Arkadaslar merhaba. 3 yillik guzel bi iliskim vardi tabiki de arada kavgalarimiz surtusmelerimiz oluyordu ama 2-3 gun bile ayri geciremiyorduk gunlerimizi. Onunla tabistigimda ben yurt disindaydim egitim icin ve o sirada konusmaya baslamistik. Cok ciddi degildik sadece konusuyorduk. Benim yurt disinda da konustugum biri vardi fakat ciddi bir sey degildi. Turkiyeye dondugumde erkek arkadasimla ilk defa yuzyuze gorusup uzun bi arkadaslik doneminden sonra sevgili olmaya karar verdik. Fakat ben hicbir zaman ona yurtdisindaki iliskimden bahsetmedim ama onceki iliskilerim konusunda hep durust olmustum ona. Gectigimiz temmuz ayinin basinda arkadaslarimizla vakit gecirdigimiz bi aksam eve geldik ve ben uyudum telefonumda masanin uzerindeydi. Ilk defa o gun telefonumu karistirmis ve eski mesajlarimi okumus ve yurtdisindaki iliskimi ogrenmis. Beni uyandirdi ve uzun bi sure tartistik. Sabah uyandigimizda sanki hcbir sey olmamis gibiydi. Kahvalti hazirlarken sarilmalar, opmeler devam ediyordu. Ara ara konusu aciliyordu ben kendime yediremiyorum bunu bana yalan soyledin diyordu ama konusarak bunu cozebiliriz sonucta 3 senelik iliskimiz boyunca hicbir sekilde iliskimize zarar verecek bir durum yasamadik. Agustos ayinda ailesini ziyarete sehir disina ciktik. 10 gun boyunca ailesinde kaldik ve her sey cok guzeldi. Beraber gezdik, ailesiyle gezdik. Her sey mukemmeldi. Ben istanbula geri dondum fakat o saglik sorunlarindan 1 ay daha orda kalmasi gerekti. Bana dediki su an lutfen en ufak seyden bile tartismayalim cunku kopmaya yakin bi ip gibi hissediyorum. Fakat gelmesine 2 gun kala sacma bi nedenden dolayi tartistik ve iliskimiz bitsin dedik. Istanbula geldiginde bir hafta boyunca gorusmedik. Daha sonra gorustuk ama aklina ayrilik kararini sokmus ve sosyal medyadaki tum fotograflarimizi kaldirmis. Fakat gorustugumuzde dayanamamis ve en azindan arkadas olarak devam etmeye calismistik. Tam 2 hafta 1 gun once tekrar goruselim dedik. Butun bir gunu birbirimize ayirdik. Konustuk hayatlarimizdan ama ne zaman iliskimize gelse konu ikimizde aglamaya basladik. En son artik eve gitme zamani geldiginde ben yapamayacagim olmayacak seni cok seviyorum ama kaldiramiyorum dedi ve saatlerce birbirimize sarilip agladik ve ayrildik.
Dun gece dayanamadim ve onu aramaya karar verdim ne yapiyor diye. Ben dayanamiyorum ayri olmaya sensizlige dedim. Telefonda karsilikli yine agladik ama bana yine yapamam ben dedi. Arkadas, dost olarak her zaman yaninda olurum. Istersen her gun goruselim daha rahat atlatacaksak bu durumu ama arkadasliktan otesi olmaz dedi.
Ben simdi ne yapayim arkadaslar. Onu cok seviyorum. Sevdigim insandan bu kadar kolay vazgecmek istemiyorum. Sizce arkadas olarak biraz zaman gecirio duzelmeyi mi beklemeliyim yoksa koparmali miyim her seyi? Onsuz bi hayal kurmak istemiyorum. Komik bir sey gordugumde onunla paylsamamak canimi cok acitiyor. Ilk defa kalbimle agladigimi hissediyorum ve gozyaslarim onun ellerine degmiyor.
Dun gece dayanamadim ve onu aramaya karar verdim ne yapiyor diye. Ben dayanamiyorum ayri olmaya sensizlige dedim. Telefonda karsilikli yine agladik ama bana yine yapamam ben dedi. Arkadas, dost olarak her zaman yaninda olurum. Istersen her gun goruselim daha rahat atlatacaksak bu durumu ama arkadasliktan otesi olmaz dedi.
Ben simdi ne yapayim arkadaslar. Onu cok seviyorum. Sevdigim insandan bu kadar kolay vazgecmek istemiyorum. Sizce arkadas olarak biraz zaman gecirio duzelmeyi mi beklemeliyim yoksa koparmali miyim her seyi? Onsuz bi hayal kurmak istemiyorum. Komik bir sey gordugumde onunla paylsamamak canimi cok acitiyor. Ilk defa kalbimle agladigimi hissediyorum ve gozyaslarim onun ellerine degmiyor.