- 6 Kasım 2022
- 68
- 24
- 3
- 34
- Konu Sahibi minel Serra annesi
-
Evet benimde öyle oluyor yarım saat kır beş dk kala sertleşme oluyor 28 ile atıldı serklaj ama şuan 12 ye düştü dikiş tutuyor sadece içerdeki pay açıldı kasılma oldukça içerdeki bitişik kısım açılmış.Kasılmalar engellenmeye çalışılıyor ciğer gelistirici filan yapıldı bir hafta önce yarın kontrol var Allah büyük inşallah iyi şeyler duyarımBenimde erken doğum riskim vardı evet ilaç saatine yakın sertleşme oluyordu serklaj engelliyor tamamen diye biliyordum doğumu
Bu sabah onda randevum bakalım ne diyecek kabız olmamam da lazım ama hareket etmediğim için sürekli de kabızlık halı varİnşallah ne dedi doktorunuz ciğer geliştiriciçok faydalı oluyor bende 24. Hatadan sonra yapıldı
Amin çok teşekkür ederim tüm annelere inşallah yarın tekrar sorarım inşallah dediğinizi de doktoruma tekrar teşekkürlerKonuyla ilgili bilgim yok saglikla vaktinde kavusun insallah. Kanizlik icin doktorum activia onermisti bana. Onu soylemeye geldim.
Benim hep erken doğum riskim vardı rahim ağzı çok kısaydı sürekli kanamam oluyordu sürekli yattım ama hiç kabız olmadım benBu sabah onda randevum bakalım ne diyecek kabız olmamam da lazım ama hareket etmediğim için sürekli de kabızlık halı varbazı meyveleri yiyince ancak çıkabiliyorum onunla ilgili de bir şey isteyeceğim bir toz vermişti ama işe yaramadı o ben de inşallah işe yarar Allahın izni ile çünkü çıkamayınca belimde baskı oluyor karnım bile sertleşiyor yani o sıkıntı ile senin neden o haftada yapıldı
Geçmiş olsun kaç mldi kaçıncı haftada doğum olduBenim hep erken doğum riskim vardı rahim ağzı çok kısaydı sürekli kanamam oluyordu sürekli yattım ama hiç kabız olmadım ben
33. Haftada doğum oldu 24. Haftadan beri 2 ile 2.5 cmGeçmiş olsun kaç mldi kaçıncı haftada doğum oldu
Bebeğin durumu nasıl peki33. Haftada doğum oldu 24. Haftadan beri 2 ile 2.5 cm
Bebek küvezde kaldı iki aya yakın şuan iyi çok şükürBebeğin durumu nasıl peki
Çok şükür Rabbim bağışlasın inşallah başka derdini göstermesinBebek küvezde kaldı iki aya yakın şuan iyi çok şükür
Hepsi geldi geçti yaniBenimde 34+1 doğdu çok şükür dokuz gün kovezde kaldı evimizdeyiz şuan 24 günlük olduk Rabbim kimseyi dermansız bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?