30 önemli isimden çağrı: 'Yeter! Anaları ağlatmayın'

aleviye ısrarlar suni olması için diretiyoruz..
aleviye ısrarla din eğitimi verip, nufus cüzdanına dini islam yazdırıyoruz..
adam belki ne alevi ne suni belki adam ateist..

dayatmayla olmaz bu işler..

çözüm süreci ters tepti, ki ben sonuna kadar onaylamıştım. yine susacaksa silahlar çözüm süreci başlasın. ama sanmıyorum düzeleceğini. aklımada başka bişey gelmiyor. en kötüsüde bu zaten. çare yok gibi.

işte

lamelif valla ben bunun cevabını alamadım bekleme bence. çünkü cevabı yok bu sorunun.
canım amacım kimse ile laf yarıştırmak değil inan :KK19:
çözüm süreci devam etseydi bunlar olurmuydu. onu konuşalım o zaman.

haa,
birde kanla beslenenler var. silah tüccarları
,belki örgütlerin liderleri,neden güç insanı mutlu eder. çözüm gücü yok etmektir
. belki kaostan nemalananlar.
belki tek başına hükmetme zevkini kaybedecekler.
işine bu süreç gelmeyenler.. çıkarına taş koyulanlar
karanlık işler bunlar. ama çözüm süreci devam etmeliyydi herşeye rağmen. ki başka canlar akmasın. pkk vardı birde işid oldu başımıza bela birde.

peki okypete suruç oldu öncesinden zaten 11 temmuz yanılmıyorsam çözüm sürecinin ateşkesin bittiğini açıkladı kck ..

artı verilen bu şehitler operasyon yapılmasa idi yine verilecekti

peki o zaman buradaki bir çok kişi demeyecekmiydi neden duruyoruz hesap sormuyoruz diye?

amanın sare. aman ha. bu sefer asılan aslsna. bak 17 yaşında çocuğu astılar 12 eylülde. erdoğanda gider kılıçdaroğluda. menderse döner olay. siyasi suç ölüm olur.
Gerçi o da doğru, yine ölüm olur sonu. vazgeçtim. ama ne bilim ozaman çözüm süreci devam etsin. başka bişey gelmiyor aklıma.

işte

canım amacım kimse ile laf yarıştırmak değil inan :KK19:

peki okypete suruç oldu öncesinden zaten 11 temmuz yanılmıyorsam çözüm sürecinin ateşkesin bittiğini açıkladı kck ..

artı verilen bu şehitler operasyon yapılmasa idi yine verilecekti

peki o zaman buradaki bir çok kişi demeyecekmiydi neden duruyoruz hesap sormuyoruz diye?
işte diyorum. karanlık oyunkarın planları adım adım oynanıyor. ve olan masumlara oluyor. menfaatler bazen çözüm istemiyor. yada isterken şimdi istemiyor. ama derin şeyler var işin içinde. bu ülke üstüne oynanan o kadar oyun varki. Allah yardımcımız olsun

belki ütopik gelecek ama. darbe çözermi sizce? fikir alışverişi olsun diye söylüyorum
Gerçi o da doğru, yine ölüm olur sonu. vazgeçtim. ama ne bilim ozaman çözüm süreci devam etsin. başka bişey gelmiyor aklıma.

çözümün devam edeceğini sanmıyorum artık. çünkü daha fazla istekleri ve şımarıklıkları artacak. sen azınlık duruma düşeceksin .

çözümün devam edeceğini sanmıyorum artık. çünkü daha fazla istekleri ve şımarıklıkları artacak. sen azınlık duruma düşeceksin .
anaa sanki ben darbe çözüm olurmu demişim gibi alıntılamışsın. sarenin mesajını ben demişim gibi nasıl yaptın anacım fetihçe.)

senin ve senin gibi düşünenlerle beraber çözüm süreci ilerlemez.. sizin gibilerle ben kardeşte olmak istemem..
orada insanlar 20 21 yaşınca tecrübesiz bir şekilde şehir olurken, sen burada polis eşinin izinlerinin yandığından isyan ediyorsun..

silahlı mücadeleyi isteyenler önden önden gitsin ozaman.. izmir gibi bir yerdesiniz, sizene tabiki yüksekovadaki memhmetçikten.. korkmuş, annesinin sesini duymamış , silah tutamamış sizene değilmi..

sizin gibiler olduğu sürece bu ülkeye barış gelmez..

senin ve senin gibi düşünenlerle beraber çözüm süreci ilerlemez.. sizin gibilerle ben kardeşte olmak istemem..
orada insanlar 20 21 yaşınca tecrübesiz bir şekilde şehir olurken, sen burada polis eşinin izinlerinin yandığından isyan ediyorsun..

silahlı mücadeleyi isteyenler önden önden gitsin ozaman.. izmir gibi bir yerdesiniz, sizene tabiki yüksekovadaki memhmetçikten.. korkmuş, annesinin sesini duymamış , silah tutamamış sizene değilmi..

. ne izmiri ne izini anlamadım karıştırdın herhalde .

izinlerin yandığını ben söyledim sanırım. batıda yaşadığımıda, ama izmir demedim. tek derdimin bu olmadığını da söyledim. hatta bu böyle giderse ömür boyu korkuyla yaşayacağımızı söyledim. bundan nasıl sadece izinlere isyan ettiğimi çıkardınız anlamadım.
hatta polis asker tanıdığımız olmasa bile acının ortak olduğunu, içimizin yandığını söyledim.

işte diyorum. karanlık oyunkarın planları adım adım oynanıyor. ve olan masumlara oluyor. menfaatler bazen çözüm istemiyor. yada isterken şimdi istemiyor. ama derin şeyler var işin içinde. bu ülke üstüne oynanan o kadar oyun varki. Allah yardımcımız olsun
o karanlık oyunlar hep vardı hepte olacak 1800 yıllarda kurulan örgütler Türk islam devletlerini topla tüfekle savaşla yenemeyeceklerini çok iyi biliyorlar çünkü bu ülkenin evladlarının şehidi bile onların dirisini korkutuyor

onun içinde tilki misali dilimizden dinimize kültürümüze yozlaştırmakla başlayıp şimdi askerlikten korkan -askere göndermekten korkan genç ve annlerimiz oldu

tarihi hatırlayalım 14 yaşında savaşa giden evladlarımız vardı

şimdi diyeceksin o zamanla bu zaman birmi evet değil

ancak ortada bi operasyon varsa (savaş demek istemiyorum) herkes elini taşın altına koyacak emin olun şu an desinlerki gelebilecek herkes gelsin ALLAH cc izniyle 1 dk düşünmem

adamlar hainnnn istediğin kadar tecrübeli ol. yazdım daha önce 10 şehidimiz terör uzmanı. farketmez onlar için arkadan vuruyorlar çünkü. çözüm olsun diye bizler yırtıındık . burda aman şehit olmasın tek diye. neymiş öcalana sayın demişler . ben değilim muhattabin

kesinlikle çözüm sürecini istemiyoruz artık. sonuna kadar savaşılmalı ve bitirilmeli. bedeli ne olursa olsun. barışı isim olarak bile duymak istemiyoruz....

eşim polis oğlum yok . size çözüm ne olmalı diye sordum cevabınızı bekliyorum. ne yapılmalı.
ben söyleyim . bu işin çözümü yok. biz kabul ettik aman şehitler olmasın diy e çözümü kabul ettik. ama sizler ve kürtler suistimal ettiniz. oğlumda olsa kocamda olsa savaş olmalı ve bitirilmeli. herkes elini taşın altına koyacak artık.

. ne izmiri ne izini anlamadım karıştırdın herhalde .

yorumlarınızın yukarda mevcut.. izin olayını karıştırmışım..
ama kesinlikle senin gibi düşünenlerle , ülkemiz ilerlemez..
daha fazlada yazmayacağım size.. çözüm sürecini kabul ETTİK, sağolasın iyiki kabul etsin.. senin kabul ettiğin süre zarfında zaten şehit haberleri olmadı farkındamısın.. sen kabul ettin diye olmadı.. şuanda sen sonuna kadar savaşılmalı ve bitirilmeli dediğin için insanlar tek tek şehit olacaklar..

neyse iyi günler size.. sizin gibiler olduğu sürece, ülkemize barış ve huzur gelmez

izinlerin yandığını ben söyledim sanırım. batıda yaşadığımıda, ama izmir demedim. tek derdimin bu olmadığını da söyledim. hatta bu böyle giderse ömür boyu korkuyla yaşayacağımızı söyledim. bundan nasıl sadece izinlere isyan ettiğimi çıkardınız anlamadım.
hatta polis asker tanıdığımız olmasa bile acının ortak olduğunu, içimizin yandığını söyledim.
canım kbakma.. yukardaki üyenin izinleri söylediğı aklımda kalmış..
savaş savaş diye tutturan birinin, izin izin diye tutturduğunu düşündüğümden olayı onu yazdım..

o karanlık oyunlar hep vardı hepte olacak 1800 yıllarda kurulan örgütler Türk islam devletlerini topla tüfekle savaşla yenemeyeceklerini çok iyi biliyorlar çünkü bu ülkenin evladlarının şehidi bile onların dirisini korkutuyor

onun içinde tilki misali dilimizden dinimize kültürümüze yozlaştırmakla başlayıp şimdi askerlikten korkan -askere göndermekten korkan genç ve annlerimiz oldu

tarihi hatırlayalım 14 yaşında savaşa giden evladlarımız vardı

şimdi diyeceksin o zamanla bu zaman birmi evet değil

ancak ortada bi operasyon varsa (savaş demek istemiyorum) herkes elini taşın altına koyacak emin olun şu an desinlerki gelebilecek herkes gelsin ALLAH cc izniyle 1 dk düşünmem

14 yaşındaki kişiler askere gittiğinde, mustafa kemal atatürkte onlara önderlik etti.. başkomutanlık etti..
tayip erdoğan gibi, yandaşlarını ve çocuklarını yanına alarak gencecik insanlara saldırınn demedi..

yorumlarınızın yukarda mevcut.. izin olayını karıştırmışım..
ama kesinlikle senin gibi düşünenlerle , ülkemiz ilerlemez..
daha fazlada yazmayacağım size.. çözüm sürecini kabul ETTİK, sağolasın iyiki kabul etsin.. senin kabul ettiğin süre zarfında zaten şehit haberleri olmadı farkındamısın.. sen kabul ettin diye olmadı.. şuanda sen sonuna kadar savaşılmalı ve bitirilmeli dediğin için insanlar tek tek şehit olacaklar..

neyse iyi günler size.. sizin gibiler olduğu sürece, ülkemize barış ve huzur gelmez

bu ülkede toplasan 3 sene anca huzur oldu .huzur birilerine battı . dediğim gibi muhattabın ben değilim. ama pkk ve kürtler bizlere yalvarcakak o noktaya kadar gelmeli ki bi daha şımarıklıkları devam etmesin.

canım kbakma.. yukardaki üyenin izinleri söylediğı aklımda kalmış..
savaş savaş diye tutturan birinin, izin izin diye tutturduğunu düşündüğümden olayı onu yazdım..

14 yaşındaki kişiler askere gittiğinizde, mustafa kemal atatürkte onlara önderlik etti.. başkomutanlık etti..
tayip erdoğan gibi, yandaşlarını ve çocuklarını yanına alarak gencecik insanlara saldırınn demedi..

mustafa kemal 14 yaşındakini yanına alında 34 yaşına mı gelmiş oluyor. dört bir yan savaş halindeydi hangi birinin başında duracaktı acaba. ya bi gidin mantıkla gelin

X