Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah bana doğuma kadar hastanede kalacaksın dediler benim suyum da geldi. Allahtan bebeklerimin suyu hiç azalmadı. Ciğer geliştirici yi 26 da ve 28 de yaptılar. Allah yar yardımcımız olsun.Amin canım inş bnde suan 30 +2 deyim bnim sadece sancılar başladı ciğer geliştirici iğne yaptılar önlemek için 2 gün kaldım hastanede ve cıktım riskli gebeliğim inş 32 haftalara gideriz
Benim arkadaşım 30 haftalık doğurdu 1 kiloydu bebeği şu an gayet iyi durumu yaşıyor büyüdü bile 6 aylık olduMerhabalr 30 haftalık hamileyim riskli gebeliğim var ve sancılarım başladı ilaçlarla biraz durur gibi oldu ama devam ediyor bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olurmusunuz?
Böyle güzel haberler duyunca insan umutlanıyor. Rabbim kimseye yaşatmasın. Herkesin bebeği vaktinde doğsun inşallahBenim arkadaşım 30 haftalık doğurdu 1 kiloydu bebeği şu an gayet iyi durumu yaşıyor büyüdü bile 6 aylık oldu
Erken doğum zor gerçekten bende yaşadım ama üzülme bebeğin kuvezde sen dışarda allah'ın izni ile çabucak toparlıyorsun erken doğuda bile orda ona çok iyi bakıyorlar öyle düşün ani borsey olsa her an doktor var başında iyi düşün ve bolca dinlenmeye çalış ayakta kalma yorulma cokBöyle güzel haberler duyunca insan umutlanıyor. Rabbim kimseye yaşatmasın. Herkesin bebeği vaktinde doğsun inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun ben zaten hastanedeyim hayırlısı bakalım Rabbim inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza alabilmeyi nasip etsinErken doğum zor gerçekten bende yaşadım ama üzülme bebeğin kuvezde sen dışarda allah'ın izni ile çabucak toparlıyorsun erken doğuda bile orda ona çok iyi bakıyorlar öyle düşün ani borsey olsa her an doktor var başında iyi düşün ve bolca dinlenmeye çalış ayakta kalma yorulma cok
Bnimde ilkim erken doğum oldu ve 26+6 doğdu beyin kanaması gecirdi bi ay kaldı ve vefat ettiErken doğum zor gerçekten bende yaşadım ama üzülme bebeğin kuvezde sen dışarda allah'ın izni ile çabucak toparlıyorsun erken doğuda bile orda ona çok iyi bakıyorlar öyle düşün ani borsey olsa her an doktor var başında iyi düşün ve bolca dinlenmeye çalış ayakta kalma yorulma cok
Canım hangi ilaçları kullandın ertelemek için bn progestan kullanıyorum en basından prolutan iğne şimdi prognex iğne kullanıyorum30. Haftada genelde bu sekilde oluyor galiba. Benimde 30. Haftamda agrim olmustu kasilmalarim.cok fazlaydi ilaclarla durduruldu doguma kadar ilaclar kullandim agrim azaldi ama gecmedi. 36. Haftamda dogum yaptim. Kizkardesim 30. Haftasinda agrisi oldu bir gece hastanede kaldi ilaclarla vaktinde dogum yapti. Komsumun gebelik zehirlenmesi vardi 30. Haftasinda dogum yapti iki ay kadar kuvozde kaldi suan oglu saglikli yaninda bu konunuzla alakali degil ama umut olsun diye yazdim.
Başın sağolsun canım. Alllah rahmet eylesin. Amin inşallah canım. Rabbim çocuklarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. Hamd olsun 30 hafta olmuş. İnşallah 36 ları da görürüzBnimde ilkim erken doğum oldu ve 26+6 doğdu beyin kanaması gecirdi bi ay kaldı ve vefat ettiikinciside riskli serklaj ameliyatı oldum hamile kaldığım günden beri evde kıpırdamadan yatıyorum cok zor günler rabbim evlattlarımızla imtihan etmesin bizi inş
![]()
Ne kadar kaldı küvezde cnm bilgin varmıBenim arkadaşım 30 haftalık doğurdu 1 kiloydu bebeği şu an gayet iyi durumu yaşıyor büyüdü bile 6 aylık oldu
İnş cnm inş hep dua ediyorum rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınamadınBaşın sağolsun canım. Alllah rahmet eylesin. Amin inşallah canım. Rabbim çocuklarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. Hamd olsun 30 hafta olmuş. İnşallah 36 ları da görürüz
Benim hamileligimin en basindan beri riskiydi tup bebek ve daha once erken dogumla bebeklerimi kaybettigim icin progestan ve prolutan igneyi hamileljkle baslayip doguma kadar kullandim. Agrilarim oldugundada yanlis hatirlamiyorsam adalat kullanmistim.Canım hangi ilaçları kullandın ertelemek için bn progestan kullanıyorum en basından prolutan iğne şimdi prognex iğne kullanıyorum
Anladım cnm bnmde öyleBenim hamileligimin en basindan beri riskiydi tup bebek ve daha once erken dogumla bebeklerimi kaybettigim icin progestan ve prolutan igneyi hamileljkle baslayip doguma kadar kullandim. Agrilarim oldugundada yanlis hatirlamiyorsam adalat kullanmistim.
Aynı şekilde bnde badından beri kullanıyorum ekstra prognex kullanıyorum iğne her günBenim hamileligimin en basindan beri riskiydi tup bebek ve daha once erken dogumla bebeklerimi kaybettigim icin progestan ve prolutan igneyi hamileljkle baslayip doguma kadar kullandim. Agrilarim oldugundada yanlis hatirlamiyorsam adalat kullanmistim.
Inş canım sağlıklı doğumlar dilerimAmin inşallah Allah razı olsun ben zaten hastanedeyim hayırlısı bakalım Rabbim inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza alabilmeyi nasip etsin
45 gün 2 kilo olunca çıkarıyorlar kuvezdekuvezden 1 gece odada bekliyor eve yolluyor benim bebeklerimde 25 gün kaldiNe kadar kaldı küvezde cnm bilgin varmı
İnş hepimiz saglıkla alırız kucagımıza45 gün 2 kilo olunca çıkarıyorlar kuvezdekuvezden 1 gece odada bekliyor eve yolluyor benim bebeklerimde 25 gün kaldi