30 Haziran 2012 gelinleri

Geçen gün ben de farkettim, benim yazdıklarım da silinmiş. Kategori dışı konuştuk galiba.

Benim kadar hızlı olan var mı? Kızlar hamileyim..

Maşaallah gerçekten çok hızlı bir gelişme..
bebeğini sağlıkla kucağına al inşaallah..
çok özel olacak ama isteyerek mi bu kadar erken bebek sahibi olmak istediniz canım?

ay herşeyin hızlı oldu senin,hatırlıyor musun ev yok eşya yok düğüne az kaldı ne yapacağız diye konuşurken bebiş de bayağı hızlı oldu maşaallah

Amin canım sağolasın.
Canım evet isteyerek oldu, yine de aylarca bekleyen arkadaşlarımı gördükçe bu kadar erken beklemiyordum sürpriz oldu

Valla yaa biz tüm büyük eşyalarımızı düğünden 1-2 hafta önce almıştık ve düğünden bir 10 gün önce evi tutmuştuk. Hep hızlıydım vesselam.

çizelgende 15.hafta diyor,kafam durdu ya..3 ay=12 hafta..???

15. hafta içinde yani 14 hafta 3 günlük. :) 3 ay 12 hafta değil canım 13 hafta (ay 30 ve 31 çekiyor ya) bir de hamilelik son regl tarihine göre hesaplanıyor. 21 haziran son regl tarihim 30 haziran düğün. 30 hazirandan hesaplama, 21 hazirandan hesapla. Öyle oluyormuş bunun hesabı, doktor dedi.

10 gün haziran + 31 gün temmuz + 31 gün ağustos + 29 gün eylül = 101 gün 101 / 7 = 14 hafta +3 gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…