• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşındaki yeğenim özel bölgesiyle oynuyor

florandalkyone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
1
0
1
25
Merhabalar, ablamın kızı henüz 3 yaşında ve bi süredir sürekli özel bölgesiyle oynuyor bize kızmaya başlayınca da kaşınıyor demeye başladı doktora götürdük ama doktor bir şey yok dedi krem verdi verdiği kremi de kullandığımız halde yeğenim bunu yapmaya devam ediyor artık ne yapacağımızı bilemedik bu gibi bir olay başına gelen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim, ek bilgi olarak evet annesi ve babası arasında bi süredir sorunlar vardı ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ama unutturmak için yada nasıl davranmamız gerektiğini bilmiyorum çok etkilemeye başladı bizi de

Çocukluk çağı mastürbasyonu diye araştırma yaparsanız nasil davranmanız gerektiğini bulabilirsiniz. Deneyimli değilim ama oldukça sık görülen bir şey olduğunu biliyorum, bu yüzden canınızı sıkmayın gelişiminin doğal bir parçası

Merhabalar, ablamın kızı henüz 3 yaşında ve bi süredir sürekli özel bölgesiyle oynuyor bize kızmaya başlayınca da kaşınıyor demeye başladı doktora götürdük ama doktor bir şey yok dedi krem verdi verdiği kremi de kullandığımız halde yeğenim bunu yapmaya devam ediyor artık ne yapacağımızı bilemedik bu gibi bir olay başına gelen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim, ek bilgi olarak evet annesi ve babası arasında bi süredir sorunlar vardı ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ama unutturmak için yada nasıl davranmamız gerektiğini bilmiyorum çok etkilemeye başladı bizi de
Çocuk şu an fallik döneme girmiş ve cinsel organını keşfediyor fallik dönem diye araştırırsanız ayrıntılarını görürsünüz

Back
X