• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3 yaş tütü arıyorum acill:))

Elinde 3yaş tütü olupta satmak isteyen varmı arkadaşlar fiyat uygun olursa kesin alıcıyım

Canim tutu etek yapimi yapmak cok kolay vaktin varsa bir saatini almaz maliyeti 5tl gibi bir rakam kendin yapmak istersen yardimci olabilirim bende arkadasimin kizina dogumgunu hediyesi yapmistim ugur bocekli cokta güzel oldu :))

Canim tutu etek yapimi yapmak cok kolay vaktin varsa bir saatini almaz maliyeti 5tl gibi bir rakam kendin yapmak istersen yardimci olabilirim bende arkadasimin kizina dogumgunu hediyesi yapmistim ugur bocekli cokta güzel oldu :))

Elinize sağlık, bende ilerde bebeğim doğduğunda yapmak istiyordum ama yazınızı okuyunca dayanamadım. Nasıl yaptığınızı paylaşabilir misiniz ?

Ay ne kadar düşüncelisin eline sağlık emek verip cevap yazdığın için evet paylaşırmısın en azından eve giderken malz alıp yapıyım kardeşmin kızına hediye yapıcam inş.

Elinize sağlık, bende ilerde bebeğim doğduğunda yapmak istiyordum ama yazınızı okuyunca dayanamadım. Nasıl yaptığınızı paylaşabilir misiniz ?

Teşekkür ederim benimde cok hosuma gidiyordu internetten arastirdim derya baykalin programinin videosuna rastladim 1 yas icin 1.5 metre tul aldim onu eni 5cm boyu 50cm.olacak sekilde seritler kestim.etegin boyu 25cm istedigim icin 2 kati 50 cm. Olarak kestim siz kac cm. Boyu olsun istiyorsaniz uzunluk 2 kati olacak. 1metrede cok kalin olmayan bebe lastigi aldim 1metrede kalin kurdele.kalin bir ciltli kitap alip kurdele ve lastigikitabin uzun kismina gecirip bir dugum atiyorsunuz gerisi videodan daha iyi anlasilir inanılmaz kolay takildiginiz bir yer olursa yardimci olurum yine. Ben kirmizi tul almistim ustu ede siyah keçeden yuvarlaklar kesip tekstil yapistiricisi ile yapistirdim. Birde bady aldim onun icinde word programinda wordart var degisik formatta yazilar ordan ismini ve 1 yazip ciktisini aldim.kecenin ustune koyarak kestim tek tek harfleri ve sayiyi tekstil yapıştırıcısi ile yapistirdim.sahane bir takim oldu. Bu arada Allah bebeginizi sag salim kucaginiza almak nasip etsin

Youtubeden videoyu bulabilirsiniz ben felden girdigim icin video linkini atamiyorum deryanin dunyasi tulden tutu yapimi yazinca cikiyor

Back