- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 36
Evvveeet kızım 30aylık...şimdiye kadar hiç uyku problemimiz olmadı.daha 10günlüyünden gece 12den sabah 9a kadar deliksiz uyuyan bi bebek.2aylığından itibaren de 9da uyudu hep...gündüz uykuları hep yarım saat yarım saat oldu.1.5yaşından sonra 1saat uyumaya başladı.fakat 1.5ay kadar öncesinden öylenleri 2saat uyumaya başladı.çok mutlu oldum...sonra birden uykuyu bıraktı...çok uğraşıyordum,yanına yatıyordum,bağırlyordum ağlayarak uyutuyordum bazen...bununla akşam uykuları deyilde uykuya dalma düzeni tamamen bozuldu...artık benimle uyuyor,benim yatağımda ve de car car konuşarak ve 2saatte uyuyor...kaç zamandır bu düzeni yeniden oturtmayı planlıyordum...ve bugün başladım..burada yazmak istiyorum...hem belki birine fikir oldu,hem de belki benim yalnışlarımı düzelten olur....her akşam günlük düzeni anlatıcam...
22EKİM...
Öylen: ilk ona yeni nevresim aldım,yatağında uyuması için teşvik ettim...banyosunu yaptı,sonra yatırdım yatağına.sohbet ettim durumu anlattım.bi kaç kere ben yanına geliyorum diye mızmızlanıp yataktan inse de ben sabrla geri yatağına yatırdım ve saat 15.30da 30dakikalık uğraşdan sonra uyudu..1.5saat....
Gece:saat 21.00 da yatağına yatırdım,masal okudum,yine sohbet ederek durumu anlattım ve çıktım odadan...kapıyı aralı bıraktım belki 30 40defa yere indi ben gelip yatağına yatırıp öpüp çıktım odadan.ve 2saat sonra 23.05de uyudu...
İnşallah yarın daha kısa sürede uyur...
22EKİM...
Öylen: ilk ona yeni nevresim aldım,yatağında uyuması için teşvik ettim...banyosunu yaptı,sonra yatırdım yatağına.sohbet ettim durumu anlattım.bi kaç kere ben yanına geliyorum diye mızmızlanıp yataktan inse de ben sabrla geri yatağına yatırdım ve saat 15.30da 30dakikalık uğraşdan sonra uyudu..1.5saat....
Gece:saat 21.00 da yatağına yatırdım,masal okudum,yine sohbet ederek durumu anlattım ve çıktım odadan...kapıyı aralı bıraktım belki 30 40defa yere indi ben gelip yatağına yatırıp öpüp çıktım odadan.ve 2saat sonra 23.05de uyudu...
İnşallah yarın daha kısa sürede uyur...