30 Haziran 2012 gelinleri

canım biz izmir de tuttuk mekanı. ya uygun turlar var da zamanı ayarlayamıyoruz bakalım işte orası olmaz ise baska yer ayarlıcaz. Kayınvalidemle oturcam demişsin olsun canım yeter ki iyi olsunlar. Nasıl olsa senin de ev bakacağın günler olcak İyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım sana da mutluluklar

çok teşekkür ederim canım benim...

kızlarr ev temizliğini kim yapar erkek tarafı mı gider temizler yerleştirir kız sadece çeyizini götürür yoksa ben kayınvalidem annem falan mı gidip temizlicezz

kızlarr ev temizliğini kim yapar erkek tarafı mı gider temizler yerleştirir kız sadece çeyizini götürür yoksa ben kayınvalidem annem falan mı gidip temizlicezz

canım ben nişanlımla farklı illerdeyiz o yüzden ablası ve yengesi temizleyecekler,kuzenim evleneceği zaman evini kendi temizlememişti görümcesi temiizlemişti ama sonra beğenmedi kendi temizledi tekrardan...

benim oturacağım evide annemler burda olmadığından kaynanamla ben temizlicem
eltimin evinide eltimle ablası gelmişti ama kaynanam üsten bi temizlik yapmıştı

hımm babam sen temizlemiceksin çeyizini alıp gidiceksin sadece dedi. öyle şey olmaz dedi. nişanlıma söyledim annem nasıl temizlicek tek başına dedi bilmiyorum babam böyle söyledi dedim. bende aslında ben tek başıma gidip yavaş yavaş temizlemek istiyorum kimse gelmesin ama bakalım nasıl olcakk.

baban neden buna müdahil oluyo ki erkekler karışmaz buna benim bildiğim

bende şaşırdım zaten babam normalde hiç bu işlere karışmaz karışıyosa bi bildiği vardır diye sorayım dedim :)

valla bence herşeyi adetlere göre yapmaya gerek yok bence sen kayınvalidenin tek başına yapmasını istemiyosan buna üzülüyorsan tabi ki git yardım et hem içine sinen gibi olur.
dedim ya benim ailem şehir dışında ben evleneceğim şehirde yaşıyorum kayınvalidemlere yakın oturuyorum evimi gidip kendim temizlicem kayınvalidemle eğer yetiştiremezsem kadın tutarız filan dedi kayınvalidem.
hatta dedim mutfağımı kimseye bırakmam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…