• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yaşında çocuğum beni istememeye başladı

Brcbrcbrc84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
2.965
3.424
133
Despot biri değilim aksine çocuk psikolojisine önem veren ve kullandığım kelimelere kadar buna dikkat eden biriyim.Evet arkadaşlar baba yedirsin, baba giydirsin baba uyutsun falan demeye başladı. Neyse dinlenmiş olursun sonra değişir diyen arkdaşlar da oldu ama 2 hftadır böyle. Anneanneye çok düşkün, anneannenin yanında babayı da istemez ama anneanne yanında değilse babayı ister beni istemez. Annrme götürdüğümde burada kalıcam diye ağlıyor eve getiremiyoruz. Az önce yanına oturunca git diye ağladı. Canım çok sıkkın. Beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladı😔

Benımde oğlum 4 yasında 3 yaş cıvarı ıda oyleydı, babanneye gııdnce orda kalmak ısterdı, gece uyandığında ben gıdınce ağlardı baba gelsın dıye. Sonra gectı bayadırda hep anne dıye ıstuyor, yemek uyku çiş oyun hep anne dıyor, gecıci bir dönem yanı merak etmeyın

Merhaba acaba kendi yatağında ayrı mı yatıyor? Yoksa beraber mi yatıyorsunuz?

Benımde oğlum 4 yasında 3 yaş cıvarı ıda oyleydı, babanneye gııdnce orda kalmak ısterdı, gece uyandığında ben gıdınce ağlardı baba gelsın dıye. Sonra gectı bayadırda hep anne dıye ıstuyor, yemek uyku çiş oyun hep anne dıyor, gecıci bir dönem yanı merak etmeyın
İstenmiyorum bir kaç gündür ve bu durum beni çok üzüyor. Mesela bugün ateşlendi ve annemden gelmek istemediği için ben de burada kaldım, ateşini düşürmek için başına mendil koymamı bile istemiyor, bana sarılmıyor anneme sarılıyor, odadan git diyoe😔

Güvenli bağlanmaya çok dikkat ettim 2 yaşına kadar yanındaydım ücretsiz izinliydim.
Son 2 haftada neler yaşadınız bi düşünün daha doğrusu bu olay başlamadan önceyi düşünün oğlum 35 aylık ve her yaptığı şeyin arkasında bir neden oluyor ve bazen önce fark ediyor bazen daha sonra . Sizinse mutlaka bir şeyler olmuş olmalı

Üzücü bir durum. ben de babaciydim, tüm gün annemi delirtirmisiz,babam geldiğinde goagsunde kedi gibi uyurmusuz.
Şu an 31 yasindayim, hala anneme hep terslenirim, bir şey dediğinde üfle püfle yaparım. Ama babamın her türlü angaryasinda hiç laf etmem, asla da babama geri laf vermem,terslemem ya da onu üzecek bir davranışta bulunmam.
Ama benim sorunum annemden kaynaklı biraz da. Ben duygusal yengeç çocuğuyum annemse (bugün istediğine yarın hevesi kaçtığından dolayı) sözünde durmayan, çocuk kandırmayı seven , çabuk parlayan bir ikizler kadını..yıldızımiz hiç barışmadı.
Bence bir pedagoga danış. Belki yanlış yaptığın bir yer vardir. Bu şekilde devam edeceğine en azından yolun başındayken o davranışı değiştirirsin, frekansı yeniden yaklarsiniz

Despot biri değilim aksine çocuk psikolojisine önem veren ve kullandığım kelimelere kadar buna dikkat eden biriyim.Evet arkadaşlar baba yedirsin, baba giydirsin baba uyutsun falan demeye başladı. Neyse dinlenmiş olursun sonra değişir diyen arkdaşlar da oldu ama 2 hftadır böyle. Anneanneye çok düşkün, anneannenin yanında babayı da istemez ama anneanne yanında değilse babayı ister beni istemez. Annrme götürdüğümde burada kalıcam diye ağlıyor eve getiremiyoruz. Az önce yanına oturunca git diye ağladı. Canım çok sıkkın. Beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladı😔
Benım yegenım ablamın yanında degılde kayınvalıdesınde yatıyor (aynı apartman)sadece kıyafet degıstıtecegı zmn gıdıyor kesınlıkle ablamın ilgilenmesını ıstemez ablamda cocuk psikolojisıne asırı onem verır, dıyecegım o ki uzulmene gerek yok cocuklar ıste)

İstenmiyorum bir kaç gündür ve bu durum beni çok üzüyor. Mesela bugün ateşlendi ve annemden gelmek istemediği için ben de burada kaldım, ateşini düşürmek için başına mendil koymamı bile istemiyor, bana sarılmıyor anneme sarılıyor, odadan git diyoe😔
Size tepkisini gösteriyor bence sizi çok seviyor ve özlüyor sevgisini böyle yaparak gösteriyor bir süre takip edin olmasa çocuk psikiyatrisine gittin

3-4 yasinda boyle oluyo bazi cocuklar. 1 2 hafta daha gozlemleyin. Gecmezse pedagoga gidin

Back