- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
Canım siz nerde yapıyorsunuz düğünü nereyi tuttunuz ???Bende almadım gelinliği daha.Ne güzel canım öyle bir fırsatınız varsa bence gidin bende yunanistanı çok merak ediyorum.Ben maddi durum açısından kayınvalidemlerle oturacağım bir süre o yüzden ev bakmayacağız bence bu ayın sonlarında başlasan daha iyi olur canım mutluluklar dilerim....
canım biz izmir de tuttuk mekanı. ya uygun turlar var da zamanı ayarlayamıyoruzbakalım işte orası olmaz ise baska yer ayarlıcaz. Kayınvalidemle oturcam demişsin olsun canım yeter ki iyi olsunlar. Nasıl olsa senin de ev bakacağın günler olcak İyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım sana da mutluluklar
kızlar ben fotoğraf çekimi için fotğrafçı ile de anlaştım
canım nereyle anlaştın ne kadara anlaştın??
kocaelinde bi fotoğrafçı ile anlaştım sürekli gittiğim bi yerdi 380 lira ama stüdyo çekimi dış çekimler çok pahalı 700 lira yada 900 liraydı
hayırlı olosun canım kaç poz çekecekler...
14 poz olacak albümde 30-40 tne çekecek içinden seçicez
ne güzel canım sen çoğu şeyini hallettin darısı bizim başımıza...
teşekkür ederim canımcım ya ben kurtluyum herşey hemen olsun istiorum :)
evet canım insanın kafası rahatlıyor hazırlıklar taamamlandıkça ne güzel allah bir ömür boyu mutlu etsin...
kızlarr ev temizliğini kim yapar erkek tarafı mı gider temizler yerleştirir kız sadece çeyizini götürür yoksa ben kayınvalidem annem falan mı gidip temizlicezz
kızlarr ev temizliğini kim yapar erkek tarafı mı gider temizler yerleştirir kız sadece çeyizini götürür yoksa ben kayınvalidem annem falan mı gidip temizlicezz
hımm babam sen temizlemiceksin çeyizini alıp gidiceksin sadece dedi. öyle şey olmaz dedi. Nişanlıma söyledim annem nasıl temizlicek tek başına dedi bilmiyorum babam böyle söyledi dedim. Bende aslında ben tek başıma gidip yavaş yavaş temizlemek istiyorum kimse gelmesin ama bakalım nasıl olcakk.
baban neden buna müdahil oluyo ki erkekler karışmaz buna benim bildiğim
bende şaşırdım zaten babam normalde hiç bu işlere karışmaz karışıyosa bi bildiği vardır diye sorayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?