3 yaş yalnız çocuk anneleri , grup kuralım mı?

benımde kızım 2006 ekım dogumluı ama halen gecelerı yatmıyo 3 defa falan uyanıyo ne yapacagımı sasırdım nasıl delıksız yatacak bılmıyorum gece 12 de yatıyo ama gende cok kalkıyo

Normalde deliksiz uyuması gerekir ama bazı arkadaşların çocukları da senin ki gibi duymuştum.Allah sabır versin.

benimde oglum ekim 2006 dogumlu ben 2.çocugu düşünüyorum.oglumuda yuvaya göndermek istiyorum çocuklardan biraz çekiniyor yuvada alışır inşallah.

Ben de 2. çocuk istiyorum ama maddi durumdan yapamıyoruz şimdi, yuvaya da imkan yok.O yüzden grup kurma teklifi yapmıştım. İmkanınız varsa gönderin derim, çok faydasını görürsünüz emin olun...

merhaba benim de 28 .01.2007 doğumlu bir oğlum var maşallah artık iyice dillendi öyle sürekli bir hayali arkadaşı yok ama hayla gücü inanılmaz o minicik eller bazen dinazor bazen de bir böcek bazende araba oluveriyor ayyyy yerim ben onları ya aslın da kışın pek olmuyor ama yazın parklar inanılmaz keyifli oluyor inanın çocuk bütün yalnızlıklarını unutuyorlar açıkçası kreş için de erken diye düşünüyorum tabi çalışan annelere ve bakacak yakını olmayana sözüm yok benim bebeğimde anneanne ile büyüyenlerden...

selam bende geldim benim tosunda 2007 doğumlu ve aynı sıskıntı bendede var apartman hayatı ve yalnızlık ben hele hiç cocouk ruhlu değilim saatlerce onunla oynayamıyorum zaten yemek ütü ev işi derekn arada komsuya giderim zaman geciyo ikinciyi istiyorum ama cesaret edemiyorum yalnız oldugu için mızmız ve kıskanc bir cocuk ve acıkcası krese yollayacak kadarda zengin değiliz ben her seyi göze alığ ona bir kardes yapsammı sizce ne dersiniz

X