• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3 yumurta... Ne yapardınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence catlatın 3 yumurta ya tutacak ya hiç tutmayacak 3 sansınız varken catkatın rabbim ya ikiz ya tekiz olucak hepsi birden tutacak diye bir şeyde yok yani benimde 3 adet vardı ikiz kızlarım oldu ama ben cat igne olmadım her seferinde cat ignesi oluyordum tutmadı buda tutmaz dedim ay tuttu cat igne olmadan 😊🙇

Ay ne güzel Allah bağışlasın onları size ❤️ benimde kendiliğinden çatlıyordu oluşan ama sanırım doktor kiste dönüşmesin diye vur diyor hdr defasında 🙄

Kaçıncı denemenizde tuttu ?? Benim bu 2. Denemem 20,20,16 mm yine ama nedense hiç umudum yok
Aralık ocak tutmadı şubatta cat iğne verdi almadım umudumda yoktu şubatta cat iğne olmadan tuttu 😊 rabbim isteyen her kadına evlat nasip etsin

Ay ne güzel Allah bağışlasın onları size ❤️ benimde kendiliğinden çatlıyordu oluşan ama sanırım doktor kiste dönüşmesin diye vur diyor hdr defasında 🙄
Ben kist tedaviside görüyordum dr bana klomen ve cat verdi 3.ayda cat iğne olmadan ikiz kızlarım tutundu 😊 allah razı olsun guzel duana amin diyorum rabbim sizede nasip etsin ikiz minnoş ..

Ocak ve şubat döllenme ayı diye bir yazı okumuştum ocak 18 ve subata az kaldı 13-15 gunde oluşuyor bebek hayırlısı olsun mucize olabilir yazarsanız sevinirim tutundu diye 🙇

ben olsam vurulurdum.
ki zaten benimde kntrol bu gündü 16 ve 17 ml iki tane yumurta var yarın çat. iğnesi olucam salı sabah da aşılama. rabbim hayırlısını nasip etsin🙏 zamanlarımız aynıya denk geliyor sizinle 14 günü birlikte beklicez

Selam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık 😓
Bence düşünme böyle veren rabbim karşı gelmek gibi olur,allahim en hayırli nasilsa öyle nasip etsin

Ocak ve şubat döllenme ayı diye bir yazı okumuştum ocak 18 ve subata az kaldı 13-15 gunde oluşuyor bebek hayırlısı olsun mucize olabilir yazarsanız sevinirim tutundu diye 🙇

Öyle mi ilk defa duydum bunu inşallah benim için de geçerli olur 😍 tabi haber veririm hamile kalırsam inşallah 🤲🏻

ben olsam vurulurdum.
ki zaten benimde kntrol bu gündü 16 ve 17 ml iki tane yumurta var yarın çat. iğnesi olucam salı sabah da aşılama. rabbim hayırlısını nasip etsin🙏 zamanlarımız aynıya denk geliyor sizinle 14 günü birlikte beklicez

Evet zamanlama aynı beraber bekleyelim 🤗🥰

Tamam canım zaten kendim yapıyorum iğneyi dolapta duruyor yapıcam inşallah 😍
Kendin nasıl yapıyorsun kız güvenip de :) ben geçen ay ne çektim ya aman reçetem yoktu vurmadı hemşire ille de reçete olacak dedi durdu. Haftasonuydu doktorum yok yazdıramam dedim acilde yazdır dedi. Acildeki doktorların da işi başından aşkın kimse yazmak uğraşmak istemedi omdan ona ondan ona zor yazdırdım da vurdular. :/

Kendin nasıl yapıyorsun kız güvenip de :) ben geçen ay ne çektim ya aman reçetem yoktu vurmadı hemşire ille de reçete olacak dedi durdu. Haftasonuydu doktorum yok yazdıramam dedim acilde yazdır dedi. Acildeki doktorların da işi başından aşkın kimse yazmak uğraşmak istemedi omdan ona ondan ona zor yazdırdım da vurdular. :/

Ne var ki canım youtube'da bile bir sürü video var 😂 bir de beni laborantım kan alma sertifikam var yani ona güveniyorum biraz ama olmayan da yapar çok basit 😉

Back
X