...
bence de hiç hoş değil kızlar, zaten kadının dudaklar kalın, hiç hoş olmamış hem doğal görünüm de yok
Vakum o 10 dakka snra inio =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?