Bebek Beslenmesi 3 Yasındaki Oğluma Hiçbir Şey Yediremiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlem44

hayatı kolaylaştırma
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
65
0
86
- Yurtdışı
kahvaltı kesinlikle yok ıvır zıvır yiyeceklerle oyalanıyo et tavuk balık zaten yemiyor lütfen benimle aynı durumda olanlar hanımlar bunu başaranlar yorumlarınızı beklıyorum...

zaten yazmışsınız... ıvır zıvır yiyor......... ıvır zıvırla karnı doyduğundan yemek yemiyor... siz onları birşekilde vermemeye başlayın... onlar yerine meyve yesin... ana öğünlerdede zaten ıvır zıvırla doymadığı için sunulanı yiyecektir... ısrarcı olmayın... mutlaka sevdiği menüsü vardır... adım adım giderseniz başarılı olursunuz.. ben öyle yapıyorum... bol şans.

dün itibariyle ıvır zıvır olan bütün yiyecekleri sakladım umarım işe yarar ama benim oğlum çok inatçı inşallah başarabilirim sağolun
önerileriniz için

dün itibariyle bütün ıvır zıvır dedığim yiyecekleri sakladım umarım işe yarar ama oğlum çok inatçı yememe konusunda önerini dikkate alıcam sağol...

benim de oğlum 3 yaşında.iki kaşık yedirene kadar canım çıkardı.valla aç kalınca herşeyi yemeye başladı.evde biz ne yiyorsak o da aynısını yiyor.ve yemeği reddettiği zaman hiç telaşlanmayın hiç üstelemeyin tamam deyip götürün yemeği.siz telaşlanıp yemesi için direttikçe o bunu bir koz olarak kullanır ve çok önemli bir konu diye anladığından gözünde büyütür bu işi.ona önemsiz bişey olduğunu gödterdiğiniz de bu kez o yemek için sizden yemek isteyecektir.tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.3 yasına geldi hala ıvır zıvır alıp yemesine izin vermedim.taaa ki gecenlerde marketten cips aldı yemeye yeltendi ama bırakmadım.yemekten önce yersen karnın ağrır dedim korkuttum yemeğini yedi sonra cips verdim.

kızımda 2 buçuk yaşında inanılmaz yemek sorunumuz var fakat benim kızım ıvır zıvırda tketmeyen birisi tabağı görünce imdat deriz hep:) 1 gün sabahtan akşa
ma kadar hiçbirşey yedirmediğimi bilirim fakat yinede çare yok istemedi..çok üzdüm kendimi halada öyleyim bu aralar devamlı sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum...pek sevdiği bişeyde olduğu söylenemez ama köfte,ayran çorbası vs...umarım düzelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…