Doğru söylüyorsunuz. Benim eşim geç konuşmuş meselaMerhaba benim yeğenimde 3 yaşında çok çok az konuşuyordu
Sonra bir açıldı pir açıldı
Halaları ve babasıda çok geç konuşmuş
Irsi olabilir demişlerdi
Bende aynı durumdayım. Oğlum konuşmuyor ama 2,5 yaşında henüz
Kesinlikle tv, tabletten çizgi film izlemekten oluyo dedi herkes. Ben şimdi evde tv tablet vermiyorum eline öyle deniyorum. Sizde daha birebir oyun oynayıp, kitap okumayı deneyin. Şarkı söyleyin
Ben şuan çok takmıyorum. Ama çevreden baskı insanın sinirini bozuyor.
Arkadaşımın çocuğu çok geç konuştu. Benim kız bıdı bıdı anlatırken o ufaklık ıh-ıh yapardı. 3-4 yaşlarında konuştu ama bir açıldı, pir açıldı maşallah. Şimdi sanırsınız filozof, Sokrates gibi birşey olacak heralde büyüyünce:) Şimdi de o bızdık konuşurken benim kız o felsefi cümleleri anlamıyor bazen, bakıyor öyleArkadaşıma diyorum ki seninki önce konuşmanın felsefesini çözdü, sonra icraate geçti Takmayın kafanıza, eninde sonunda konuşur. Hatta öyle konuşur ki sonradan susturamazsınız
Canım ben 4 yaşında konuşmuşum ve 5 yaşındayken okumayı, 6 yaşındayken yazmayı öğrenmiştim okula gitmeden. Derslerim hep iyiydi. Üç yaş çok erken, takipçisi olun tabii ama bir hastalığı yoksa kendinizi üzmeyin. Bazı çocuklar geç konuşur. İçinizi ferah tutun. Etraftaki insanları takmayın bazılarının çocukları süper çocuk, daha anne karnında konuşuyorlar falan, inanmayın her şeye.
Büyük biriyle sohbet eder gibi sohbet ediceksiniz bişey sordugunuzda cevap alamiyosaniz bıkmadan 50 kere sorucaksiniZ sabahlari gunaydin geceleri iyi geceler demeyi ihmal etmiceksiniz tv yi en aza indirceksiniz eğitici oyuncaklar kelime öğreten tabletlerden tavsiye ederim ama en etkılı yontem sohbet
Bizim yeğen 6 yaşında anca konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?