3 yıllık ilişkimi kaçınılmaz sondan kurtaramıyorum

Siz degil iliski yorulmus. Biraz ara verin ve bu arada asla gorusmeyin yazismayin. O surecte ya degerlerinizi anlar daha sıkı tutunursunuz ya da bitmisse biter.

Şu 5 dk geç cevap verme olayından sonra acaba dedim adam mı haklı dedim ama o sizi değersiz hissettirdikçe sizin tripleriniz ve kavgalarınız artmış sanırım ve bu gayet normal çoğu insan ilişkide ilgi bekler. Karşı taraftan ilgi almak için ya da aldıkça umursamazlaşan insanlara katlanamıyorum sonuçta her şey karşılıklıdır.

Bazı insanlardaki olmazı oldurma çabasını gerçekten anlamıyoruz.Bence ilişkinizin vakti dolmuş uzatmalar kısmına geçmişsiniz

o kadar güzel yazip yorumlamissiniz ki aile terapisti gibi.Bende bi kaç bisey sorabilir miyim size özelden

bu versiyonun 1 yıllık ilişki olanındayım .
çünkü çoook yordum ve çok bıktırdım
olmuyor diyip ayrılamıyoruz..
sonumuz hayrola

hala buralarda mısınız bilmiyorum ama siz çok haklıymışsınız. bağımlılık geliştirmeme yol açacak manipülasyonlar gaslighting yalnızlaştırma değersizleştirme vb. taktikler uyguladı bana hep. bu konu 2019 da ve 2022 sonlarına doğru ilişkiyi sonlandırmak zorunda kaldım. akli dengemi kaybetmek üzereydim. ilişkinin sağlıksız ve toksik akışına kendimi kaptırdım sizin dediklerinizi uygulayamadım. becerebilseydimde tek fark şimdi değil o zamanlar bitecekti. psikoterapi almaya başladıktan bir süre sonra farkındalığım arttı ve zorda olsa bu ilişkiyi bitirecek gücü kendimde bulabildim gerçekten beni mahvetti aylar oldu biteli anca kendime geliyorum

Aylar olmasına rağmen arayıp sordu mu?

Aylar olmasına rağmen arayıp sordu mu?

evet her yerden engelliydi zaten ama aramalardan unutmuştum engellemeyi. bir iki kez üst üste aradı.. hiç arayacak biri değildi. narsistaşırı gururlu ve egolu birisiydi. o an şok geçirdim. fakat ikisinede açmadım geride dönmedim. ( ayrıldıktan 2 ay sonra aradı )

Benim kardeşimde geçenlerde böyle bir toksik ilişkiden çıktı. Gitmesinin vakti çoktan gelmişti ama bileti almayı reddediyordu bizim kız. Korkunç derecede bağımlılık yıllarca sürükledi. Karşımızda bir insanoğlu değil egoist narsist vardı. Zaten bu tiplere ayrılık aylar sonra koyuyor şişen egoları inince ne yapacaklarını şaşırıyorlar egomu şişiren biri vardı asla gitmez vazgeçemez benden diye düşünürler pat diye ararlar. Ama dönerseniz siz kaybedersiniz "işte bak dayanamadı döndü" diye düşünürler.

o kadar iyi anlıyorumki kardeşinizi hele bir de meyillilik varsa bağımlı kişilik geliştirmeye örneğin çocukluktan gelen onay ihtiyacı değer görme arzusu vs... işin ilgimci bu herifler bunu anlıyor ve nasıl kullanacaklarını cok iyi biliyorlar. başta bende güclü karakterdim ama gözümüzden tanıyor herhalde böyleleri. taktikleri yüzünden daha beter bağımlı oluyor insan. ben çok ani bir hareketle bir anlık hışımla bitirdim. basit bir telefon kavgasıydı halbuki öncesinde neler neler olduda bitirememiştim anlatsam ban yeme ihtimalim var öyle ağır şeyler o yüzden anlatmıyorum pek. kendisine koydu mu koymadı mı bilmiyorum yeni bi ilişki yapmış bile ama mutlu olmadığı halinden anlaşılıyor. ben ona çok söyledim bir gün silersem tam silerim diye bağımlılığımdan dolayı vazgeçemeyeceğim sanıyordu. psikoterapiye baslamıstım ben iliskim sürerken ayrılabilmemde onunda güzel etkisi oldu. kız kardesinizde aksatmasın gitmiyorsada gitmeli mutlaka. çünkü yaşanan travmalar aşılmazsa farkındalık artmazsa toksikliği konfor alanı olarak görebilir iliskiyi bitiremez veya bitirse bile sonraki deneyimlerine yansıyabilir.

Koydu koydu güvenin bana koymasa neden arasın hatta kalıbımı basarım bir uzun süre daha geçsin yine arayacak karşınıza çıkmaya çalışacak. Üstelik aylar geçse bile insanın o manipülasyondan çıkması uzun sürüyor.. zaman geçince nasıl bi fanusun içinden çıktım diyo insan. Mutlu oldum adınıza hayatınız boyunca güzellikler sizinle olsun.

karşıma çıkabilecek yüzü olduğunu artık düşünmüyorum çünkü ilişki içerisindeyken, ilişkiyi sonlandırdıgım ilk zamanlar kendisi ile ilgili göremediğim şeyleri daha net gördüğümü kendiside tahmin ediyordur. inanın yaşadığım aydınlanmalar farkındalıklar o kadar fazlaki anlatamam. resmen benim içimdeki travmalı çocuğu ortaya çıkarmış ve ondan beslenmiş olgunlaşmama izin vermemiş. ondan ayrıldıktan sonra gerçekten birden büyüdüm diyebilirim. fanusun içinden çıkmak gibi hissettirdi bu bana dediğiniz gibi. çok teşekkür ederim aynı şekilde umarım kardeşinizde çok mutlu olur bundan sonraki hayatında ve dilerim böyle kişilerle karşılaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…