Tuvalet Eğitimi 3 yaşında oğlum tuvaletini söylemiyor

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Benimki de uykuda cis yapmiyor. Demek ki diyorum hazir, cisini soyleyebilir. Yarim saatte bir goturmeye devam. Illa ki soyleyecek

Kendinizi de evladinizi da üzmeyin,sağdan soldan gelen acımasız yorumlarla bu durumu her iki taraf için de travmatik hale getirmeyin,her çocuk aynı dönemde aynı sürede öğrenecek diye bişi yok ben de 4 buçuk yaşında bir erkek çocuk annesiyim inanin bu o kadar kişisel bir şey ki şöyle yapın olur diyemiyorum,ama beze geri dönüş yapmayın benim oğlum da başlarda cisini kakasini altına yapıyordu ancak geceleri kuru kalkiyordu öylelelikle gündüz de çıkardık,sabredin inanın bir süre sonra hepsini aşıcak ve size çisim kakam geldi diye koşar olucak 😊

Beze dönmek istemedim elbette ama baktım kendimi tutamıyorum kızıyorum kizacagima döneyim dedim . Ama asıl sorun benim oğlum altını doldurmuş olarak kalkıyor bezi patlayacak kadar dolmus oluyor. 2 saat önceden suyu bırakmama ragmen

Beze dönmek istemedim elbette ama baktım kendimi tutamıyorum kızıyorum kizacagima döneyim dedim . Ama asıl sorun benim oğlum altını doldurmuş olarak kalkıyor bezi patlayacak kadar dolmus oluyor. 2 saat önceden suyu bırakmama ragmen
Gece bezleyin gunduz bezlemeyin

X