- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Bence vurul hangısının tutacagı belli olmaz kıSelam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık
Tek yumurtasi olanlara mi catlatma iğnesini öneriyorlar o zaman ? İlk defa duydum bunu. 3 üz olabilir belki de yani.
Bnm bı kere 6 yumurta vardı ve tutmadı. Bırındede 3 tane vardı üçüde döllendi. Biri bizden ayrıldı diğer ikisi şuan 11 aylık.
Bence vurul hangısının tutacagı belli olmaz kı
Bu nasip işi.
Tek yumurtadan olmuyor cogunlukla.
3 le de garanti deģil ki..
Ya tutarsa.. misali. Kismet tamamen kist olmayacaksa vurunma.
Kendi kendine de catlayabilir belki
Selam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık
Maşallah, allah anali babali buyutsun
Onun olacağı varsa olur o bi ihtimal sonuçta belki hiç biri tutmayacak belki biri tutacak kısmeti varsa engel olamazsın
Canim bak tup bebekte 2 embriyo transferi oldum ikiside tuttu.. keseleri gorduk.Evet garanti diye birşey yok malesef doktor riski göze alırsan yarın çatlatma iğneni vur almayacaksan pazartesi ara dedi..
Farkındayım ama siz olsanız ne yapardınız?
Canim bak tup bebekte 2 embriyo transferi oldum ikiside tuttu.. keseleri gorduk.
Düsük yaptim daha sonra.
Yani istersen 3 tane gelismis embriyo koy olmaynca olmuyor.yani hazir embriyolarda bile devam etmedimi etmiyor.
Nasip de vurun gitsin.
Ki yumurtalarin hepsinin dollenecegi mechul
Bende geçen ay 3 yumurtam oluşmuştu ve senin yumurtalarndan daha büyüklerdi, doktor öyle bir konuştuki tamam ya dedim oldu bu iş, hemde bir taşta birçok kuş tutar hasretim diner dedim, havalara uçtum, tabi ilk defa kullandım, Femara hap yanında menapur iğne ve en son ovitrelle, doktor eminmisin dedi, eminim dedim, ama malesefSelam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık
Benim kalbimde sorun olduğu için doktora danışır onay verirse vurulurdum hiç hamilelegi tatmis olmasam şimdi çektim için biliyorum boşalma bile düşünmeden vurulur ucunu de aynı anda dogurur bida bunları yaşamak istemezdim çünkü bu hamileligimden sonra bida hamile kalmayı düşünmüyorumvalla baka kalırsa kimseye danışma kapat herşeyi geç kenara düşün mantığınla değil kalbinle o sana doğru olanı gösterir başkalarını sorarak sadece kafanı karistirirsin he olcağı varsa sen o igneyide vurmasan zaten bu ay olmazsa bidaki ay kendiliğinden olur bunun onune gecemezsin ne yazık ki
Teşekkür ederim yorumun için Allah yardımcın olsun üzüldüm hamileliğinin zor geçmesine.. 3 le olmaz tek'le olur Allah bilir orasını hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?