Berrağım bebişim ile ilk kez temas attik teyzeleri bu gece bebişimi 3 dakikalığınada olsa kucağıma verdiler solunum makinesinden çıktı yavrum rahat nefes almaya başladı kabloalrdan hortumlardan acılardan kurtuldu yavrum sadec:enbuyukkk:e sonda ile besleniyor yavaş yavaş emme refleksini kazanınca ondanda kurtulacak 20.günde yavrumu kucağıma alıp kokusunu hissettim ama şimdi sütüm yok denmeycek kadar azaldı yavruma süt verememek canımı sıkıyor çok fazla sıvı tüketmeme rağmen sütüm az inaşşalh oda yoluna girer .....ALlah hepimizin yavrsunu meleğini kucağına almayı nasipsin sağlıkla evine getirmeyide....
ınş canım ya...........tamamen bı cıksalar oksıjenden ıyı olucak..............benımkıler dogum kılolarını azcık geçmışler kılo alınca ınlş cıgerleru daha guçlu olur .............ınşş........benımkıler camlıca medıcanada...........yakın bolgeler ..........ınş sıfa bebeklerımıze.............bende sagıyorum cok sık olmasada bazen sancı oluyo goguslerımde ..............11 cc alıyolar ınş guzel beslenır gelırler yuvalarına ............[/QUOT
inşallah canım kısa amanda solunumlarını kendileri yapabilirler ve sağlıklarına kavuşunca kucağına alırsın kısa zamanda sürekli sağmamız gerkirmiş 3 saate bir süt kanlalarını uyarmamız lazımmış gece bile sağıcam kalkıp artık...hem alışkanlık olur bebişlerimiz gelince işimiz kolay ıolur...peki medicanada siz bebişlerinizi yakından görebiliyormusunuz bazı yerler cam gibi paravandan gösteriyorlarmış
canim benim cok sevindim ben 30 gun sonra tam anlamiyla kucagima alabilmistim bebisimi cok guzel bir duygu birdaha asla birakmiyacak gibi oluyorsun o oyle kucucuk
makineden kurtulduguna da cok sevindim insallah boyle devam eder de birdaha fenalasmaz senin adina cok ama cok sevindim
Arkadaşlar metpamid bildiğim kadarıyla mide ilacı ve emziren annelerin çok gerekmedikçe ilaç kullanmaması gerekir. Bu ilacı size bir doktor önermiş olsa da ilacın kullanımıyla ilgili birkaç doktora daha danışmanızı tavsiye ederim. İlacın içindeki etken maddeler sütünüz aracılığıyla bebeğinize geçip zarar verebilir.
Çok sevindim canım. Ben de senin yazında bebeğimi ilk defa kucağıma alışımı hatırladım. İnşallah bugünleri atlatacaksınız. Emme refleksi 32-34 haftalar arasında gelişiyor. Yani emme, yutma, nefes almanın koordineli bir şekilde yapılmasını doktorlar gözlemlediğinde artık çıkarırlar. Çok zor günler geçirdiniz. Allah sizlere güç versin.
sher ınş .........o gunlerı gorelım ınş..............benımkıde 34 haftanın ıçınde............ama oksıjen alıyolar hala senınkı de alıyomu oksıjenden cıksalar bu hafta tamamen ıyı olucak ya ınş canım alırız yuvamıza bebeklerımızı.............ssutum azda olsa var ama üçüne zaten yetmez.........
valla kızlar prematüreler çok yaramaz oluyolar inanın eve gelince keşke biraz dha kalsalardı hastanede diyeceksiniz
biz üç kişi zor baktık nöbetleşe nöbetleşe
bizlerden daha iyi bakılıyor merak etmeyin her saniye başlarında bakıcılar var
bırakın 2 kğ olana kadar kalsınlar
zaten 2 kğ ulaşmayınca vermiyo doktorlar
bizim kız bir afet oldu herşey düzelir üzülmeyin dr lar ne demediki
genetik bozukluğundan tutunda başka şeyler kadar ama yaradan herşeyi bilr sapasağlam bi bebeğimiz var
ınş yenı yıl huzur saglık getırsın ınş bebeklerımızı saglıkla evlerıne gelsın...........edıka nasılsın canım bebişler nasıl
sher ınş .........o gunlerı gorelım ınş..............benımkıde 34 haftanın ıçınde............ama oksıjen alıyolar hala senınkı de alıyomu oksıjenden cıksalar bu hafta tamamen ıyı olucak ya ınş canım alırız yuvamıza bebeklerımızı.............ssutum azda olsa var ama üçüne zaten yetmez.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?