3 Yıllık İlişkim ve Annesi

Canım ben şunu anlamadım. Neden sizin aranızdaki bi olayda anneler bu kadar işin içinde? Mesela biz karar aldık, ne yaşanırsa yaşansın "kol kırılır yen içinde kalır" dicez, aramızda çözücez. Ailelere yansıtmak yok dedik ve öyle yapıyoruz. Çünkü siz birbirinizi seviyosunuz koaly unutursunuz ama anneler unutmaz, birbirinize yaptğınız kadar kolay silmez herşeyi.

annesine konuyu açmasa bile annesi odayı dinliyormuş.
bazen çok iyi niyetli çok sevimli çok sıcak konuşuyor diyorum bazen beni hiç sevmediğini farkediyorum.
sanırım en iyisi fazla yüz göz olmamaktı.
bu konu yüzünden tartışırsak eminim o da annesinin kulağına gidicek, tartışmazsak ben şamaroğlanı olmaktan bunaldım...
offff

Bu adam ana kuzusu gibi birşey.Sevgiliyken sana bu denli karışabiliyorsa annesi,evliyken vay haline.Ben bile kaynanamla bu kadar içli dışlı değilim.

Canım bak kapıyı dinlemese de aynı evin içindeyken bşyler illa ki duyulur. Dolayısıyla anne babanın olduğu yerde telefonda dahi tartışmayın zaten. Ben kendi annem babam olunca da tartışmayı sürdürmem, çünkü onlar da duyarsa hayatımdaki insana karşı içlerinde bşy kalır illa ki. Bence de sen biraz yüz göz olmuşsun. Samimi de olabilirdiniz annesiyle sohbet de edebilirsiniz ama sen resmen sevgilinle arandaki tartışmada kendini savunma moduna girmişsin. Yani artık direk yüz yüzesiniz. Ailelere olumsuzu yansıtmamak konusunda çaba gösterilmesi taraftarıyım, bence sevgilinle birlikte buna acil çözüm bulmalısınız.

Bende aynı sen gibi düşünüyorum. hatta olurda annem duyarsa ben hatalıyım diyorum ki içinde ona karşı ön yargı oluşmasın.
annesi bi kızımmm diiyip durup durup öpecek kadar iyi, bi kötü.
iyi davranınca bende dolayısıyla samimi davranıyorum sonra öyle olmamam gerektiğini farkediyorum.
bu durumdan rahatsızım desem daha sözümü bitirmeden 'sen annemin seni ne kadar sevdiğini bilmiyo musun yanlış düşünüyorsun' diyerek ağzıma tıkayacak lafı.

Daha evlenmeden arada bir resmiyet yokken , Bune samimiyet ????

Ayrica her tartismayi neden anlatiyosunuz , ve neden kadin ordayken konusuyosunuz ... Suc sizde...

Ve simdiden Sevgilin annesine bu sekilde itaat ediyosa
Evlendikten sknrada bu hic degismicek , hatta daha beter
Olabilir , cunku evlenmeden insan birazda olsa farkli davranir ama yokkk bunlar simdiden , olayi abartmis ...

Senin yerinde olsam iki kez dusunurdum...
VE eger ayrilmiyosan devam etrriyosan biraz mesafe koy
arana... bukadar icli disli olmak zorunda degilsin ...
dogruda degil sonucta...

Ayniseyi bana hala esim soyler ailesinin beni ne kadar cok sevdigini. Halbuku gercek su ki, ki bunu da cok normal karsilamak lazim ben el kiziyim, o ise kendi ogullari yani beni ve ogullarini esit sevemezler haliyle de arada problem olunca en cok gonulleri ogullarindan yana olucaktir bu da dogaldir. Mesela bizde esimle aramizda problem olsa ve bunu kayinvalidemler birsekilde duysa hemen bana mudahale ederler. Ama mesela esim cok bariz hatalidir o zamanda onlarda orda olduklari ve bunu gordukleri halde tek kelime etmezler. Bazi anne babalar cocuklarina karsi cok korumaci olabiliyorlar ve kendilerini tutamayip mudahale ediyorlar. Ama burda garip olan onlarin mudahale etmesinden ziyade eslerin buna musade etmesi yada annelerine gidip butun olani yetistirmesi. Allahtan ben cok sansliyim o konuda esim ailesine hicbirseyi soylemez cunku bilir ki Kayinvalidem benim oglunu uzdugumu bilse benden nefret eder sonsuza kadar.

Asil problem senin sevgilinde. Ve deyisecegini sanmam. Boyle kabul ediceksin eger bu iliskiyi devam ettirmek istiyorsan.

Son düzenleme:

canim arkadas anlatmiyor ki kayinvalide adayina, gidip sevgilisi herseyi annesine anlatiyor cocuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…