• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşında ki kızım beni sevmediğini çok net söylüyor...ne yapmalıyım

Paspal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
241
2
96
43
İstanbul
3 yaşında ki kızım beni sevmediğini çok net söylüyor...ne yapmalıyım

Kızlar kızım tam 3 yaşında, 11 aylıktan beri ananesi bakıyor çok nadir arada babannesi bakıyor...ama genelde ananede...sabah 7 bırakıp akşam 7 alıyordum...ama 2 senedir yaz aylarında izmir e gitmeye başladılar...izmirde yazlık var 3 ay kızım orda çok mutlu çok doğal büyüyor...denize giriyor,kumla oynuyor sürekli oyun bisiklete biniyor anlayacağınız sürekli dışarda bir uyumaya zorla içeri giriyor...e istanbulda hep evin içinde tv delisi olmuştu...yaklaşık 1 aydır orda 2 kere gittim hafta sonu babalar gününde babası gitti 2 gün kaldı...son gidip geldim...bana seni sevmiyorum diyor şimdi telefon da...benimle konuşmuyor...annem ne yaptıysa istemiyorum diyor...ne yapacağımı şaşırdım...
kesinlikle çalışmalıyım, iş i bırakamam, kreş deseniz yaz günü istemiyoruz eşim de bende maddi olarak şuan imkansız maddiyatı geçtim izmir de çok keyfi yerinde...Beni neden sevmediğini söylüyor...çözüm önerilerinizi yazarmısınız kafam durdu....
ben ona neler yapıyorum nasıl bağlıyım günde 10 kere arıyorum, sürekli hediyeler kitaplar alıyorum, yanına gidince sevgimi veriyorum...
neden böyle yapıyor... çok üzülüyorum :(((

Son düzenleyen: Moderatör:
üç yaşında kı cocuğunuz sızı ozluyor bu yuzden konusmuyor..

Ne kadar maddı sıkıntınız olsada sızın sıcaklıgınız sızın sevgınızle yanınızda kalsın

sureklı hedıye almaktansa kıyafetlerı az olur ya bakıcı ya krese verırsınız ama en azından aksamları sızı gorur..

anneanne ne kadar ıyı baksada sızı gecelerı gorememesı uzuyordur onu ben bır gece bırakamadım kımseye.

hastalık olur o ayrı ama...maddıyattan dolayı bana ters gelıyor

hedıye almayın kıyafetlerı az olsun ama sızın yanında olsun

Kızınızın yaşı küçük olmasına rağmen bence cesur davranmış. Bu hissinin yanlış olduğunun farkında olmayabilir. Ayrıca annelik telefonla aramak yada hediyelerde almak değildir. Günümüzün şartlarında kadınlarda mecburen çalışınca çocuk ihmal edilebiliyor maalesef. Çocuğum için iyi bir gelecek, iyi hayat koşulları diye çalışıyoruz ama gel gör ki çocuk anneden yoksun kalıyor. siz bunu akşamlar 1 saat bile olsa ilgilenerek giderebilirdiniz, çocuklar ne kadar anne babadan uzak kalırsa onlara olan bağlılığı o kadarda uzaklaşabilir. Bence kızınızı yanınıza alın, annenizde gerekirse gelsin. benim çocuğum neden ananesinde kalıyor benim evim dururken? yanlış anlamyın yargılamıyorum sizi. Bence bir çocuk psikoloğuna gidin ve çözüm arayın. Bu yaşta böyel diyorsa ergenlikte daha zor şartlar , geri dönülemez yollara girebilir ilişkiniz..

Aslında herşeyi biliyorsun canım...
Kızın anneannesi tarafından büyütülmüş...
Bu sebeple ona kim emek verdiyse ona yöneliyor..
Sorun deniz kum güneş meselesi değil...
Bizim çocuklarımız bunlarla büyümüyor...
Sevmiyorlar mı bizi?
Anladın değil mi?
Ona istediği zamanı ayıramıyorsun...
O da ona zaman ayıran anneannesini daha çok seviyor....
Kızıyor musun ona zaman zaman?
Ya da çok mu şımartıyorsun hediyelerle?
İstediği herşeyi alıyor msuun?
Ben de çalışıyorum ama bunların hiç birini yapmıyorum inan...
Çocuklarıma kendim bakıyorum...
Bu aralar işe bile birlikte gidiyoruz...
Bakıcı bulana kadar en azından bu şekilde....

Bakıcı bulmaktansa uzaktaki anneannesinin bakması...
Seni haftalarca görememesi...
Gözden ırak olan gönülden de ırak olması....
Sence etkili bir neden mi?

Çocuk bunlar...
Seni tekrar sevecektir kafana takma
Ama ona eskisi gibi zaman ayırmaya başladığında....

Sebep her ne olursa olsun 3 yaşına kadar bir çocuk -bebek annesinden ayrı uyumamalı.Hatta ben çalışmamalı diyeceğim ama hayat şartları malesef mecbur kılıyor insanı.Ben olsam yollamazdım yollamıyorumda ben nerede oğlumda orada.Sanıyorum kızınız size kırgın onu sevmediğini düşünüyor öyle olsa beni bırakmazdı diye düşünebilir.

Çünkü çok küçük bir bebek henüz 3 yaşında.Şartlar her ne olursa olsun mutlaka yanınıza alın ilerde daha büyük sorunlar yaşarsınız iyice uzaklaşır sizden.

Bence ne yap et yanına al birde yarin bunun ergenliği var o vakit bin beterıni çekersin ,sevgi açlığı çok kötü

O yaşta bir bebeğin annesini bu kadar az görmesi halinde bu şekilde davranmasından daha doğal ne olabilir ki?

İnsanlar ne için çalışıyorlar? Çocuğunuz elinizden kayıp gittikten sonra çalışmanızın da bir kıymeti yok bence.

yukarıda yazılanlra katılıyorum,deniz güneş kum görecek diye anne şevkatinden uzak ne kadar sağlıklı olur siz düşünün artık....

haklısınız yanıma almalıyım ama bu geçici bir süreç yaz tatili 3 ay gibi bir zaman, hediye alıyorum elbise alıyorum derken mağazaları boşaltmıyorum önüne, yada her istediği her zaman olmuyor asla şımarık büyütmüyoruz, ay da bir elbise tişört, zamanı gelince bir ayakkabı, demek istediğim buydu tabi ki sevgi veremiyorum alsana hediye kızım demiyorum....
çalışmak zorundayım bazı insanlar için kolay olur çalışma çık otur evde ...ama olmuyor işte...çalışmak zorunda olmak nasıl bişey anlayan anlar ...
yanımda olmasını bende çok istiyorum, bakıcı deseniz ayda 1000 liradan aşağı gelen yok ben veremediğimden ayrı kaldım,
neyse çok uzattım herkes kendi açısından yazıyor, unutun gitsin...

çalışmak zorunda olduğunun farkındayız canım ama bak yavrun senden soğuyor günden güne,kreşe verebilirsin sanırım çokk pahalı değil..
3 ay az bir zaman diğilki canım benim,annenden rica etsen çocuğun durumunu oda görüyor sonuçta

haklısınız yanıma almalıyım ama bu geçici bir süreç yaz tatili 3 ay gibi bir zaman, hediye alıyorum elbise alıyorum derken mağazaları boşaltmıyorum önüne, yada her istediği her zaman olmuyor asla şımarık büyütmüyoruz, ay da bir elbise tişört, zamanı gelince bir ayakkabı, demek istediğim buydu tabi ki sevgi veremiyorum alsana hediye kızım demiyorum....
çalışmak zorundayım bazı insanlar için kolay olur çalışma çık otur evde ...ama olmuyor işte...çalışmak zorunda olmak nasıl bişey anlayan anlar ...
yanımda olmasını bende çok istiyorum, bakıcı deseniz ayda 1000 liradan aşağı gelen yok ben veremediğimden ayrı kaldım,
neyse çok uzattım herkes kendi açısından yazıyor, unutun gitsin...

seni yargılamıyoruz, sen bize fikrimizi sordun, bizde yazdık... doğru olduğuna inandığın şeyi yap..

Back