• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Haziran 2012 gelinleri

Eşim dün geldi. Bugün tutacağımız ev boşaldı. Ev sahibiyle de konuştuk (zaten öncesinde de konuşmuştuk ama kiracı çıkmayınca acaba mı demedik değil) Sonra çıktık kilim mobilyaya gittik. Bir tanıdık ta rast geldi. Salon takımı, oturma odası için oturma grubu, yatak odası takımı (aslında tek tek alayım demiştim) ve mutfak için köşe takımı,masa, sandalyeler ve iki zigon ve salon halımı aldım. Zaten vitrin, gümüşlük, konsol, orta sehpa falan almayacaktım almadım da. İndirimdeymiş te mobilyalar, hepsini 9 bin 500 civarına mal ettik. Allahtan hepsini aynı yerde beğendim. Yarın evi boyatacağız ve temizleteceğiz, odalara perdeler seçmeye gideceğiz inşAllah. Düğün hazırlıklarına başladım diyebiliyorum şimdi.

Ayın 25inde kınam var, o zamana yetişecek inşAllah her şey.

Benden başka yoktur herhalde evi yeni tutup mobilyalarını yeni alan.

Hepinize kolay gelsin kızlar.. :16:

Valla çok ciddiyim kızlar :1:

Daha dün ikindi üzeri bir ev sahibiyle görüştüm. Kiracısı ayın 20 sine kadar çıkacakmış evden sen tut dedi, eve baktım fena değil,tutacağım ama ayın 20 sine kadar hala evsiz olacağım. :1:

Eşim bugün gelecekti ama gelmesi cumaya ya da cumartesiye kalmış. Eşyaları o geldikten sonra seçeceğiz haliyle. Küçük elzem eşyalarımı (ütü-elektrikli süpürge, mutfak eşyaları, nevresim-pike falan) ben aldım zaten. Büyük eşyalar kaldı geriye ve kolay seçeceğimizi düğünüyorum mobilyaları perdeleri halıları. Tahminimce seçmem 2 günümü alır, eve gelmesi de belki 1 hafta 10 günü bulur. Rahatım gerçekten, benim rahatsızlığım kına-düğün, bi onu halletseydik hayırlısıyla ..:9:

Eşim dün geldi. Bugün tutacağımız ev boşaldı. Ev sahibiyle de konuştuk (zaten öncesinde de konuşmuştuk ama kiracı çıkmayınca acaba mı demedik değil) Sonra çıktık kilim mobilyaya gittik. Bir tanıdık ta rast geldi. Salon takımı, oturma odası için oturma grubu, yatak odası takımı (aslında tek tek alayım demiştim) ve mutfak için köşe takımı,masa, sandalyeler ve iki zigon ve salon halımı aldım. Zaten vitrin, gümüşlük, konsol, orta sehpa falan almayacaktım almadım da. İndirimdeymiş te mobilyalar, hepsini 9 bin 500 civarına mal ettik. Allahtan hepsini aynı yerde beğendim. Yarın evi boyatacağız ve temizleteceğiz, odalara perdeler seçmeye gideceğiz inşAllah. Düğün hazırlıklarına başladım diyebiliyorum şimdi.

evini tutmana sevindim,biz de dün tuttuk,bugün temizleyecektik yani başlayacaktık da elektrik-su kapalı,hemen de açılmıyor,bugün kaldı..
bizim de büyük aşyalarımız var,küçüklerin hepzi yok malesef,ıvır zıvır bi ton şey eksik..
ben en çok halı-perdeden korkuyorum,dikimi uzun sürer diyorlar,ev öyle kalıcak mı ya,ona üzülüyorm:(
.ok geciktik çokk ,ama sonu hayırlı biter inşaallah hepimiz için..

evini tutmana sevindim,biz de dün tuttuk,bugün temizleyecektik yani başlayacaktık da elektrik-su kapalı,hemen de açılmıyor,bugün kaldı..
bizim de büyük aşyalarımız var,küçüklerin hepzi yok malesef,ıvır zıvır bi ton şey eksik..
ben en çok halı-perdeden korkuyorum,dikimi uzun sürer diyorlar,ev öyle kalıcak mı ya,ona üzülüyorm:(

Yoo hemen açılıyor yaa, bugün çıkan kiracıyla beraber gidildi, o suyu,doğalgazı kestirirken aynı yerden biz açtırdık. Mesai dolduğundan elektrik yetişmedi bugüne. Halloluyor merak etme. Ev tutulduktan sonra işin yarısı bitiyor zaten :1: Sıkıntı yapma canım bee, evi yeni tuttuğumuz iyi oldu diye de düşünmüyor değilim. En azından bir sürü boşuna kira vermedik :13: :21:

Yoo hemen açılıyor yaa, bugün çıkan kiracıyla beraber gidildi, o suyu,doğalgazı kestirirken aynı yerden biz açtırdık. Mesai dolduğundan elektrik yetişmedi bugüne. Halloluyor merak etme. Ev tutulduktan sonra işin yarısı bitiyor zaten :1: Sıkıntı yapma canım bee, evi yeni tuttuğumuz iyi oldu diye de düşünmüyor değilim. En azından bir sürü boşuna kira vermedik :13: :21:

orası öyle tabi,ordan yırttık da başka yerlerden yüksek efor sarfetmemiz,süpergirl olmamız lazım:)
Gerçi çok şükür Rabbim evlenen yardım ediyor ama insan yine de düşündükçe acabalar silinmiyor kafasından..hakkımızda hayırlısı..

Eveeeet artık tek rakamLara düşmeye az kaLdı :)
Çok heyecanLıyım benimde ev mobiLyaLar hazır , beyaz eşyayı yarın aLıcam
koLtukLar haLıLar da yarın geLiyor :)

kızlar benı hatırlayan var mı aranızda bılmıyorum ama uzun zamandan berı gıremıodum evım falan hersey hazır kosturduk yorulduk ama degdı
hatta resımlerımıde album yaptım. sızlerdede hazırlıklar baya hız kazanmıs gercı cok az bı zamanımız kaldı

kızlar benı hatırlayan var mı aranızda bılmıyorum ama uzun zamandan berı gıremıodum evım falan hersey hazır kosturduk yorulduk ama degdı
hatta resımlerımıde album yaptım. sızlerdede hazırlıklar baya hız kazanmıs gercı cok az bı zamanımız kaldı

çiğdemcim ben senin evini merak edenlerdenim ama göremedim resimlerini :26:

Dün anahtarı aldık, eve boyacıyı çağırdık, evi boyatıyoruz. Bu arada pencere ölçülerini aldık, perdeleri seçtik, yarına dikilecek inşAllah. Yarın için temizlikçi çağırdık ev temizlenecek. Cuma günü de kısmetse mobilyalar ve beyaz eşya gelecek. Akabinde yavaş yavaş yerleşiriz artık. :8:

çiğdemcim cok tesekkur ederimmm :16:

o yavruagzı perdene, avizelerene, mutfagının rengine veeee banyondaki seramiklere bayıldım ne kadar güzel öyle cicekli ciicekli cook begendim yaaa :16::16::16:

güle güle huzurla oturun inşallah... darısı başıma :31:

ben de görürüm inşallah bu günleri yaaa :31:

ne güzel canım çok sevindim güle güle oturun :16::16::16:

dert etme canım her şey olur zamanla büyük eşyalarınız varmış zaten ıvır zıvır şeyler zaten al al bitmiyor :16::16:

merhaba canım hatırlamaz olur muyuz bende bu kız nerelerde diyordum hayırlı olsun canım benim bakıyorum şimdi albümlerine...:16::16:

çiğdemcim cok tesekkur ederimmm :16:

o yavruagzı perdene, avizelerene, mutfagının rengine veeee banyondaki seramiklere bayıldım ne kadar güzel öyle cicekli ciicekli cook begendim yaaa :16::16::16:

güle güle huzurla oturun inşallah... darısı başıma :31:

ben de görürüm inşallah bu günleri yaaa :31:

ayyy cnm cok tesekkur ederım o kadar mutlu ettı kı benı söledıklerın cok sagol.
cok emek verdım cok ugrastım ama anladım kı degmıs.
sen daha ıyılerını gor daha ıyılerıyle karsılas ıns cnm

bugün benim son iş günüm 1 ay izinliyim düğün öncesi ve sonrası olmak üzere toplamda :D:D
ailemin yanına gidicem 1 hafta onlarlayım sonra gelinlikle dönücem istanbula allah nasip ederse :)

Yarın kınam var. Bu sabah kına elbisemi ütülerken yaktım. Kocaman bir delik açıldı elbisede. :(

Elbiseyi yaklaşık 10 ay önce almıştım üstelik aynısını bulamam diye ümitsizce gittim aldığım mağazaya ama aynısını buldum, Allaha çok şükür. Üstelik %50 de indirimdeymiş. O da Allahtan..

Back