Öyle sadece girmiş olmak için gireceğim ygs ygs :)Sınava mi gireceksiniz yani geçiş hakkiniz yine var.55 lira yatirinca hem sınava hem de geçiş hakkına basvuruyorsunuz otamatikmen. Temmuz ayı gelince önlisans ilahiyat tercihi verebilirsiniz.
Kiziniz için de denemekten zarar gelmez bakarsın çok iyi gelir kreş.
Çocuktan çocuğa değişir ben büyük oğlumu verdiğimde pişman olmadım. Hatta o zamanlar evde çok problemli olmasına rağmen okulda çok uslu diyorlardı30 ay kreş için çok küçük mu acaba diye düşünüyordum. Başka çocuğum yok. O yüzden ilkleri yaşıyoruz. Ama anladigim kadarıyla 30 ay kreş için uygun
Eşimin de benim de ailelerimiz uzakta. Akraba alternatifimiz yok maalesefHerkes düşüncesine saygım var fakat ben küçük yaştan okul olayına karşıyım. Cocuk anneye doymalı bence, cünkü hayatı boyunca onu eğitim bekliyor olacak ve bir daha yanımızda bu haliyle asla kalmayacak. Kayınvalide yada anne bakarsa cocuğunuz icin daha uygun olabilir bence
Ben de öyle diyip esimin gazina gelip girmiştim 4 yıl önce. Bu sene bitiyor inşallah.Öyle sadece girmiş olmak için gireceğim ygs ygs :)
Anladım teşekkür ederim :)oğlum 25 aylık kreşe başladı
bence çok rahat alışır
küçük olacak demişsiniz
oğlumun okulu karışık yaş
3,.4,.5, ve 6 yaş grubu bir arada tek sınıfta
gelişimlerinin daha iyi olduğunu söylüyorlar
28 aylık bir kız vardı mesela oğlum 37 aylık iken sınıfın bir de koca danaları vardı 66 ay üstü
gayet de anlaşıyorlardı hatta kız onlara hayrandı
İnşallah :) hangi bölümBen de öyle diyip esimin gazina gelip girmiştim 4 yıl önce. Bu sene bitiyor inşallah.
Evde çok sıkılıyor kızım. Ders calisamadikca ben de gergin oluyorum. Aslında ikimiz için de en iyisi bu gibiÇocuktan çocuğa değişir ben büyük oğlumu verdiğimde pişman olmadım. Hatta o zamanlar evde çok problemli olmasına rağmen okulda çok uslu diyorlardı
İşletmeİnşallah :) hangi bölüm
Öğretmenleri ne diyordu bu duruma ?Oglum eve geldiğinde çoi durgundu ve abiler izin vermedi diye yakınıyordu. Oysaki oyun parkına yada bir arkadaş ortamına babası götürdüğunde heyecanlı gelirdi eve. Her nedense geceleri geç saate kadar uyumadı, oysaki evde vakit geçirdiğinde aksam 21:30 gibi en geç uyur.
Kpss girecek misin ? Gerci bebeğin de olacak amaİşletme
Kesinlikle. Bence önce kendin rahatlamalisin ki ona da daha sakin davranabilesin. Yarım günden birşey olmaz bence ver. Hem ona değişiklik olur hem sana vakit...Evde çok sıkılıyor kızım. Ders calisamadikca ben de gergin oluyorum. Aslında ikimiz için de en iyisi bu gibi
Teşekkür ederim :) aslında hafizlik belge olduğu için düşük puanla da sözleşmeli göreve baslayabiliyorum ama çabucak kadro alabilmek için kpss ve dhbt bu kadar önemsiyorum. Size de başarılar bu arada :)Bu arada bende ihl grubundanımBaşarılar size
A grubuna girmeyi düşünüyorum. Zaten doğum izni süt izni derken başka kuruma da geçebilirim. Çalışacak vakit olurKpss girecek misin ? Gerci bebeğin de olacak ama
Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)A grubuna girmeyi düşünüyorum. Zaten doğum izni süt izni derken başka kuruma da geçebilirim. Çalışacak vakit olur
Öğretmenleri ne diyordu bu duruma ?
Hayırlısı olsun diyelim :)Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?