- 21 Kasım 2010
- 259
- 0
- 316
- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
valla bence herşeyi adetlere göre yapmaya gerek yok bence sen kayınvalidenin tek başına yapmasını istemiyosan buna üzülüyorsan tabi ki git yardım et hem içine sinen gibi olur.
dedim ya benim ailem şehir dışında ben evleneceğim şehirde yaşıyorum kayınvalidemlere yakın oturuyorum evimi gidip kendim temizlicem kayınvalidemle eğer yetiştiremezsem kadın tutarız filan dedi kayınvalidem.
hatta dedim mutfağımı kimseye bırakmam dedim
kızlar mutfak alışverişini yaptım günlük şeyleri aldım ıvır zıvır bi dünya para tuttu :)
hayırlı olsun canım güle güle kullan ne kadar tuttu?
teşekkür ederim 2000 lira filan mutfak masasıda var içinde
Kızlarr merhaba:) ben de 30 haziranda evleniyorum(evli olanlar iyi halt ediyosun demesinler ) 10 yıldır çıkıyoruz artık çıkacak yer kalmadı evleniyoruz:)
her bişeyim tamam nikah şekeri,davetiye,gelinlik,çeyiz,ev, koca, istanbulda görev yapıyorum eşim Samsun'da oraya gideceğim burdan alıp alıp gönderiyorum ikeayı Samsun'a taşıdım şube açacağım resmen Bütün mutfak eşyalarımı ben ordan aldım.Oktay ustanın kullandığı kırmızı kek kalıbındna da aldım tabi 2000 tl nin üstünde tutmuştur.240 tl ye mutfak masası aldım ordan ahşap,4 kişilik.Çok uygun ve çok güzel benden sonra arkadaşlarım da aldılar gidip
Onu bırak aynı gece gerdeğe gireceğiz onu nasıl yapcaz onu da konuşalım tırsıyorum :18:
Kızlarr merhaba:) ben de 30 haziranda evleniyorum(evli olanlar iyi halt ediyosun demesinler ) 10 yıldır çıkıyoruz artık çıkacak yer kalmadı evleniyoruz:)
her bişeyim tamam nikah şekeri,davetiye,gelinlik,çeyiz,ev, koca, istanbulda görev yapıyorum eşim Samsun'da oraya gideceğim burdan alıp alıp gönderiyorum ikeayı Samsun'a taşıdım şube açacağım resmen Bütün mutfak eşyalarımı ben ordan aldım.Oktay ustanın kullandığı kırmızı kek kalıbındna da aldım tabi 2000 tl nin üstünde tutmuştur.240 tl ye mutfak masası aldım ordan ahşap,4 kişilik.Çok uygun ve çok güzel benden sonra arkadaşlarım da aldılar gidip
Onu bırak aynı gece gerdeğe gireceğiz onu nasıl yapcaz onu da konuşalım tırsıyorum :18:
KızLar bende aranıza yeni katıLanLardanım ve 30 Haziran geLiniyim aynı günde evLenenLerLe konuşmak çok güzeL bişeymiş , düşünceLerin payLaşıLması süpermiş.. :)
kızlar balayına gidiyor musunuz gidiyorsanız nereye gideceksiniz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
aramıza hoşgeldin canım nasıl bitti mi hazırlıkların??
Kınam 25 haziranda düğünüm de 30 haziranda. Ev tutmadık, sehpasına varana kadar hiç bir mobilya almadık. Halılar perdeler desen hak getire.. Artık düğünden sonra belediye banklarında yatarız.
Biraz fazla mı rahatım ne?
Teşekkür ederim HoşbuLdum :)
HazırLıkLara devam evi geç buLduğum için eşyaLarı aLıp yerLeştirme fasLındayım :)
Ama aşırı stres ve heyecan var zor geçiyor..
evet ya gün geçtikçe heyecan ve stres artıyor umarım her şey istediğimiz gibi olur...
AAAAA canım bizim kına gecelerinde aynı gün benimkide 25 haziran ,30 haziranda düğün ben istanbul a gideceğim dert etme canım yavaş yavaş hepsi olur yeterki sağlıklı mutlu olalım tebrik ederim mutluluklar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?