Kızım tam 3 yaşında, 20 haziran da bezi bıraktım bir ayı geçti yani. Halen kendisi söylemiyor çişim geldi tuvalete gidelim diye. Ben ve anneannesi yani biz götürüyoruz bir iki saatte bir.. geceleri altına yapıyor hep, gündüzleri de en ufak birseye kızsam pat altına işiyor inada yapıyor sanki.. çok akıllı maşallah herşeyi biliyor herşeyi konuşuyor ama neden böyle olmuyor anlamıyorum bazen tuvalete götürüyorum bekliyoruz yapmıyor yapmiycamkaldır beni diyor, sonra üzerine yapiyor çok yoruldum tükendim artık. Normal mutlu ailede büyüyen çocuk gibi değil farkındayım, 3 yaşında yaşamadığı kalmadı kuzumun, eşimle ayrıldık kızım bir yaşın da idi, babası hayatından çıktı evi değişti, şimdi ailem ile kalıyorum mecbur 7 kişiyiz evde kalabalık. 27 ay yanındaydım hep sonra işebaşladım o da ayrı bir stres faktörü oldu hangi birine yanayım modundayim bende, çok üzülüyorum. Ne yapayım bir akıl verir misiniz, neden böyle yapıyor bu çocuk? Acaba çişini tutma kasları mi gelişmedi ki??? Çocuk mastürbasyonu sorunumuz da var o etkiliyor olabilir mi, kendini sıktığı kastigi icin poposu tahriş oluyor olabilir mi acaba?