Biraz zorlama buldum sizi. Örneğinize gelirsem deArtık yaptığım iyi şeyleri yapmayacağımı, yapmaktan değil görmemesinden yorulduğumu söyledim.
Siz yapıcı davranmayı böyle lütuf sayarsanız karşınızdakinin bıkıp hissizleşmesi çok normal.
Biraz zorlama buldum sizi. Örneğinize gelirsem de
Erkek arkadaşınız ucu açık bir şekilde “oyunum bitsin demiş”. Açık açık bir zaman dilimi isteyebilirdiniz. Yarım saat da olur 2 saat de oyunun bitmesi.
Ortada bir iletişimsizlik artı samimiyetsizlik var.
Üslubum :) sert :) değil :)İstediğinizi düşünebilirsiniz fakat yermek için yorum yaptığınızı çok belli etmişsiniz bence sizde bir samimiyetsizlik var. Alkış toplamak için mi bu kadar sert bir üslupla eleştiriyorsunuz?
Üslubum :) sert :) değil :)
Gayet açık ve net yazmaya çalıştım uykusuzluğumun arasında.
Derdinizi küçümseyip konu açmışsınız. Dışarıdan bir göz yorum yapınca şaşırıyorsunuz.
Bana eski 6yıllık ilişkimi hatırlattı yazdıkların... sen hep fedakar, sen hep affedici, sen hep sorun çözücü, sen hep bekleyen gibi gibi. Sonunda ne oluyor biliyor musun bitiyor yani bu nötr olmanın devamı ona karşı hissizleşmek yani ben öyle oldum onun kız gibi kaçtığını benimse onu erkek gibi kovaladığımı hissettim ve bende bitti. Üzgünüm çok ama bittiği için şükrettim hep
Kuzum olur boyle arada. Simdi ne kadar kendini duzeltmis olsan da daha onceki kavgalar, tartismalar senin için kotu olmus. Erkek arkadasin muhtemelen cok goremiyodur senin simdi çabaladigini. Erkekler kadinlar kadar ayrintilari fark etmiyor ya da bizler gibi olaylara cok ince bakamiyor. Bence bir sure ona da kendine de izin ver. Sakinligini koru ama sevgilinin ustune de cok dusme. Hatta belki sen de bir sure ona daha az zaman ayirabilirsin. Bir sorun yasadiginizda hemen hatalarini saymak, uyarmak yerine belki sessizligini koruyabilirsin. Zaten onun da sana karsi gercekten sevgisi varsa bir zaman sonra bu durum kendiliginden duzelir.
Adın çıkmış dokuza, inmez sekize.Merhaba herkese. :)
Gerçek dertlerin yanında belki dert değildir ama üzülüyorum ve çok bunalıyorum. Bunun için özür dilerim şimdiden. Benim 3 yıldır süren bir ilişkim var. Karşılıklı hatalarımız oldu, benimkiler biraz daha büyük hatalar. (büyük, kırıcı kavgalar çıkarmak)
Birbirimize olan sadakatimiz konusunda doğruluktan şaşmadığımız için üstesinden gelebildik çoğu şeyin. Uzun zamandırda iyiyiz aslında fakat ben çok yoruldum. Hatalarımdan ders çıkardım, değiştim ve bir sevgili nasıl olması gerekiyorsa öyle oldum. Bu aylardır bu şekilde. Benim iyiye, ilişkimin ise garip bir şekilde kötüye gittiğinin çevremdekilerde farkında.
Sevgilime göre ise, ben hariç her şey dört dörtlük.
Kısacası iyi yaptığım hiç bir şeyden, iyi sonuç almıyorum. Yaptığım iyi şeyleri görmüyor. Ufak tefek olumsuz bir şeyim ise dağlar kadar büyüyebiliyor.
Takdir görmek bir kenara dursun ufacık bir teşekkür bile duymadım kendisinden herhangi bir şey için. Sorun değil etmesin ama en azından karşılığında nankörlük görmek istemiyorum. Birebir iletişimde sadece canı istediği zaman sevgisini gösteriyor hatta boğuyor. Fakat genel olarak vurdumduymaz bir tavıra bürünüyor. Bir dengesizlik olduğu bariz. Özellikle bir problem yaşadığımızda kendisini uyarmaya yeltenirsem dahada gamsızlaşıyor. Bende bunu anlamıyorum. Kötü giden bir şeyler olduğunda hep susup hep alttan alamamki.
Mesela bugün oyun oynuyordu ve benimle konuşur musun dedim. Biraz sohbet etmekti istediğim şey. Oyunum bitsin konuşuruz dedi, bekledim. Yarım saat cevap gelmeyince, saçımla uğraşmaya gidiyorum oyununun biteceği yok dedim. 5 dakika sonra, bitti işte neyin tribini yapıyorsun şeklinde bir cevap aldım. Ve içimde biriktirdiğim ne varsa saygılı bir biçimde döktüm. Artık yaptığım iyi şeyleri yapmayacağımı, yapmaktan değil görmemesinden yorulduğumu söyledim. Yapınca görmüyorsa yapmadığım için göremesin hiç değilse gam yemem. Verdiği yanıtlarda en çok kafama takılan şey pişkince kendin bilirsin seçimlerinde nasıl özgürsen, sonuçlarını yaşadığın zaman bu ne diye sorma dedi. Bu rahatlığının sebebi elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünmesiymiş. Ne yaparsan kendine yaparsın gibi bir şeyde söyledi ve bunuda tehditkar buldum açıkçası.
Okul, ders, sınav gibi şeylerden yoğun bir tempoya sahibiz. Fakat ben ona ayırmam gereken zamanı dengeleyebilirken, o bunu benim talebim olmadığı sürece yapmıyor. Sadece bu değil her konuda talepkar birine dönüştüm ve bundanda yoruldum. bana verdiği önem ve değer olgularını düzeltene kadar artık iyi olan her şeyi sadece kendim için yapacağımı söyledim ve kendime yapacağım iyi şeylerin faydası olacaksa yine kendime olacağı için tehditlerine karnımın tok olduğunu belli ettim.
Bilmiyorum bunları yaşamak hatta düşünmek anlatmak bile çok çirkin geliyor aslında. Ama buna bir son veremiyorum çünkü gerçekten seviyorum ve bu zamana kadar yapıcı davrandım, artık nötr olma kararı aldım. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum...
Cımbızladığım yer sorunun olduğu yer çünkü. Yanlışınız varmış düzeltmişsiniz, karşı taraf için değişen bir şey olmamış.Anlıyorum dediğiniz gibi uykusuzluğunuz nedeniyle belkide. Ama benimde şaşırdığım o kadar şey arasından cımbızla çekip alarak eleştirmeniz oldu o yüzden sert buldum. Yaptığım şeyi lütuf olarak sunmayı elbette istemem ama karşı taraf görmedikçe bir süre sonra insanda belli etme isteği uyanıyor bu da kendimi ifade ederken yansımış olabilir neler yaşadığımı az çok anlattım psikolojimi anlayabileceğinizi umuyorum
İlişkinizde enerji tıkanmış.Erkek arkadaşında heyecan bitmiş.Sen herşeyi düzgün yapmaya devam etmekle alttan almakla düzeleceğini sanarken kendini kötü bir role mahkum etmişsin.Emin ol ki bu işin çözümü bu değil.Birşeyin çözülmesi için tek tarafın çaba göstermesi demek o işin olmayacağının bariz göstergesi aslında.Ne yapmalıyım dersen? İyi ve alttan alan kız rolünü bırak çünkü bu gerçekten bir rol.Sen sen değilsin bu rolde.Bunu sevgilinde fark ediyor.Rol olmasaydı ona ve bize BEN ONUN İÇİN DÜZGÜN DAVRANDIM ONU YAPTIM BUNU ETTİM ALTTAN ALDIM demezdin.Bu senin doğal halin değil ve o yüzden patlıyor sürekli mevzu.Ne yapmalısına gelince.İlişkinizi gözden geçirip durmayı ve adamı gizliden hizaya getirme çabasını bırak ve doğal ol.Hislerinle başet ve köleleşen ruhunu özgür bırak bir zahmet.Adama bağlı değil BAĞIMLI yaşıyosun sen.Ve erkek kişisi bunun bal gibi farkında o yüzdende gidersen git benden bu kadar modunda.Adamı umursamayı bırakmalısın.Gözlemlemeyi bırakmalısın.Kendi ve onun ruhunu serbest bırakmazsan hazin son seni bekliyor.Kendi işine hayatına odaklan artık.O zaman o özgür halin adamı çekecektir.Yine çekmiyorsa sizin sevginiz heyecanınız bitmiş demektir.İttirmekle iş yürümez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?