3.YAVRUM GELİYOR HAMİLEYİM!!

Peki erkek icin birsey yaptin mi? Kizlarinda nasil oldu iliski? Bende kiz icin calisacagim gecen ay yumurtlama takibi yaptim. 14. Gun koyulasti ve oglen catladi. 11. Gun iliskiyi kesmeyi dusunuyorum.

Haklisin cnm zor tabi ki. Kuzenim 32. Haftada dogum yapti ikiz erkek. 1 hafta kuvezde kaldilar sonra eve ciktilar. Cok miniklerdi ama su anda pramiture gibi degiller masallah. Erkekler daha cabuk toparliyor.
Valla bende bekliyorum 32.haftada falan gelebilirler şimdi bile zor duruyorlar görsen çıkacak gibiler ayy korkuyorum bende ya bir şey olursa diye moral oldu suan cok inşallah benimkilerde sağlıkla doğar hemen toparlanirlar

Birde benimkiler doğum pozisyonunda ikiside bir sorun çıkmazsa doktorumla normal doğum düşündük çünkü diğer iki doğumumda normaldi çok zorlanmayiz diye düşünüyoruz...

canım akrabanin ikizlerinin ismi ney ?:) daha karar veremedim

Peki erkek icin birsey yaptin mi? Kizlarinda nasil oldu iliski? Bende kiz icin calisacagim gecen ay yumurtlama takibi yaptim. 14. Gun koyulasti ve oglen catladi. 11. Gun iliskiyi kesmeyi dusunuyorum.
Canım yardımcı olmak isterdim ama inan hiç şey yapmadım öyle ilk ikisi planlı oldu ama cinsiyet icin bir sey yapmadim ikizler de sürpriz geldi zaten sonradan öğrendik ki ikiside erkek o da sürpriz oldu bize ama kiz icin yunurtlamadan önce diye biliyorum

En guzeli normal dogum insAllah normal olurlar canim. Kuzenin ikizleri mert ve yigit. Uzaktan akrabanin ikizler var erkek onlarda vedat sedat. Benim oglanlar demirhan selimhan :) umut bulut var eski komsumun ikizleri. Hic korkma canim erkekler dirayetli masallah. İnsAllah saglikla kavusursunuz. Rabbim yardimcin olsun

Anladim cnm. Zaten bir de kizimiz olsun diye grubumuz var calisma yapan ve kiz tutturan da var. Ama kiz riskli erkek daha kolay. Bakalim hayirlisi olsun. İnsAllah benimde kizim olur.

insallah canim bencede adı üstüne normal doğum:))
senin oglanlarin ismini çok beğendim çok uymuslar maşallah:)) diğer isimleri pek beğenemedim:)
seninkiler nasıldı normal mi?

Anladim cnm. Zaten bir de kizimiz olsun diye grubumuz var calisma yapan ve kiz tutturan da var. Ama kiz riskli erkek daha kolay. Bakalim hayirlisi olsun. İnsAllah benimde kizim olur.
Ayy insallah olsun canım kızın yaa valla kız evlat bir başka tabii hepsi seviliyor ama kizsiz olmaaz:)) dualarım seninle inşallah iyi haberlerini alırız:))

hatta ben kızlara o kadar alıştım ki şimdi iki erkek yapamayacakmisim gibi geliyor ya

Ben kazaya kurban gittim. Aslinda planli bir hamilelik degil benimki. Ama bende cin takvimi tutmadi hic.:)

Hayirli olsun. Bak bu degisik olmus. Benimde en buyuk erkek . Kucukler kiz olacak :) seninkilerinde arasi azmis. Allah kolaylik versin. :)
aynen canım ya benım ucuncu plansız oldu
bir kızım 2012 ekım dogumlu
diger kızım 2014 kasım dogumlu
küçüğü cok duskun bana hep kucagımda üçüz tasıyorum resmen

Benimden 1. Temmuz 2011 , 2. Agustos 2015 ve buda agustos nasipse :) hepsi aslan burcu olacak gibi
oooo esım aslan burcu allah sabır versın dıyorum
benım buyuk kız terazı kucuk kız akrep
ıcımde de ıkı yengec burcu erkegı var eger erken gelmezlerse tabıı

insallah canim bencede adı üstüne normal doğum:))
senin oglanlarin ismini çok beğendim çok uymuslar maşallah:)) diğer isimleri pek beğenemedim:)
seninkiler nasıldı normal mi?
Maalesef ilkte korkuyordum sezeryan oldum. İkici de 37+0 da suyum geldi normal istedim dr risk almak istemedi o da sezeryan oldu. Mecbur 3. Olursa o da sezeryan olacak. Ama simdiki aklim olsa ikisini de normal yaparim.

Erkekler cok hareketli oluyor benim ikisi de gec konustu. Hatta 2. Oglum 27 yasinda hala konusmuyor tam. Ama anneci oluyorlar.

Benim kocis de aslan. Cok evcimen benimki cok da yardimcidir. Yemek haric her isi yapar
öyle canım hakkını yemeyeyim çok yardımı var bana o olmasa karnımda iki çocuk dışarda iki çocukla hayatta yapamazdim allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…