30 Haziran 2012 gelinleri

anladım ben kendim temizlemek isterim tabiki ne olcak sonuçta ben oturcamm teşekkürlerr

Kızlarr merhaba:) ben de 30 haziranda evleniyorum (evli olanlar iyi halt ediyosun demesinler) 10 yıldır çıkıyoruz artık çıkacak yer kalmadı evleniyoruz:)
her bişeyim tamam nikah şekeri,davetiye,gelinlik,çeyiz,ev, koca, istanbulda görev yapıyorum eşim Samsun'da oraya gideceğim burdan alıp alıp gönderiyorum ikeayı Samsun'a taşıdım şube açacağım resmenBütün mutfak eşyalarımı ben ordan aldım.Oktay ustanın kullandığı kırmızı kek kalıbındna da aldım tabi 2000 tl nin üstünde tutmuştur.240 tl ye mutfak masası aldım ordan ahşap,4 kişilik.Çok uygun ve çok güzel benden sonra arkadaşlarım da aldılar gidip
Onu bırak aynı gece gerdeğe gireceğiz onu nasıl yapcaz onu da konuşalım tırsıyorum :18:

Evi temizlemek istiyordum ama nişanlım 220 mt kare ev tutunca 2 kadın tutmuş temizletmiş haa yine kirlenecek yine ben temizleyeceğim o ayrı konu uzaktan olunca böyle oluyo çok kötü cidden evimi kuruyorlar orda, benim burda ne yaptığım belli değil( :2kul kapansa da gitsem bir an önce:2: Annem,kaynanam,kaynatam benim Antalya'da bekarlığa veda tatilinde kolu kırılan müstakbel eşim kuruyorlar evi 10 sene çık adamın düğün öncesi kolu kırılsın va rmı böyle bişey

hayırlı olsun canım bir kişi daha katıldı aramıza ne güzel canım hiçbir şeyin kalmamış senin her şeyin bitmiş mutluluklar dilerim...

10 sene boyunca hiç konuşmadınız mı sevgilinle bence biz birbirimizle değil onlarla konuşalım :)

KızLar bende aranıza yeni katıLanLardanım ve 30 Haziran geLiniyim aynı günde evLenenLerLe konuşmak çok güzeL bişeymiş , düşünceLerin payLaşıLması süpermiş.. :)

Kınam 25 haziranda düğünüm de 30 haziranda. Ev tutmadık, sehpasına varana kadar hiç bir mobilya almadık. Halılar perdeler desen hak getire.. Artık düğünden sonra belediye banklarında yatarız.

Biraz fazla mı rahatım ne?

AAAAA canım bizim kına gecelerinde aynı gün benimkide 25 haziran ,30 haziranda düğün ben istanbul a gideceğim dert etme canım yavaş yavaş hepsi olur yeterki sağlıklı mutlu olalım tebrik ederim mutluluklar dilerim...

Evi tuttuk, biraz pahalı oldu ama ev büyükçe güzel şükür. Şimdi şıra eşyalarda ama o da haftaya eşim gelince artık :) Şu aralar fazla rahatım :) Kaldı 20 gün

kızlar yarın evımı temızlemeye gıdıyorum
pazar gunude ceyızım alınıcak
heyecan dorukta :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…