- 17 Nisan 2020
- 101
- 25
- Konu Sahibi elfsltn2525
tecrübeli anneler lütfen tecrubelrinizi paylaşın... ağlamak istiyorum çünkü artık sabrım kalmadı yazarken bile ağlıyorum çünkü dayanamıyorum. hazır evdeyken tuvalet eğitimi vereyim dedim kendimi psikolojik olarak hazırladım güya.... oğlumla akşam konuştum ve yavrucuğum artık bebeklikten çıktın cocuk oldun büyüdün bilmem kimin kimin abisi oldun abiler tuvaletini tuvalte yapar dedim ve tamam söyleyeceğim dedi. sabah oldu ve artık bezi atıyoruz dün anlaşmıştık ya dedim ve çişini yaptırdım bana döndü ve hadi gidip bez alalım bez bağla dedi bende bittiğini söyledim (böyle tepki verirse diye saklamıştım baska bir yere) ilk gun tabi ki hic giysisi kalmayana dek islatti 2. gün azaldi ve 3. gün artık tamamen tutmayi öğrendi tuvalete götürdügum zaman yaptı ve hiç kaçırmadı. derken yaklaşık 10. güne geldik veya daha fazla bu güne kadar hiç bir kere tuvaletim geldi demedi kakasini eğer yetismediysem hep altına yaptı bir kez bile kızmadım yanına gittim öptüm kucakladım canım oğlum yanlışlıkla yaptın değil mi dedim sen bilerek üzmezsin beni dedim temizledim. hiç kızmadım bağırmadım. ama dün yine kakasini yapmıştı ve sinirden üzüntüden ağlamaya başladım o da üzülme yanlışlıkla yaptım bir daha yapmiycam dedi bende sana çok güveniyorum dedim bir dahaki sefere söyle. bugün defalarca tuvalete götürdüm kakasini yapmadi ve altına yapmis beni görünce abiler altına yapmaz dedi bende yaptığını görünce sert bir şekilde sana bebeklere bağlanan bezden bağlayacağım dedim kararını ver altına mi yapacaksin yoksa tuvalete mi yapacaksin dedim bir kac kez sordum her seferinde tuvalete yapacağım dedi. bende tamam eğer tuvaletini bir kez daha altına yaparsan bez bağlayacağım dedim. ve yine sordum tuvaletin gelince ne diyeceksin dedim o da anneciğim tuvaletim geldi diyeceğim dedi bir kac kez sordum. ve taburesini klozet adaptörünu kaldiracagimi da söyledim bunlarin hepsini sert bir şekilde söyledim çok ciddi bir sekilde ayrıca kirginligimi dile getirdim bir kac kez. gece ilk 3 gün altına yaptı tecrübeliler tuvalete tut dedi gece 1 kez götürüyorm sabaha kadar yapmıyor daha. artık dayanamıyorum lütfen bildiklerinizi paylaşın.