- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Anneadayi3
-
Ayy kıyamam yaa aynen öyle canım benim kızda hep kardeş kardeş diye dolanıyor sonra uzulur diye korkuyorum 12-16 haftalık olsun söylerim hep 9 ay uzun bir süre çocuklar sabredemiyor...senin üçüncü bebişin cinsiyet belli mi canimm:)?Ay hemen söyleme canım ya. Bende 11-12 haftalık söyledim, düşük falan olursa etkilenirler diye. Çünkü çok istiyorlar bir kardeş daha.
Kuzenimle aynı zamanda hamile kaldık, kızına hemen söyledi kardeşi olacağını. Ve maalesef söyledikten bir hafta sonra bebeğini kaybetti
Ve kızı o kadar etkilendiki Halen ağlıyor kardeşim öldü diye(8yaşında)
14 haftaya kadar (vajinal ultrasonla) %100 erkek dedi doktor 15+5 te kız gibi sanki pipi görmüyorum falan dedi tabii ben şok.Ayy kıyamam yaa aynen öyle canım benim kızda hep kardeş kardeş diye dolanıyor sonra uzulur diye korkuyorum 12-16 haftalık olsun söylerim hep 9 ay uzun bir süre çocuklar sabredemiyor...senin üçüncü bebişin cinsiyet belli mi canimm:)?
iki kızın var inşallah birde oğlusun olur :) tabii sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat :) bakalım inşallah benimde bir kızım olur kızıma arkadaş olsun o yüzden:))14 haftaya kadar (vajinal ultrasonla) %100 erkek dedi doktor 15+5 te kız gibi sanki pipi görmüyorum falan dedi tabii ben şok.
Şimdi 20 haftayı bekliyoruz detaylı da belli olur herhalde. Bugün tam 17+0 oldum.
Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah
aynen öyle canım kesinlikle şart kız kardeş bizde 3 kardeşiz abim ben kız kardeşim o olmasa napardim bilmiyorum cook desteğini görüyorum inşallah bir kızım daha olur benimde ablasida çok istiyor bakalım hayırlısı:)) aynen bencede emin olmadan soylememeliler benim bir arkadaşıma 9 ay erkek dediler her şeyi ona göre ayarladı sonra kızı oldu doğumda öğrendiAy inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Kız yanlız kalmamalı bence kesinlikle bir kız kardeş şart:)
Benim 3abim var yapayalnız büyüdüm, ama kızlarım öyle değil ve olmayacakta inşallah.
Bakalım benim cinsiyet ne olacak merakla bekliyoruz. Çok yanılma oluyor cinsiyet konusunda, net bişey görmeyince bişey demeseler olmaz sanki.
Hep gibi gibi
Hayirli olsun. Bende 3. İcin cirpiniyorum 7 ve 2 yasinda iki oglum var. Kiz istiyoruz hayirlisi ile insallah. Rabbim saglikli evlat versin. En buyuk korkum da bu. Bulantilar. İki oglumda oldum dirildim resmen.Merhaba Kızlar
Bende 3üncüye hamileyim.
İki kızım var biri 6,5 diğeri 4 yaşında.
Şuan tam 17 haftalık hamileyim.
İlk 3 ay o kadar kötü geçti ki Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm
Şükürler olsun şimdi çok iyi gidiyor
Bende bu gidişle öyle olacak sanırım. Çevremde o kadar çok bu tür yanılmalar oluyor ki, en yakını da abimin eşi. Yurtdışında yaşıyorlar ve Doğuma kadar kız dedi Dr ama erkek olduaynen öyle canım kesinlikle şart kız kardeş bizde 3 kardeşiz abim ben kız kardeşim o olmasa napardim bilmiyorum cook desteğini görüyorum inşallah bir kızım daha olur benimde ablasida çok istiyor bakalım hayırlısı:)) aynen bencede emin olmadan soylememeliler benim bir arkadaşıma 9 ay erkek dediler her şeyi ona göre ayarladı sonra kızı oldu doğumda öğrendi(normal)
Calisma asamasindayiz canim. İlk ikide cok zorlandim 2 ay. Sonra gecti cok rahatladim. Ama 2 ay yavrum buyuk ogluma yemek yapamazdim. Esime geceden corbasini yemegini yaptirirdim. Cok zor oldu benim icin. 3. De ne olur nasil olur bilmiyorum. Birde cok kiz istiyoruz erkek olursa evde 4 erkek ben bir basima nasil yaparim oyyyy...Bulantı baş dönmesi birde tansiyonla birleşince çekilmez bir hal alıyor hamilelik. Üstüne birde hamilelik hormonları eklenince ağla zırla dur
Her sabah gidip serum takılırdım bir kaç saat biraz gözlerimi açardım sonra akşama doğru yine aynı yine git serum takıl..
İnan hiç geçmeyecek sanıyordum, psikolojim alt üst olmuştu bitkisel sakinleştirici bile kullandım.
Kurdeşen döktüm tam iki ay boyunca. Kaç tane tarak kırdım kaşınmaktan hatırlamıyorum..
Ama herşey gibi Buda geçiyor şükürler olsun.
Sen hamilemisin? Yoksa çalışma aşamasındamısın?
Bana da kiz icin oyle formuller verdiler ki kafam karman cormanBende bu gidişle öyle olacak sanırım. Çevremde o kadar çok bu tür yanılmalar oluyor ki, en yakını da abimin eşi. Yurtdışında yaşıyorlar ve Doğuma kadar kız dedi Dr ama erkek oldu
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin.
Sık ilişkiylemi hamile kaldın?
Zira ben iki kızımada adetten sonra sık ilişkiyle kaldım
tahmin edebiliyorum canım. Ama İnan Rabbim neyi nasip ederse o olur, sen ne kadar kendini parçalarsan parçala kız yada erkek çocuk için, yine Allah'ın dediği olur.Bana da kiz icin oyle formuller verdiler ki kafam karman corman
aynen canım yanılmalar oluyor bazen benimde oğluma ilk haftalar kız dediler 16.haftada erkek olduğunu öğrendik Allahtan erken öğrendik:)) bende reglimden sonra sık ilişkiye canımBende bu gidişle öyle olacak sanırım. Çevremde o kadar çok bu tür yanılmalar oluyor ki, en yakını da abimin eşi. Yurtdışında yaşıyorlar ve Doğuma kadar kız dedi Dr ama erkek oldu
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin.
Sık ilişkiylemi hamile kaldın?
Zira ben iki kızımada adetten sonra sık ilişkiyle kaldım
Benimde kimse yok yanımda bakalım iki çocukla nasıl olacakBenim de felaket geçti her ikisinde de. Bütün ailem yurt dışında yaşadığı için de kimim kimsem yoktu, yapayalnız geçirdim hamileliklerimi. Eşim akşam eve gelirdi çocuğu banyo yaptırıp doyurur uyuturdu. Sonra yemek yapıp elleriyle yedirirdi, boğazımdan hiç geçmezdi ağlamaktan..
Ne zor günlerdi. Ama geçiyor.
Adetten sonra sık ilişkide bulun ve daima soluna yat:)
Ben ikisini öyle yaptım
Allah gönlünde olanı kucağına almayı nasip etsin canım
Valla haklısın bana 1 oğlan yetti bu da erkek olursa naparim bilmem ama napalim sağlıklı olsunlarda hayırlısıCalisma asamasindayiz canim. İlk ikide cok zorlandim 2 ay. Sonra gecti cok rahatladim. Ama 2 ay yavrum buyuk ogluma yemek yapamazdim. Esime geceden corbasini yemegini yaptirirdim. Cok zor oldu benim icin. 3. De ne olur nasil olur bilmiyorum. Birde cok kiz istiyoruz erkek olursa evde 4 erkek ben bir basima nasil yaparim oyyyy...
İki oglan guzel benimkiler tam zipir birbirlerine bakiyorlar. Ama bi taneyi daha bunye kaldirmaz. O yuzden mumkun mertebe cok dikkat ediyorum hep dua ediyorum Rabbim gpnlumdekini hayirli eylesin insallahhhValla haklısın bana 1 oğlan yetti bu da erkek olursa naparim bilmem ama napalim sağlıklı olsunlarda hayırlısı
aynen canım inşallah gönlündeki olur bir prensesi olur kız evlat başkaİki oglan guzel benimkiler tam zipir birbirlerine bakiyorlar. Ama bi taneyi daha bunye kaldirmaz. O yuzden mumkun mertebe cok dikkat ediyorum hep dua ediyorum Rabbim gpnlumdekini hayirli eylesin insallahhh
Canim daha yumurtlamadayim sanirim.yani samirim oyle hic yumurtlama takibi yapmadim ama 2 gun once 11. Gundu wc de peceteye yumurta aki kivamli kokusuz akinti oldu. Kasik agrim da vardi. O gun calostik. Bugun yine ayni akontidan oldu. Sanirim bu ara yumurtluyorum. Bat 10 martaynen canım inşallah gönlündeki olur bir prensesi olur kız evlat başkahiç test yaptın mı bu yakınlarda?
aynen canım sanırım yumurtlama oluyor haydi bakalım hayırlısı bebis gelirse haber et kesinlikleCanim daha yumurtlamadayim sanirim.yani samirim oyle hic yumurtlama takibi yapmadim ama 2 gun once 11. Gundu wc de peceteye yumurta aki kivamli kokusuz akinti oldu. Kasik agrim da vardi. O gun calostik. Bugun yine ayni akontidan oldu. Sanirim bu ara yumurtluyorum. Bat 10 mart
Tabi ki insallah cnm. Gelsede gelmese de ben burdayim hep. İnsallah olur. Senin kacinci bebisaynen canım sanırım yumurtlama oluyor haydi bakalım hayırlısı bebis gelirse haber et kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?