Canim parmak yerine dilator al. En incesinden kalına doğru olandan.deneme girişinde o duvara çarpma hissiyatında az acı gibi bir şey hissedince kasılıp geri itiyorum. O beni tedirgin ediyor. O kısmı nasıl yeneceğimi düşünüyorum. Bu arada dediğiniz her şeyden aldım . Jel kullanıyorum. Kendi parmaklarımla da çok fazla ileri gidemiyorum. Bir noktada kalıyorum.
Canım o çarpma hissi olunca itiyorum diyorsun ya itme hissi geldiğinde eşine lütfen durmasıni söyle ve o sana o güveni versin durduğu an nefes al ver nefes al ver 10 a kadar say ve devam etmesini söyle kesin işe yarar ve eşin devam etsin evet bıraz açıyor ama kesinlikle içine girdiği an bitiyorHep ben alt tarafta denedik üste gelmeyi bir kere denedim ama o oturma hissi acır korkusu beni vazgeçirdi. Dilatör denemedim parmak denedim ama ilk boğum oluyor sadece gerisini getiremedim. Tavsiyenize uyup dilatör alacam. Teşekkür ediyorum
Tavsiyeniz için teşekkür ediyorumCanım o çarpma hissi olunca itiyorum diyorsun ya itme hissi geldiğinde eşine lütfen durmasıni söyle ve o sana o güveni versin durduğu an nefes al ver nefes al ver 10 a kadar say ve devam etmesini söyle kesin işe yarar ve eşin devam etsin evet bıraz açıyor ama kesinlikle içine girdiği an bitiyor
Ben de henüz yenemedim ama nefes egzersizi ve ıkınma yöntemi parmak egzersizine iyi geliyor. Önce sanırım kendimizi alıştırmak gerekiyor düzenli egzersizlerle.10 aylık evliyim ama hala yenemedim doktorlara gittim fanuslarla denedim fanuslarla yapabiliyorum fakat eşimle yapamiyorum napicam bilmiyorum
Sanırım fakat git git iyice uzaklaşma olmaya başladı isteksizliğim olmaya başladı çokBen de henüz yenemedim ama nefes egzersizi ve ıkınma yöntemi parmak egzersizine iyi geliyor. Önce sanırım kendimizi alıştırmak gerekiyor düzenli egzersizlerle.
Nasıl kendinizi alistirdiniz iyice soğukluk olmaya başladı basaramwdikca ümidim git git tukeniyorKızlar ben 2 ay sonunda yendim 2 sene önce.Doktorlara gittim bir sürü para verdim yine herşey kafada bitiyo.önce dilatörlere alıştırdım kendimi 3.yü alabildiğim de kendime güvenim geldi bu giriyorsa peniste girer dedim ve ilk üstte oturr pozisyondayken ilişki gerçekleşti.çünkü üstte olunca kontrol kadında oluyo.istedimiz gibi yönlendirebiliyoruz.nefes verirken birz dha oturmaya çalıştım ve oldu.ilk ilişki olduktan sonra 1 ay dha tereddütlüydüm.yani evlendkten tam 3 ay sonunda vajinismusu yenmiştim
Yok pes etme bak ben 3ncü yılımı bitiriyorum ama hep erteledğim için sen daha 1 yıl bile değilsin. Üstüne düşüp aşacağız biz de . Sürekli egzersiz yap gün içinde. Ben başta dokunamıyordum bile . İlk gün acı sanıp geri bıraktım. Bir sürü jel aldım ama boşuna almışım zeytinyağı hiç acıtmıyor. Şimdi kendi kendime denedikçe tabi hep nefes al ver ve ıkın içine sok yavaş yavaş buna alıştırdım kendimi ama ne hallerdeydim resmen dış dünyaya tepki veremiyorsun bunu düşünüyorsun. Ama alıştırınca orayı az korkun geçmeye başlıyor. Tabi henüz eşli denemeye geçmedim. Tamamen kendimi alıştırana kadar. Sen de deneSanırım fakat git git iyice uzaklaşma olmaya başladı isteksizliğim olmaya başladı çok
4 numarayı biraz zor olsa da alabiliyorum ben ama eşimle her denemem başarısız oluyor artık çok yoruldumKızlar ben 2 ay sonunda yendim 2 sene önce.Doktorlara gittim bir sürü para verdim yine herşey kafada bitiyo.önce dilatörlere alıştırdım kendimi 3.yü alabildiğim de kendime güvenim geldi bu giriyorsa peniste girer dedim ve ilk üstte oturr pozisyondayken ilişki gerçekleşti.çünkü üstte olunca kontrol kadında oluyo.istedimiz gibi yönlendirebiliyoruz.nefes verirken birz dha oturmaya çalıştım ve oldu.ilk ilişki olduktan sonra 1 ay dha tereddütlüydüm.yani evlendkten tam 3 ay sonunda vajinismusu yenmiştim
Sizin adınıza çok sevindim. Umarım ben de yenebilirim. Misyoner pozisyonunda bir türlü yapamadım hep kasılma yaşıyorum. Üst pozisyonda eğik mi yoksa düz mü yapabildiniz? Soruyorum çünkü o pozisyon direk girecek diye beni korkutuyor daKızlar ben 2 ay sonunda yendim 2 sene önce.Doktorlara gittim bir sürü para verdim yine herşey kafada bitiyo.önce dilatörlere alıştırdım kendimi 3.yü alabildiğim de kendime güvenim geldi bu giriyorsa peniste girer dedim ve ilk üstte oturr pozisyondayken ilişki gerçekleşti.çünkü üstte olunca kontrol kadında oluyo.istedimiz gibi yönlendirebiliyoruz.nefes verirken birz dha oturmaya çalıştım ve oldu.ilk ilişki olduktan sonra 1 ay dha tereddütlüydüm.yani evlendkten tam 3 ay sonunda vajinismusu yenmiştim
Evet bende aynı durumdayim artık diyorlar sen böyle değildin sen niye böyle oldun morelin bozuk niye boylesin diye dış dünyaya karşı iyice iletişim gidiyor çünkü aklın hep onda basaramiyorum ben yapamıyorum herkes yapıyor neden ben yapamıyorum hep böyleYok pes etme bak ben 3ncü yılımı bitiriyorum ama hep erteledğim için sen daha 1 yıl bile değilsin. Üstüne düşüp aşacağız biz de . Sürekli egzersiz yap gün içinde. Ben başta dokunamıyordum bile . İlk gün acı sanıp geri bıraktım. Bir sürü jel aldım ama boşuna almışım zeytinyağı hiç acıtmıyor. Şimdi kendi kendime denedikçe tabi hep nefes al ver ve ıkın içine sok yavaş yavaş buna alıştırdım kendimi ama ne hallerdeydim resmen dış dünyaya tepki veremiyorsun bunu düşünüyorsun. Ama alıştırınca orayı az korkun geçmeye başlıyor. Tabi henüz eşli denemeye geçmedim. Tamamen kendimi alıştırana kadar. Sen de dene