Ben bu ülkeyi seviyorumm başka ,başka ülkelere özentim olmadı onlardan örnek alacağım tek şey kendi ülkelerinde yaptıkları faydalı işlerdir ve işte o zaman derim evet şu yaptıkları sistem güzel ve bizde bunu kapalımm.. ama o sistemin eksikliği var ise ülkemde ülkemi kötülemez tüü kaka demez ve o sistemi ülkemde görmek isterimm.. belediyelerimiz mükemmel çalışıyor (eksiklikler ver tabi) açılan komplekslerde bazen bedava ,bazen çok cüzi etkinlikler yapılıyor operadan tutun, halk müziğinden cazdan tasavvuf müziğinden tutun tanınmış yada az tanınmış sanatçıları halkla bütünleştiren bir ülkem var benim ev kadınlarına yönelik bedava etkinlikler var spor olsun meslek edinme olsun,sadece biraz araştırın..yaşlı insanların evlerine gönderilen temizlikçiler var misler gibi yapıp bırakıyorlar.hastaların ayaklarına gidilip tedavileri yapılıyor,her ilde yüzme kursları açıldı aylık 50 tl ve gidin dolaşın içlerini (haa beğenmediğiniz yönlerimi var yetkililere bildirin)tiyatrolar var bedava çoluk ,çocuk takip edin nerde ne var ..hastaneler bir çok yerde yenilendi ama hala eksiklikler var ..asgari ücrette yenilendi (ve evet dahada yenilenmesi lazım)iş veren eskisi gibi kovamıyor işçisini sigortasız çalışmak artık kalmadı .. ve tamamen merdiven altında çalışmalarda bitecek işsizlik parası artık hak ediyor bu insanlar (evet azz ama sisteme geçildi)ben her sabah uyandığımda hergün yeni güzel ,umutlu bir ülkeye uyanıyorum başında bu kadar belalar varken .dik duruşu ile duran başkanlarım var benim cumhur başkanım var ve daha iyi yerlere gelebilmek umudu var içimde gördüğüm o ışık var .. RABBİM Recep tayyip erdoğanın elinden tutsun ve daha ileri ve daha ileri güzel günlere inşallah RABBİM bu ülkeyi konuşmaktan öte gidememiş icraat yapamamış lider görünümlü CAHİLLER DEN KORUSUN
Kakao, bu ülkenin iş düzeninin iyileştirilmeye ihtiyacı var.
Taşeronun istismarına ve özel sektörde insanların hayatları sömürülmesine niçin seçimi atlatana kadar izin verdiler? Hala vaat bekliyor millet, çıktı çıkacak kadro diye...
Çiftçinin malını doğrudan satışı engellendi, meydan komisyonculara bırakıldı. Emekçi artık karşılığını nasıl olsa bulamıyorum diyerek mallarını havyanların önüne deviriyor.
Adamlar, neredeyse 4 mevsim güneş alan Akdenizde, güneş paneli üzerinden elektrik üretmek yerine nükleer santrali tercih ediyor.
Milletvekili maaşları katlanıp giderken, sade halka verdikleri asgari ücreti, sigorta, vergi vb. zamlardan çıkardılar.
Bunların haberleri ellerimden geçti, erken seçim öncesi 3 maaş peşin yattı milletvekillerine ve üstelik ikinciye seçilemeselerdi geri ödemeleri de yoktu. Bugün hangi işçinin 3 maaşı peşin yatıyor, işten ayrılırsa geri ödemesi talep edilmiyor? Hangi birimdeki çalışanların 2 senede emekli olduğu görülmüş hem?
Milletvekili çocuğunun taciz edildiğini, maddi imkansızlık yüzünden okuyamadığını, şehit olduğunu hiç görmedik...
Bunlar konuşmaktan öte gittiler de ne oldu? Hiç kusura bakma elleriyle yaptıklarını k.çlarıyla deviriyorlar.
Ben de istiyorum ülkem ileri gitsin, ben de istiyorum hak adalet yerini bulsun, yapabileceklerse yapsınlar...
Ama "Milletin aslı" ay sonunu nasıl getiririz hesabı yaparken "vekilini ve vekilinin ailelerini" besleyen İktidar ve Cumhurbaşkanı, dik duracağına biraz utançtan eğilmeli bence halkın önünde.