30 aylık kızım, kpss ve kreş

Herkes düşüncesine saygım var fakat ben küçük yaştan okul olayına karşıyım. Cocuk anneye doymalı bence, cünkü hayatı boyunca onu eğitim bekliyor olacak ve bir daha yanımızda bu haliyle asla kalmayacak. Kayınvalide yada anne bakarsa cocuğunuz icin daha uygun olabilir bence

Öyle sadece girmiş olmak için gireceğim ygs ygs :)

30 ay kreş için çok küçük mu acaba diye düşünüyordum. Başka çocuğum yok. O yüzden ilkleri yaşıyoruz. Ama anladigim kadarıyla 30 ay kreş için uygun
Çocuktan çocuğa değişir ben büyük oğlumu verdiğimde pişman olmadım. Hatta o zamanlar evde çok problemli olmasına rağmen okulda çok uslu diyorlardı

Eşimin de benim de ailelerimiz uzakta. Akraba alternatifimiz yok maalesef

Anladım teşekkür ederim :)

Oglum eve geldiğinde çoi durgundu ve abiler izin vermedi diye yakınıyordu. Oysaki oyun parkına yada bir arkadaş ortamına babası götürdüğunde heyecanlı gelirdi eve. Her nedense geceleri geç saate kadar uyumadı, oysaki evde vakit geçirdiğinde aksam 21:30 gibi en geç uyur.

Çocuktan çocuğa değişir ben büyük oğlumu verdiğimde pişman olmadım. Hatta o zamanlar evde çok problemli olmasına rağmen okulda çok uslu diyorlardı
Evde çok sıkılıyor kızım. Ders calisamadikca ben de gergin oluyorum. Aslında ikimiz için de en iyisi bu gibi

benim oglum 2 yasindayken yarim gun basladi haftada 3 gun olmak uzere.
ben hicbir eksi yonunu gormedim acikcasi,bizim kresinde alt limiti 2 yas ust limit 4.
buyuklerde var ama ogretmenlerinin dedigine gore gayet uyum saglamis.
bence gonderin,hem size zaman kalir hem kiziniza degisiklik olur.
3 yas artik sosyallesme yasi,iciniz rahat olsun

Öğretmenleri ne diyordu bu duruma ?

Evde çok sıkılıyor kızım. Ders calisamadikca ben de gergin oluyorum. Aslında ikimiz için de en iyisi bu gibi
Kesinlikle. Bence önce kendin rahatlamalisin ki ona da daha sakin davranabilesin. Yarım günden birşey olmaz bence ver. Hem ona değişiklik olur hem sana vakit...

Bu arada bende ihl grubundanım Başarılar size
Teşekkür ederim :) aslında hafizlik belge olduğu için düşük puanla da sözleşmeli göreve baslayabiliyorum ama çabucak kadro alabilmek için kpss ve dhbt bu kadar önemsiyorum. Size de başarılar bu arada :)

A grubuna girmeyi düşünüyorum. Zaten doğum izni süt izni derken başka kuruma da geçebilirim. Çalışacak vakit olur
Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)

Öğretmenleri ne diyordu bu duruma ?

Ögretmeni çok iyi diyordu, çok özgüvenli oyuna aç diyordu. Oysaki evde 2,5 yaşında bir kardeş daha var ve hemen hergün etkinlik yaparız. Ben arkadaş ortamını cok sevdiği için gönderdim, kendi yaş grubu olsa belki daha iyi anlaşırdı ama öğretmeni onlar icin fazla özgüvenli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…