- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Bence catlatın 3 yumurta ya tutacak ya hiç tutmayacak 3 sansınız varken catkatın rabbim ya ikiz ya tekiz olucak hepsi birden tutacak diye bir şeyde yok yani benimde 3 adet vardı ikiz kızlarım oldu ama ben cat igne olmadım her seferinde cat ignesi oluyordum tutmadı buda tutmaz dedim ay tuttu cat igne olmadan
Aralık ocak tutmadı şubatta cat iğne verdi almadım umudumda yoktu şubatta cat iğne olmadan tuttuKaçıncı denemenizde tuttu ?? Benim bu 2. Denemem 20,20,16 mm yine ama nedense hiç umudum yok
Ben kist tedaviside görüyordum dr bana klomen ve cat verdi 3.ayda cat iğne olmadan ikiz kızlarım tutunduAy ne güzel Allah bağışlasın onları sizebenimde kendiliğinden çatlıyordu oluşan ama sanırım doktor kiste dönüşmesin diye vur diyor hdr defasında
Ocak ve şubat döllenme ayı diye bir yazı okumuştum ocak 18 ve subata az kaldı 13-15 gunde oluşuyor bebek hayırlısı olsun mucize olabilir yazarsanız sevinirim tutundu diyeAy ne güzel Allah bağışlasın onları sizebenimde kendiliğinden çatlıyordu oluşan ama sanırım doktor kiste dönüşmesin diye vur diyor hdr defasında
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim 2. Tedavim bakalım rabbim hasretini vermesinAralık ocak tutmadı şubatta cat iğne verdi almadım umudumda yoktu şubatta cat iğne olmadan tutturabbim isteyen her kadına evlat nasip etsin
3 yaşında kızlarım rabbim guzel mucizeler nasip etsin bu ayMaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim 2. Tedavim bakalım rabbim hasretini vermesin
Oyyyy çok tatlııı Büyümüşler bile maşallah3 yaşında kızlarım rabbim guzel mucizeler nasip etsin bu ay
Bence düşünme böyle veren rabbim karşı gelmek gibi olur,allahim en hayırli nasilsa öyle nasip etsinSelam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık
Ocak ve şubat döllenme ayı diye bir yazı okumuştum ocak 18 ve subata az kaldı 13-15 gunde oluşuyor bebek hayırlısı olsun mucize olabilir yazarsanız sevinirim tutundu diye
ben olsam vurulurdum.
ki zaten benimde kntrol bu gündü 16 ve 17 ml iki tane yumurta var yarın çat. iğnesi olucam salı sabah da aşılama. rabbim hayırlısını nasip etsinzamanlarımız aynıya denk geliyor sizinle 14 günü birlikte beklicez
Bence düşünme böyle veren rabbim karşı gelmek gibi olur,allahim en hayırli nasilsa öyle nasip etsin
Yaptır cnm iğneyi belki bu daha hayırlı olur
Kendin nasıl yapıyorsun kız güvenip de :) ben geçen ay ne çektim ya aman reçetem yoktu vurmadı hemşire ille de reçete olacak dedi durdu. Haftasonuydu doktorum yok yazdıramam dedim acilde yazdır dedi. Acildeki doktorların da işi başından aşkın kimse yazmak uğraşmak istemedi omdan ona ondan ona zor yazdırdım da vurdular. :/Tamam canım zaten kendim yapıyorum iğneyi dolapta duruyor yapıcam inşallah
Yap cnm Allahtan umut kesilmezTamam canım zaten kendim yapıyorum iğneyi dolapta duruyor yapıcam inşallah
Kendin nasıl yapıyorsun kız güvenip de :) ben geçen ay ne çektim ya aman reçetem yoktu vurmadı hemşire ille de reçete olacak dedi durdu. Haftasonuydu doktorum yok yazdıramam dedim acilde yazdır dedi. Acildeki doktorların da işi başından aşkın kimse yazmak uğraşmak istemedi omdan ona ondan ona zor yazdırdım da vurdular. :/
Herkezin hayat sarti elbette farkli cok zordur kesinde iste ne bilir birden 3 bebiş cok zor fazla fazla guzeldir ama bakalim hakkina hayırlısıHaklısın karşı gelmiyorum da korktum birden beklemiyordumhayırlısı nasibimde ne varsa kabulüm
Insallahhİnşallah tutar bende yarın vurulcam beklememiz aynı olacak
Hımm sen laborantsan yaparsın tabiki canım. Yok ya ben güvenip yapamam yine de yanlış yaparım falanNe var ki canım youtube'da bile bir sürü video varbir de beni laborantım kan alma sertifikam var yani ona güveniyorum biraz ama olmayan da yapar çok basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?