Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyenm iki buçuk yaşında karşılıklı sohbet ediyoruz öyle kibar güzel konusuyor maşallah çünkü anne karnındayken annesi konuşmaya başlamıştı dogdugundada devam etti ve şuan maşallahı var inşallah sizinkide kısa zamanda konuşurArtık herseyi biraktim tamamen kızımla ilgileniyorum dediklerinizin hepsinin yapmaya başladım hergün saatlerce konuşuyorum umarım ise yarar. .
Bir arkadaşımızın kızı da öyleydi.
Doktora götürdüklerinde çizgi film ne sıklıkla izlediğini sormuş doktor. Ve özellikle caliuo mudur nedir tam bilmiyorum :) onu izletmemelerini söylemiş.
Birde küçük kardeşi vardı. Doktor konuşmadığı için sürekli anne babasının onunla konuşmaya çalışmasını ilgi olarak anladığı için bilerekte yapıyormuş biraz. Tv yi kestikten sonra düzelme olmuştu.
Yanıtladığın için teşekkür ederim cnm maşallah bir iki kelime eklemiş arkası gelicektir allahın iznıyle tv nin etkisi yoktur diyodum bende nedense kızım sürekli tv izlerdi 10 aylıktı isim söylemeye başladı 1,5 yaşında soru cevap şeklinde konuşabılıyorduk iki yaşında bulgarıstanda yaşıyorum bulgarca kınuşmata başladı tek tuk öğrenmeye desem daha doğru olucak ama uzmalar tv ve tel tablet etkiliyor diye uyarıyorlar şimdi baya azalttık ama malesef birden hepsini hayatından çıkarmak mümkün değil sabah yarım saat akşam yarım saat izliyor bir iki kelime eklese yeticek en azından gelişme var diye mutlu olucam inş kuzularımızın hiç susmadığı günleri görürüz2 -3 kelime daha ekledi tam olarak söyleyemesede kısmen anlaşılıyor bazı kısa cümleler kuruyor ama yeni konuşmaya başlayan çocuklar gibi ayrıca kendine ait bir dil geliştiriyor .tv ve telefonun etkili olduğunu pek düşünmüyorum nerdeyse 2 aydır ilgisi bahçede oynamak .artık üzerine çok düşmüyorum inatlaşıyor ve hırçınlaşıyor . Kreşe göndereceğim orasıda etkili olmazsa bir pedagogla görüşmeyi düşünüyorum.şimdiki korkum 1 yaşındaki oğlum anne dede attim ve köpek sesi çıkarmaktan başka bi kelime yok kızımla aynı süreci izliyor ve onu taklit ediyor